Renovatie van het nieuwe deel van onze natural green camping aan het Gardameer

Ecologische vakanties? Willen jullie pure ontspanning? We verwachten jullie op de natural green camping aan het Gardameer Baia Verde


Posted on 22 January 2018
Camping Baia Verde aan het Gardameer neemt deel aan de oproep tot het indienen van voorstellen “Toerisme en aantrekkingskracht” – voor renovatie van hotels en andere accommodaties, om op de best mogelijke manier het nieuwe groene gebied voor te bereiden direkt aan het meer. Het project dat we presenteerden voorziet in de aanplant van inheemse bomen (geëvalueerd door een professional in de sector) met het grootste respect voor het grondgebied en vooral de omringende fauna. Ten tweede een verbetering van het rioleringssysteem en uitbreiding van de sanitaire voorzieningen, met ook de introductie van optimalisaties voor mensen met een handicap.
We willen dit nieuwe gebied radicaal veranderen om zo ons resort te kunnen definiëren als een natural green camping aan het Gardameer in alle opzichten, voor 100%, niets ontbreekt. Het werk is al begonnen, alles verloopt op rolletjes om te verzekeren dat alle projecten klaar zijn voor de opening van het camping seizoen. U kunt de werkzaamheden op onze Facebook-pagina volgen!
Wij ondersteunen met grote overtuiging dit nieuwe gebied van natural green camping aan het Gardameer Baia Verde, speciaal voor alle toeristen die rust en stilte zoeken, voor een ontspannen vakantie in contact met de natuur. We zullen u op de hoogte houden van al het belangrijkste nieuws, voor meer informatie neemt u graag contact met ons op en ... leve de ecologische vakantie! De natural green camping aan het Gardameer verwacht jullie vanaf 30 maart 2018.


Zie ook
22/04/2018 Hoe een green vakantie te organiseren aan het Gardameer?

22/03/2018 Nieuws 2018 van onze camping aan het Gardameer: Fior di Sale

22/10/2017 Hoe bevielen u de nieuwe staanplaatsen aan het Gardameer?

22/07/2017 Staanplaatsen aan het Gardameer in de nieuwe groene zone

22/03/2018 Stacaravans aan het Gardameer: promoties en aanbiedingen


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects