Een vakantiepark aan het Gardameer voor kinderen

Resort / services
Welkom 2022, nogmaals de beste wensen voor een gelukkig nieuwjaar voor iedereen. Hoe is de wintervakantie verlopen? Heeft u het kunnen vieren met uw dierbaren? In de hoop op een beter jaar dan het zojuist geëindigde jaar, zijn we nu al voor u aan het werk om u een vakantie aan het Gardameer te bieden die aan uw verwachtingen voldoet!
We staan ​​nog maar aan het begin van de winter, maar is dit niet de beste tijd om de bestemming van uw zomervakantie te kiezen, te boeken en geld te besparen dankzij de buitengewone aanbiedingen? De 4-sterren camping Baia Verde in Manerba, aan het Gardameer, staat klaar om u te verwelkomen vanaf 9 april 2022. We wachten op u met veel nieuws, voor een vakantie die goed is voor het hart, geest en lichaam!

Want ja, een vakantie is goed voor hart, geest en lichaam!

Online vindt u de prijzen en aanbiedingen voor het van tevoren boeken van uw verblijf. Twijfel of vrees niet, voor uw maximale gemoedsrust hebben we annulerings-voorwaarden gekozen in het voordeel van onze gasten:
- bij annulering voor 15 dagen van de aankomstdatum restitutie van de aanbetaling, met inhouding van € 20,00 verzendkosten;
- annulering binnen 15 dagen na aankomst, verlies van alleen de aanbetaling.

U kunt dus in alle rust uw vakantie in het vakantie resort aan het Gardameer boeken en als u voor 15 dagen voor aankomst moet annuleren, heeft u de volledige aanbetaling teruggestort, met slechts een aftrek van € 20,00.
In de hoop dat alles goed gaat en dat deze pandemie binnenkort een verre herinnering zal zijn, wij zijn er klaar voor en wachten we op jullie.
 

De ideale vakantie voor uw kinderen

Het vakantie resort aan het Gardameer, Baia Verde, heeft bijvoorbeeld middelen en tijd geïnvesteerd om te proberen een zo familie-vriendelijke vakantie aan te bieden, die werkelijk iedereen tevreden kan stellen. En we weten dat dit een geweldige uitdaging is: iets leuks bedenken voor de kleintjes, iets avontuurlijks voor de kinderen, iets 'nachtelijks' voor de jeugd en zeer zeker ontspanning voor de ouderen. Met de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, kunnen we gerust zeggen, dat in ons vakantie resort aan het Gardameer, Baia Verde, al uw wensen worden vervuld.
  • Diensten voor kinderen: grote leuke speeltuin waar ze vrienden  kunnen maken, een groot zwembad met veilige zone en geisers, professionele animatie gedurende de dag.

  • Diensten voor jongeren: tafelvoetbal, tafeltennis, tv-kamer, speelkamer, multifunctionele zandbaan voor voetbal en beachvolleybal, indicatie van avond- en nachtevenementen in de buurt, gratis wi-fi.
  • Diensten voor volwassenen: groot zwembad met hydromassage plekken, zwembad op het zonnedak, grote groene zones waar u kunt wandelen en ontspannen, directe toegang tot het strand, mini-markt het hele seizoen open, restaurant en pizzeria, gratis wifi.

 

Een vakantie resort aan het Gardameer omringd door de natuur


Het gebied om ons heen, gedomineerd door de natuur, en het groen dat zich bevindt in ons resort, zijn de "plus" van de structuur zelf. Baia Verde ligt in een prachtige omgeving tussen de heuvels en het meer, zodat u een vakantie kunt doorbrengen die is ondergedompeld in de natuur, in direct contact met de typische vegetatie en inheemse planten. In dit verband herinneren we u graag aan het geweldige nieuws van vorig jaar, dat is verbeterd en geoptimaliseerd voor het seizoen 2019, de buitengewone GREEN ZONE, met directe toegang tot het strand, in totale vrede en rust.
En over familie-vriendelijke vakantie gesproken, deze groene zones, deze grote schaduwrijke plekken zijn perfect voor uw kinderen, die hier kunnen spelen in alle vrijheid en in veiligheid. Zoals u ongetwijfeld weet, zal de ruimte en het in staat zijn om tegelijkertijd verschillende omgevingen te beleven (strand, grasveld en "bos") hun verbeelding en fantasie alleen maar vergroten.
 


Perfecte faciliteiten voor grote gezinnenIn de loop der jaren hebben we ons resort aan het Gardameer verrijkt met steeds ruimere, comfortabelere en goed uitgeruste voorzieningen om aan de behoeften van grote gezinnen te voldoen.
We hebben daarom grote en comfortabele stacaravans geïnstalleerd, die plaats bieden aan maximaal 6 personen, waardoor iedereen de juiste ruimte heeft, en privacy en intimiteit altijd garandeert is. De modellen Family Deluxe, Suite Deluxe Suite en Elite zijn qua oppervlak de grootsten, vergelijk de functies om te kiezen welke het best voldoet aan de eisen van uw gezin. We herinneren u er graag aan dat u in de stacaravans Elite ook uw hond kunt meenemen (voor meer informatie lees hier), zodat u een echt complete vakantie aan het Gardameer kunt doorbrengen!

NIEUW 2022: we hebben zes nieuwe Green Suite-stacaravans toegevoegd, drie nieuwe Suite Deluxe stacaravans, een nieuwe Suite Deluxe stacaravan toegankelijk voor gehandicapten en zes nieuwe privébadkamers die op de Natural Green XL staanplaatsen geplaatst kunnen worden.


Welk vakantie resort is zonder zwembaden?

Het is dan wel perfekt om direct te liggen aan een van de mooiste stranden van de westkust van het Gardameer, dus slechts een stap verwijderd van het kunnen duiken in frisse zoete water van het grote meer, maar het is absoluut onmogelijk om het plezier van een zwembad op te geven, vooral voor kinderen. En het resort Baia Verde heeft beide oplossingen.
Hier zijn de drie prachtige zwembaden van onze camping:
1 - de grootste, 370 vierkante meter entertainment, met een grote lagune, hydromassagezone, geiser en een maximale diepte van 1,38 m.
2 - die voor kinderen, met toegangsladder, animatie met centrale watergeisers en maximale diepte 0,63 m voor maximale veiligheid van de kleintjes.
3 - het Roof-Solarium, een romantisch zwembad met verwarmd water, acht hydromassagestations en psychedelische verlichting, geplaatst op het dak van het centrale deel van de camping.

Gedurende het hoogseizoen is het professionele animatie team actief en deze zwembaden zijn het referentiepunt voor spelletjes, toernooien, sportactiviteiten, groepsdansen, wateraerobics en nog veel meer. Wacht niet lagner, wie de laatste is die erin duikt, betaald voor iedereen een lekker ijsje!


Een vakantie resort aan het Gardameer in de buurt van de grote pretparken


Welke informatie vragen gezinnen met kinderen ons het meest voor het reserveren? Zeker de aanwezigheid van een zwembad, en wij hebben er maar liefst 3, direct daarna de vraag over de beroemdste en grootste pretparken in Noord-Italië. Ons vakantie resort aan het Gardameer bevindt zich in een uitgesproken bevoorrechte positie, en wel aan de westkust van het Gardameer, tegenover prachtig helder water dat altijd schoon en perfect is om te baden, maar tegelijkertijd ook op slechts 40 minuten rijden van de pretparken die zeer geliefd zijn bij kinderen:

- GARDALAND, beroemd over de hele wereld, het koninkrijk van Prezzemolo, ideaal voor de kleintjes met nieuwe attracties gewijd aan Peppa Pig, maar ook voor de ouderen die pure adrenaline zoeken zoals de achtbanen, de Blue Tornado of de Raptor. We raden u aan om een hele dag van uw vakantie uit te trekken naar Gardaland, er zijn zoveel dingen en bezienswaardigheden te zien  en te doen, dat een ochtend niet genoeg zou zijn, zelfs niet voor de helft van alle attracties.
- PARCO NATURA VIVA, de safari-dierentuin, een echt beschermend centrum voor bedreigde diersoorten, dat dit jaar hun 50e Openingsjaar viert. U wacht een opwindende reis per auto, waar aan het einde het enorme dierenpark zich opend, opgedeeld in geografische gebieden vanover de hele wereld. Zijn jullie er klaar voor om leeuwen, beren, giraffen, neushoorns, apen en alle andere dieren in de wereld te zien?
- CANEVA ACQUAPARK het waterpark voor alle leeftijden, perfect voor de zomer, met adrenaline-opvoerende glijbanen of ontspannende parcoursen af te leggen op rubberen banden of vlotten en niet te vergeten de talrijke zwembaden en spelletjes voor de kleintjes.
- MOVIELAND, een pretpark geheel gewijd aan de bioscoopfilms, met acteurs, stuntmannen, piloten en speciale effecten rechtstreeks uit Hollywood. Rijd een off-road voertuig in het land van de dinosaurussen, of ga op de Hitt Super Jet, 600 pk voor opwindende waterevoluties.

Is dit vakantie resort aan het Gardameer de ideale locatie voor gezinnen met kinderen of niet? Probeer het zelf uit, zien doet geloven!