Een vakantiepark aan het Gardameer voor kinderen

Kies een vakantie resort aan het Gardameer om de kinderen en jeugd gelukkig te maken. Baia Verde biedt sportvelden, parken en een groot zwembad met glijbanen en geisers.

Ben u net weer aan het werk en bent u nu al moe? Zijn uw kinderen na de kerstvakantie net terug naar school en voelen ze zich niet echt happy? Waarom probeert u niet s’avonds al te fantaseren over devzomer vakantie, als jullie allemaal samenkomen voor het avondeten? We weten dat de vakantie een onderwerp is waar iedereen van houdt, om na een dag de stemming te verhogen of zelfs na een stressvolle week is het een wondermiddel! Juist, beginnen jullie met praten om te begrijpen wat jullie zouden willen doen en zien. Om een onvergetelijke ervaring te beleven, moet het een speciaal en bevredigend verblijf zijn voor het hele gezin.
 

De ideale vakantie voor uw kinderen

Het vakantie resort aan het Gardameer, Baia Verde, heeft bijvoorbeeld middelen en tijd geïnvesteerd om te proberen een zo familie-vriendelijke vakantie aan te bieden, die werkelijk iedereen tevreden kan stellen. En we weten dat dit een geweldige uitdaging is: iets leuks bedenken voor de kleintjes, iets avontuurlijks voor de kinderen, iets 'nachtelijks' voor de jeugd en zeer zeker ontspanning voor de ouderen. Met de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, kunnen we gerust zeggen, dat in ons vakantie resort aan het Gardameer, Baia Verde, al uw wensen worden vervuld.
  • Diensten voor kinderen: grote leuke speeltuin waar ze vrienden  kunnen maken, een groot zwembad met veilige zone en geisers, professionele animatie gedurende de dag.

  • Diensten voor jongeren: tafelvoetbal, tafeltennis, tv-kamer, speelkamer, multifunctionele zandbaan voor voetbal en beachvolleybal, indicatie van avond- en nachtevenementen in de buurt, gratis wi-fi.
  • Diensten voor volwassenen: groot zwembad met hydromassage plekken, zwembad op het zonnedak, grote groene zones waar u kunt wandelen en ontspannen, directe toegang tot het strand, mini-markt het hele seizoen open, restaurant en pizzeria, gratis wifi.

 

Een vakantie resort aan het Gardameer omringd door de natuur


Het gebied om ons heen, gedomineerd door de natuur, en het groen dat zich bevindt in ons resort, zijn de "plus" van de structuur zelf. Baia Verde ligt in een prachtige omgeving tussen de heuvels en het meer, zodat u een vakantie kunt doorbrengen die is ondergedompeld in de natuur, in direct contact met de typische vegetatie en inheemse planten. In dit verband herinneren we u graag aan het geweldige nieuws van vorig jaar, dat is verbeterd en geoptimaliseerd voor het seizoen 2019, de buitengewone GREEN ZONE, met directe toegang tot het strand, in totale vrede en rust.
En over familie-vriendelijke vakantie gesproken, deze groene zones, deze grote schaduwrijke plekken zijn perfect voor uw kinderen, die hier kunnen spelen in alle vrijheid en in veiligheid. Zoals u ongetwijfeld weet, zal de ruimte en het in staat zijn om tegelijkertijd verschillende omgevingen te beleven (strand, grasveld en "bos") hun verbeelding en fantasie alleen maar vergroten.
 


Perfecte faciliteiten voor grote gezinnenIn de loop der jaren hebben we ons resort aan het Gardameer verrijkt met steeds ruimere, comfortabelere en goed uitgeruste voorzieningen om aan de behoeften van grote gezinnen te voldoen.
We hebben daarom grote en comfortabele stacaravans geïnstalleerd, die plaats bieden aan maximaal 6 personen, waardoor iedereen de juiste ruimte heeft, en privacy en intimiteit altijd garandeert is. De modellen Family Deluxe, Suite Deluxe Suite en Elite zijn qua oppervlak de grootsten, vergelijk de functies om te kiezen welke het best voldoet aan de eisen van uw gezin. We herinneren u er graag aan dat u in de stacaravans Elite ook uw hond kunt meenemen (voor meer informatie lees hier), zodat u een echt complete vakantie aan het Gardameer kunt doorbrengen!

Boek vroegtijdig, profiteer van de huidige aanbiedingen!

Zie ook
23/07/2013
17/09/2013
07/06/2016
20/08/2013
03/09/2013
31/05/2016

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects