Welkom op de Camping Baia Verde

De vier-sterren camping Baia Verde is een recent familiebedrijf dat ongeveer tien jaar geleden is geboren uit het idee om een groene ruimte te creëren omringd door ongerepte natuur, maar niet te vergeten met de comfort die iedereen op vakantie zoekt. Het heeft een betoverende locatie met direct uitzicht op het prachtige Gardameer, in het romantische dorp Manerba, aan de westkust in de provincie Brescia.

Ondergedompeld in de natuur die kenmerkend is voor de heuvels van Valtenesi, biedt het uitgeruste staanplaatsen, stacaravans van verschillende types en exclusieve appartementen. De faciliteiten zijn modern en van alle gemakken voorzien, ze zijn de ideale keuze voor een vakantie met familie en kinderen dankzij de uitstekende diensten voor alle leeftijden, beginnend met de zwembaden en de speeltuin tot de professionele animatie. Bijzondere aandacht voor natuur en bescherming van het grondgebied, we bieden groene eco-duurzame vakanties om het paradijs, waar wij ons bevinden, nog beter tot haar recht te laten komen.

ONTDEK CAMPING BAIA VERDE >

onze aanbiedingen 1/4

Sonderangebot JULY und AUGUST

Special offers for July and August!
Contact us for details!

bekijk alle aanbiedingen >

onze aanbiedingen 2/4

7 dagen = 6 dagen

In de periodes van 04.04.2020 tot 04.07.2020 en van 05.09.2020 tot 10.10.2020 schenkt Camping Baia Verde u 1 dagverblijf voor een verblijf van minimaal 7 nachten in een stacaravan of appartement.

bekijk alle aanbiedingen >

onze aanbiedingen 3/4

ACSI 2020 - ANWB 2020 - ADAC 2020

Overeenkomst in de perioden van 04.04.2020 tot 22.05.2020, van 07.06.2020 tot 27.06.2020 en van 05.09.2020 tot 10.10.2020 dagprijs in promotie van Euro 20,00 voor een staanplaats Comfort of Natural Green, 2 volwassenen en 1 hond (exclusief toeristenbelasting, niet cumulatief met andere aanbiedingen).

bekijk alle aanbiedingen >

onze aanbiedingen 4/4

E-bike & City-bike

Door uw fiets, E-bike of City-bike vooraf te boeken, bieden wij u een korting op de dagelijkse huurprijs:
- E-bike €20,00 per dag (in plaats van €35,00)
- City-bike €10,00 per dag (in plaats van €15,00)

bekijk alle aanbiedingen >

HET RESORT Baia Verde biedt u zeven types prachtige stacaravans, comfortabel en uitgerust met alle comfort en service, uitgerust met één of twee eigen badkamers en een overdekte veranda. Deze faciliteiten zijn geschikt voor maximaal 5/6 personen.
DE CAMPING Ondergedompeld in het park van Baia Verde bieden we goed uitgeruste staanplaatsen voor tenten, campers of caravans, allemaal op gras en in de schaduw van typische vegetatie, met aansluiting op elektriciteit, water en afvoer en andere diensten, afhankelijk van het type.
DE APPARTEMENTEN
Baia Verde biedt ook vakantie-appartementen, twee 3-kamerappartementen en een 4-kamerappartement in de eco-residence Baia dei Fiori, een gebouw gecertificeerd PassivHaus en CasaClima en een alleenstaande kleine villa Fior di Sole.
SPECIAAL VOOR FAMILIES
Ons vakantie-aanbod is zeer gezinsvriendelijk, plezier is gegarandeerd ook voor kinderen. Hier vindt u een zwembad met een veilige zone, een speeltuin, een multifunctioneel sportveld en professionele animatie.
Appartementen in Toscolano Maderno Borgo Albachiara
Appartementen in Toscolano Maderno I Limoni del Rustichel