PLAATS Superior XL Staanplaats

Superior XL Staanplaats

Zeer grote staanplaatsen, volledig omgeven door de natuur, in een zeer rustige omgeving van de camping, voorzien van een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche en warm water. Gratis internetverbinding. 100-127m2 | privécabine met toilet
Lees de campingregels
grote ruimte
privécabine met toilet
10 Amp.
met gras begroeid terrein
warm water
Free WiFi
Veel ruimte en comfort

De Superior XL-plaatsen zijn van 100 tot 127 vierkante meter groot en bevinden zich in de Natural Green zone op een steenworp afstand van de uitgang naar het meer en de promenade van Manerba del Garda. Ze bieden plaats aan voertuigen met een lengte tot 8 m.


Privé badkamer cabine
Direct op de staanplaats vindt u een privécabine met toilet, wastafel, douche en warm water die altijd beschikbaar is, voor uw maximaal comfort. Buiten is er een gootsteen voor de afwas ook voorzien van warm water.

Met gras begroeide grond
Het terrein bestaat voor 100% uit gras, zodat u heerlijk liggend of zittend op het gazon kunt uitrusten en zelfs kunt eten, terwijl u geniet van de bijna sprookjesachtige sfeer van deze natuurlijke omgeving. Prachtige groene bomen van verschillende essenties geven schaduw op de staanplaatsen.

Diensten op de staanplaats
Camping Baia Verde garandeert aansluiting op elektriciteit voor een waarde van 10 AMP met stopcontacten in overeenstemming met de EEG.

Gratis wifi
Op de gehele camping is er 24 uur per dag een gratis draadloze internetverbinding (Internetverbinding voor toeristisch gebruik. Niet voor zakelijk gebruik / business).