Onze camping aan het Gardameer voor Pasen

camping / evenementen
In minder dan twee maanden hebben we de seizoensopening van onze camping aan het Gardameer Baia Verde, we zijn al vol energie! We zijn klaar om de lente, de warme en zonnige dagen en eindelijk ook de eerste toeristen te verwelkomen! Vanaf 9 april wachten we officieel op jullie in ons vakantie resort, profiteer van de actieve aanbiedingen.


Een voorjaarsvakantie op onze camping aan het Gardameer

Als u denkt dat een locatie als de onze, de westkust van het Gardameer, de grootste van Italië, met direct uitzicht op een van de mooiste badstranden van de gemeente Manerba, alleen in de zomer ideaal is, dan heeft u het mis. De natuur en het lentelandschap hier aan het Gardameer bieden unieke emoties, anders dan de warmste maanden juli en augustus, maar even mooi en intens.
U ziet alle bomen in bloei en prachtige kleurrijke vlaktes van madeliefjes en viooltjes in de velden, genieten van de rust en kalmte van het laagseizoen, u kunt zowel te voet als met de fiets excursies organiseren naar het binnenland, gewoon relaxen en onbezorgd genieten van deze dagen ... dat zijn de ingrediënten van een lang weekend of een voorjaarsvakantie aan het Gardameer. Geloof ons, u zult onverwachte verrassingen hebben in dit schitterende landschap.


Baia Verde camping aan het Gardameer is geopend voor Pasen 2024

We openen op 29 maart om alle gelukkige vakantiegangers de kans te geven om Pasen door te brengen op onze camping aan het Gardameer. Voor een lang weekend, voor een paar dagen, voor een hele week of voor een echte vakantie, in ieder geval bent u van harte welkom. U zult de eerste zijn om al het nieuws met eigen ogen te zien dat we voor 2024 voor u hebben ontworpen.

Voor de paaslunch kunt u uw favoriete gerechten bereiden in de structuur die u hebt gekozen of kiezen voor een buitengewone lunch in het restaurant van ons resort, genietend van typische lokale specialiteiten die u niet snel zult vergeten! En wat te doen op tweede paasdag?
In Italië is het traditie om buiten te barbecueën of te picknicken in de wei. In dit geval is de keuze aan u! Het is mogelijk om te barbecueën of met een dekentje en mandje te eten in het grote groene park van de camping.


Ruimte voor kinderen in onze vakantie resort

Ook de kleintjes hebben het nodig even weg te zijn van de routine, school en dagelijkse verplichtingen om een ​​paar dagen te genieten in het gezelschap van hun ouders, op een van de mooiste plekken ter wereld. En wat is een betere gelegenheid dan Pasen?
Hier kunnen ze vrij rennen en spelen, de toegang tot het strand is direct vanaf de camping, dus u hoeft geen gevaarlijke en drukke wegen over te steken. Er zijn twee speeltuinen met schommels en glijbanen, perfect om te socializen. Wat betreft het zwembad, met een veilige zone geschikt voor kleine kinderen, is het misschien nog iets te vroeg, maar met de naderende hitte sluiten we de mogelijkheid om een ​​duik te nemen niet uit!

Wacht niet langer, neem graag contact met ons op om beschikbaarheid aan te vragen en boek uw voorjaars- en paasverblijf!


Wat te zien tijdens uw paasvakantie aan het Gardameer

Laten we verder gaan met de activiteiten die uw gezin kan ondernemen zodra ze op camping Baia Verde zijn aangekomen. De mogelijkheden zijn legio en zullen zowel natuurliefhebbers als liefhebbers van de geschiedenis en tradities van de streek tevreden stellen.
Laten we beginnen met een van de meest populaire bestemmingen: we hebben het over de Rocca di Manerba, een archeologische vindplaats die zowel te voet als met de auto te bereiken is. De vesting biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het meer en de bergen eromheen. Bovendien raden we voor de meer nieuwsgierigen een bezoek aan het nabijgelegen Stedelijk Archeologisch Museum van Valtenesi aan, dat de geschiedenis van het gebied chronologisch volgt dankzij de voorwerpen en materialen die tijdens de opgravingen zijn gevonden. Als u daarentegen een activiteit wilt doen op en/of rondom het meer, kunt u een bezoek brengen aan het suggestieve eiland San Biagio, ook wel bekend als het eiland van de konijnen vanwege de aanwezigheid van deze schattige dieren die gewend zijn geraakt aan de aanwezigheid van mensen. Door de droogte en het gebrek aan regen kunt u het eiland ook te voet bereiken, dankzij het opnieuw opduiken van de natuurlijke landengte die het verbindt met het vasteland.
Uw paasvakantie aan het Gardameer wordt zo een onvergetelijk en suggestief avontuur om te delen met de mensen van wie u houdt.


Een voorjaarsvakantie op een werkelijk bijzondere camping


Het Gardameer in de lente is prachtig, werklijk waar fenomenaal, u zult het inmiddels wel begrepen hebben. Maar misschien vraagt ​​u zich af waarom u Camping Baia Verde zou moeten kiezen tussen de verschillende accommodaties in dit gebied? Het antwoord is simpel: omdat onze structuur werkelijk uniek is en in staat is om iedereen de perfecte oplossing voor zijn of haar behoeften te bieden. Allereerst hebben we namelijk drie verschillende verblijfsgebieden, met verschillende kenmerken, zodat iedereen een perfecte accommodatie voor zichzelf kan vinden. Enerzijds onze prachtige staanplaatsen op het kampeerterrein, ondergedompeld in het weelderige groen van ons park, die beginnen vanaf een minimale grootte van 70 m2, met de mogelijkheid om 127 m2 te bereiken en een privécabine met toilet te hebben; aan de andere kant het resortgedeelte met onze geliefde stacaravans, die plaats bieden aan maximaal 6 personen en van alle gemakken zijn voorzien (privébadkamer, keuken, externe veranda, gratis wifi en airconditioning); Tot slot hebben we voor degenen die op zoek zijn naar nog meer comfort verschillende soorten appartementen, die plaats bieden aan maximaal 8 personen. Dit alles wordt versterkt door de vele diensten die wij onze gasten bieden, zoals restaurants, een minimarket, zwembaden, speelkamers, multifunctionele velden en nog meer!

Wacht niet langer, neem graag contact met ons op om de beschikbaarheid op te vragen en boek uw voorjaars- en paasverblijf!