Mindervaliden toegankelijke camping aan het Gardameer

Resort
Het Gardameer is een plek met buitengewone natuurlijke schoonheid en rust. Voor wie op zoek is naar een toegankelijk ontspanningsoord, biedt Camping Baia Verde het perfecte antwoord. Gelegen aan de oevers van het meer, is het ontworpen om ervoor te zorgen dat iedereen de schoonheid van de plaats en de omgeving ten volle kan ervaren. Vandaag hebben we het vooral over de toegankelijkheid voor gehandicapten. Het hart van deze ervaring is de stacaravan Special Suite, een gastvrije accommodatieoplossing die comfort en toegankelijkheid belooft voor alle gasten.

Stacaravan Special Suite aan het Gardameer

De Stacaravan Special Suite is het genot van "Camping Baia Verde" voor wie op zoek is naar compromisloze toegankelijkheid. Met een binnenoppervlakte van 34 vierkante meter en een overdekte en uitgeruste buitenveranda, uitgerust met een wettelijk goedgekeurde oprit, is deze accommodatie perfect voor het huisvesten van maximaal vier personen. Dit maakt het ideaal voor gezinnen of groepen vrienden die op zoek zijn naar een zorgeloze vakantie. Toegankelijkheid vormt de kern van de filosofie van deze accommodatie en zorgt ervoor dat iedereen, zelfs met een rolstoel, kan genieten van de wonderen van het Gardameer.

De Stacaravan Special Suite is een goed uitgeruste structuur, met een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een complete eigen badkamer met douche, toilet, wastafel, telefoon en kledingkast. De woonkamer, elegant ingericht, biedt een kitchenette voorzien van alle gemakken en een bank, terwijl airconditioning/verwarming op aanvraag en tegen betaling beschikbaar is. De veranda is uitgerust met een tafel en stoelen om buiten te eten, evenals twee ligstoelen om te ontspannen en te genieten van de zon aan het Gardameer.
Bovendien maakt een privéparkeerplaats het aanbod compleet, wat gemak voor de gasten biedt.


Een camping aan het Gardameer gewijd aan inclusiviteit

Camping Baia Verde streeft ernaar een inclusieve kampeerervaring te bieden die verder gaat dan alleen de accommodatie. De Stacaravan Special Suite ligt vlakbij de belangrijkste voorzieningen, waaronder het toiletgebouw, het zwembad, het bar-restaurant en de minimarkt, en biedt ongeëvenaard comfort en gebruiksgemak. De wegen binnen de camping zijn zo ontworpen dat elk gebied gemakkelijk bereikbaar is, zodat u de camping comfortabel  kunt verkennen en ervan kunt genieten.

Bovendien biedt de camping 24 uur per dag gratis wifi-internet in het hele resort, waardoor u verbonden kunt blijven met de buitenwereld. Het is belangrijk op te merken dat het hier om een aansluiting voor toeristisch gebruik gaat.

Als u op zoek bent naar een structuur voor uw lente- en zomervakantie aan het Gardameer, dan is camping Baia Verde iets voor u. Een vakantie resort met stacaravans toegankelijk voor mindervaliden en we hebben aandacht voor de behoeften van al onze gasten. Wilt u reserveren of meer informatie aanvragen, neem dan gerust contact met ons op! Voor gehandicapten toegankelijke camping aan het Gardameer: ​​een praktische en comfortabele vakantie voor iedereen hier op Baia Verde.