Onze camping aan het Gardameer voor Pasen

camping / evenementen
In minder dan twee maanden hebben we de seizoensopening van onze camping aan het Gardameer Baia Verde, we zijn al vol energie! We zijn klaar om de lente, de warme en zonnige dagen en eindelijk ook de eerste toeristen te verwelkomen! Vanaf 9 april wachten we officieel op jullie in ons vakantie resort, profiteer van de actieve aanbiedingen.


Een voorjaarsvakantie op onze camping aan het Gardameer

Als u denkt dat een locatie als de onze, de westkust van het Gardameer, de grootste van Italië, met direct uitzicht op een van de mooiste badstranden van de gemeente Manerba, alleen in de zomer ideaal is, dan heeft u het mis. De natuur en het lentelandschap hier aan het Gardameer bieden unieke emoties, anders dan de warmste maanden juli en augustus, maar even mooi en intens.
U ziet alle bomen in bloei en prachtige kleurrijke vlaktes van madeliefjes en viooltjes in de velden, genieten van de rust en kalmte van het laagseizoen, u kunt zowel te voet als met de fiets excursies organiseren naar het binnenland, gewoon relaxen en onbezorgd genieten van deze dagen ... dat zijn de ingrediënten van een lang weekend of een voorjaarsvakantie aan het Gardameer. Geloof ons, u zult onverwachte verrassingen hebben in dit schitterende landschap.


Baia Verde camping aan het Gardameer is geopend voor Pasen 2022

We openen op 9 april om alle gelukkige vakantiegangers de kans te geven om Pasen door te brengen op onze camping aan het Gardameer. Voor een lang weekend, voor een paar dagen, voor een hele week of voor een echte vakantie, in ieder geval bent u van harte welkom. U zult de eerste zijn om al het nieuws met eigen ogen te zien dat we voor 2022 voor u hebben ontworpen, te beginnen met de renovatie van de green zone met zes nieuwe privébadkamers, zes nieuwe Green Suite-stacaravans, drie Deluxe en één Suite Deluxe toegankelijk ook voor gehandicapten, maar ook twee extra speelplaatsen, een oplaadpunt voor elektrische auto's en een uitbreiding van het fotovoltaïsche park.

Voor de paaslunch kunt u uw favoriete gerechten bereiden in de structuur die u hebt gekozen of kiezen voor een buitengewone lunch in het restaurant van ons resort, genietend van typische lokale specialiteiten die u niet snel zult vergeten! En wat te doen op tweede paasdag?
In Italië is het traditie om buiten te barbecueën of te picknicken in de wei. In dit geval is de keuze aan u! Het is mogelijk om te barbecueën of met een dekentje en mandje te eten in het grote groene park van de camping.


Ruimte voor kinderen in onze vakantie resort

Ook de kleintjes hebben het nodig even weg te zijn van de routine, school en dagelijkse verplichtingen om een ​​paar dagen te genieten in het gezelschap van hun ouders, op een van de mooiste plekken ter wereld. En wat is een betere gelegenheid dan Pasen?
Hier kunnen ze vrij rennen en spelen, de toegang tot het strand is direct vanaf de camping, dus u hoeft geen gevaarlijke en drukke wegen over te steken. Er zijn twee speeltuinen met schommels en glijbanen, perfect om te socializen. Wat betreft het zwembad, met een veilige zone geschikt voor kleine kinderen, is het misschien nog iets te vroeg, maar met de naderende hitte sluiten we de mogelijkheid om een ​​duik te nemen niet uit!

Wacht niet langer, neem graag contact met ons op om beschikbaarheid aan te vragen en boek uw voorjaars- en paasverblijf!