Onze camping aan het Gardameer voor Pasen

camping / evenementen
Het zijn nog precies 3 dagen voor de seizoensopening van onze camping aan het Gardameer Baia Verde, we zijn vol energie! De lente geeft ons zeer warme en zonnige dagen en de  weersvoorspellingen suggereren ook heel goed weer voor Pasen ... dus wat wilt u nog meer? Het lente- en zomertoerisme in 2019 gaat officieel van start.


Een voorjaarsvakantie op onze camping aan het Gardameer

Als u denkt dat een locatie als de onze, de westkust van het Gardameer, de grootste van Italië, met direct zicht over een van de mooiste zwemstranden in de gemeente Manerba, alleen in de zomer ideaal is, dan heeft u het mis. De natuur en het lentelandschap hier aan het Gardameer bieden unieke emoties, verschillend van de heetste maanden van juli en augustus, maar even mooi en intens.
Het zien van alle prachtige bloeiende bomen en de kleurrijke uitgestrektheid van madeliefjes en viooltjes in de weilanden, genietend van de rust en stilte van het laagseizoen, het organiseren van excursies te voet en per fiets naar het binnenland, heerlijk gewoon ontspannen en genieten van deze zorgeloze dagen .. Dit zijn de ingrediënten van een lang weekend of een voorjaarsvakantie aan het Gardameer. Geloof ons, u zult onverwachte verrassingen hebben van dit gebied.


Baia Verde camping aan het Gardameer is geopend voor Pasen 2019

We openen op 13 april om alle gelukkige vakantiegangers de gelegenheid te geven om Pasen door te brengen op onze camping aan het Gardameer. Voor een lang weekend, voor een paar dagen langer of voor een hele week, in ieder geval bent u van harte welkom. U bent de eerste die alle innovaties, met eigen ogen kan zien, die we voor u hebben gepland voor 2019, te beginnen met de vernieuwing van de groene zone met het nieuwe badkamerblok, tot aan de Natural Green-superstacaravans, een echt originele new entry.
Voor de paaslunch kunt u uw favoriete gerechten bereiden in de structuur die u heeft gekozen of kies voor een buitengewone lunch in het restaurant van ons resort, genietend van typische lokale specialiteiten die u niet snel zult vergeten! En tweede Paasdag? In Italië is het gebruikelijk om een grote barbecue te houden of op het gazon te picknicken. In dit geval is de keuze aan u! Het is mogelijk om te barbecueen of met een deken en een picknick-mand te eten in het grote groene park van de camping.


Ruimte voor kinderen in onze vakantie resort

Ook de kleintjes hebben behoefte weg te zijn van de routine, school en dagelijkse verplichtingen om een paar dagen met hun ouders te genieten op een van de mooiste plekken ter wereld. En welke betere gelegenheid dan met Pasen?
Hier kunnen ze vrijuit rennen en spelen, de toegang tot het strand is direct vanaf de camping, zodat u geen gevaarlijke en drukke wegen hoeft over te steken. Er is ook een grote speeltuin met schommels en glijbanen, ideaal om vriendjes te maken. Wat betreft het zwembad, met een veilige zone speciaal geschikt voor de kleintjes, misschien is het nog vroeg, maar met de warmte van de laatste dagen, sluiten we de mogelijkheid van een duik niet uit!

Wacht niet langer, neem graag contact met ons op om beschikbaarheid aan te vragen en boek uw voorjaars- en paasverblijf!