Mobil Houses Tent Lodge

Tent Lodge

Uitstekende combinatie tussen de vrijheid van een tent en het comfort van een stacaravan, met twee slaapkamers en een badkamer, plus woonruimte met een goed ingerichte kitchenette. Gratis internetverbinding. 25m2 | 5 personen, 2 slaapkamers
25mq
5 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
Free WiFi
No Pet
Tussen tent en stacaravan
Structuur halverwege tussen een stacaravan en een tent, comfortabel maar ook heel natuurlijk, met een iets verhoogde houten vloer om geen problemen te hebben in geval van regen. Het is geschikt voor maximaal 5 personen.
 
De structuur
Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed, een woonkamer met kitchenette, tafel en stoelen, een complete badkamer met douche, toilet en wastafel; buiten, onbedekte houten veranda. De structuur heeft geen airconditioningsysteem. De privéparkeerplaats maakt het aanbod compleet. 
 
De apparatuur
De woonkamer is uitgerust met een kookplaat en een gootsteen, servies, elektrische koffiemachine (geen mokka), lage koelkast met een kleine diepvriesruimte, tafel en stoelen. Op de veranda staat een tafel met stoelen om buiten te eten, twee ligstoelen en een parasol.
 
Gratis wifi
Op de gehele camping is er 24 uur per dag een gratis draadloze internetverbinding (Internetverbinding voor toeristisch gebruik. Niet voor zakelijk gebruik / business).

Facultatief
  • 2e auto / motorfiets € 4,00
  • Boottrolley € 4,00
  • Baby pakket € 6,00
  • Boottrolley + boei € 16,00
Extra kosten
The following charges will be added to your bill upon arrival:
- Tourist tax: April to June / September and October € 0,60, July and August € 1,00 per day, per person from 14 years old.
- Final unit cleaning obligatory € 42,00

If requested:
- Bed linen: € 6,00 per person/change
- Towels: € 6,00 per person/change

Bond: € 100,00 (cash).
Dagprijzen in Euro inclusief 10% btw.