Camping met zwembad aan het Gardameer

camping / services
Een camping met zwembad aan het Gardameer biedt veel meer mogelijkheden voor plezier en amusement. Zelfs als we slechts een stap verwijderd zijn van een groot badstrand, zo dicht heerlijk dichtbij het zoete water van het meer, is een duik in het zwembad altijd welkom! Als we hieraan toevoegen de ontspanning in de whirlpools, een veilige zone speciaal voor kinderen, geisers en ga zo maar door ... dan is het ook helemaal klaar.


Een Plus-service: de zwembaden in het resort

Vandaag hebben we het over deze service van onze camping, de zwembaden, in het meervoud. Als u op zoek bent naar een camping met een zwembad aan het Gardameer, waar u uw lente- of zomervakantie kunt doorbrengen, bent u hier zeker aan het juiste adres, want Baia Verde heeft er niet één, maar drie! In ons resort vindt u een zwembad van ongeveer 375 vierkante meter met een wellness zone, whirlpool en geiser, een veilig zwembad voor kinderen met toegangsladders en centrale animatie en ook een klein zwembad op het dakterras, zeer romantisch op het terras, buiten, met 8 hydromassage-plekken en een solarium.


Camping met directe toegang tot het meer

Een camping met zwembad aan het Gardameer zal aan al uw wensen voldoen: een duik nemen van het strand in het zoete water van het meer of lekker zonnebaden bij het zwembad? Wat een dilemma! Inderdaad, relax op de grote ligweide op een ligbed, om u van tijd tot tijd te verfrissen in het water als de zon begint te branden, is nog niet zo erg. Maar als we u nu vertellen dat u sinds vorig jaar het strand direct kunt bereiken via de nieuwe groene zone van de camping? We hebben directe toegang tot het meer, zonder gevaarlijke wegen over te hoeven steken. Dus neemt u een frisse duik in het meer of in het zwembad? Zonnebaden bij het zwembad of op het strand? We stellen iedereen tevreden, half en half!


Camping met zwembad aan het Gardameer: plezier voor kinderen

En voor de kinderen? We hebben twee oplossingen: de eerste is natuurlijk het zwembad dat speciaal voor hen is ontworpen, dichtbij het grootste, centraal gelegen in het resort. Hier zijn geisers en animaties om het plezier te vergroten. Maar ook het zwembad voor volwassenen heeft een gedeelte met beperkte diepte, dus ook toegankelijk voor kinderen, altijd onder toezicht van de ouders.
Vergeet niet dat het animatieteam, aanwezig gedurende de hele dag op de camping tijdens de centrale maanden van het seizoen, altijd toernooien, spelletjes, dansavonden en nog veel meer organiseert in en rond het zwembad, voor groot en klein.

Speciale aanbiedingen voor uw vakantie op de camping met zwembad aan het Gardameer

Vindt u het te duur om met uw gezin een vakantie te boeken op camping Baia Verde? Denkt u dat deze zo gewilde locatie in de zomer niet binnen uw bereik ligt. U heeft het mis. Blader door de prijscatalogus van onze camping met zwembad aan het Gardameer nadat u de structuren hebt gekozen die het beste bij u passen en u zult aangename verrassingen vinden.Raadpleeg daarna ook de pagina met aanbiedingen en promoties die momenteel actief zijn, die u het recht geeft op verdere kortingen.
Een paar voorbeelden?
- in de periodes van 01.04 tot 03.07 en van 04.09 tot 06.11 biedt camping Baia Verde u 1 dag verblijf voor een verblijf van minimaal 7 nachten in een stacaravan of appartement;

- in de periodes van 01.04 tot 27.06 en van 06.09 tot 06.11 een speciale actie-dagprijs voor Comfort of Natural Green standplaats, 2 volwassenen en 1 hond (exclusief toeristenbelasting, niet combineerbaar met andere aanbiedingen) - ACSI 2019 / ANWB 2019 / ADAC 2019 overeenkomst

- weekendarrangement voor wie van vrijdag of zaterdag tot zondagavond op de staanplaats wil blijven, neem contact op met onze receptie!


We lanceren ook andere super voordelige last minute aanbiedingen. Hoe kunt u hiervan profiteren? Dat is heel eenvoudig, volg onze Facebook-pagina en onze blog, blijf op de hoogte en u kunt speciale vakantie op de camping met zwembad aan het Gardameer doorbrengen tegen geweldige prijzen.