Vakantie met de hond aan het Gardameer op camping Baia Verde

services / kampeerleven
Als we het hebben over vakanties met het hele gezin, bedoelen we ook echt het hele gezin! Ja, want ook onze vierpotige vrienden maken deel uit van het gezin en vaak kan het achterlaten van hen in een pensioen voor de vakantieperiode veel verdriet en bezorgdheid veroorzaken. Tegenwoordig zijn er echter veel faciliteiten die honden accepteren, dus vraag ernaar voor het boeken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uw vakantie aan het Gardameer met de hond en met de kinderen moet uniek en speciaal zijn.
 

Een camping voor uw vakantie aan het Gardameer met uw hond

Camping Baia Verde is een groot vakantie resort in het hart van Valtenesi, ook toegankelijk voor uw vierpotige vrienden, huisdiervriendelijk. Het is met name mogelijk om op de standplaatsen en in de stacaravans Charme, Elite en Giada te verblijven en u kunt dus de accommodatie kiezen die het beste aan uw behoeften voldoet.
Binnen het resort zijn er zakjesdispensers om de uitwerpselen van uw harige vrienden te verzamelen, dit in respect voor de andere gasten en om het altijd schoon achter te kunnen laten. Met enkele simpele regels kunnen we allemaal goed samenleven.

En op het strand? Voor de camping ligt een groot en goed uitgerust Fido Beach (extern beheer) waar u in hun gezelschap kunt zonnebaden en duiken in het zoete water van het meer. Stelt u zich al voor dat uw hond de andere vierpotige gasten kan leren kennen? En ziet u hem al in het water rennen om lekker af te koelen? Het is allemaal mogelijk, kies dan ook de juiste camping aan het Gardameer, goed uitgerust voor het verblijf met honden.
Op dit deel van het strand is het mogelijk om parasols en ligbedden te huren, terwijl voor uw hond een isolatiematje gratis wordt verstrekt zodat het op een koele plaats kan rusten. Waterkommen, schaduwrijke plaatsen en plekken om hem uit te laten zijn aanwezig.


Vakantie aan het Gardameer met de hond: wat mee te nemen

Heeft u een checklist klaar liggen om alles op te schrijven voor vertrek, om ervoor te zorgen dat u niets vergeet? Dit geldt hetzelfde voor de hond die u zal vergezellen in dit hilarische avontuur. Wat mee te nemen?
1. Documenten (bijv. vaccinatie-boekje)
2. Muilkorf (indien nodig) en riem
3. Mogelijke medicijnen
4. Hondemand van thuis, om zijn gewoonten te handhaven
5. Zijn dagelijkse voeding, het wordt aanbevolen om daarin niets te veranderen
6. Allerlei spellen en/of knuffels
7. Plastic zakjes
We vragen alle gasten om hun hond nooit alleen te laten op de staanplaats of in de stacaravan. Het wordt een onvergetelijke en "kwispelende" vakantie voor allemaal... in dit hoekje van het paradijs op aarde.
Aarzel niet en neem graag contact met ons voor meer informatie.