Camping met zwembad aan het Gardameer

Camping met zwembad aan het Gardameer: één voor kinderen, één om te ontspannen en één om te zwemmen en plezier te hebben.

Wie van jullie droomt al over de zomer van 2019? Wie van jullie houdt zo van de hitte, de zon en zonnebaden dat u nu echt verdrietig bent in deze laatste koude dagen van de winter? We kunnen u geruststellen, het duurt niet meer lang, de camping met zwembad aan het Gardameer Baia Verde wordt officieel geopend op 13 april, precies over 2 maanden.


Een Plus-service: de zwembaden in het resort

Vandaag hebben we het over deze service van onze camping, de zwembaden, in het meervoud. Als u op zoek bent naar een camping met een zwembad aan het Gardameer, waar u uw lente- of zomervakantie kunt doorbrengen, bent u hier zeker aan het juiste adres, want Baia Verde heeft er niet één, maar drie! In ons resort vindt u een zwembad van ongeveer 375 vierkante meter met een wellness zone, whirlpool en geiser, een veilig zwembad voor kinderen met toegangsladders en centrale animatie en ook een klein zwembad op het dakterras, zeer romantisch op het terras, buiten, met 8 hydromassage-plekken en een solarium.


Camping met directe toegang tot het meer

Een camping met zwembad aan het Gardameer zal aan al uw wensen voldoen: een duik nemen van het strand in het zoete water van het meer of lekker zonnebaden bij het zwembad? Wat een dilemma! Inderdaad, relax op de grote ligweide op een ligbed, om u van tijd tot tijd te verfrissen in het water als de zon begint te branden, is nog niet zo erg. Maar als we u nu vertellen dat u sinds vorig jaar het strand direct kunt bereiken via de nieuwe groene zone van de camping? We hebben directe toegang tot het meer, zonder gevaarlijke wegen over te hoeven steken. Dus neemt u een frisse duik in het meer of in het zwembad? Zonnebaden bij het zwembad of op het strand? We stellen iedereen tevreden, half en half!


Camping met zwembad aan het Gardameer: plezier voor kinderen

En voor de kinderen? We hebben twee oplossingen: de eerste is natuurlijk het zwembad dat speciaal voor hen is ontworpen, dichtbij het grootste, centraal gelegen in het resort. Hier zijn geisers en animaties om het plezier te vergroten. Maar ook het zwembad voor volwassenen heeft een gedeelte met beperkte diepte, dus ook toegankelijk voor kinderen, altijd onder toezicht van de ouders.
Vergeet niet dat het animatieteam, aanwezig gedurende de hele dag op de camping tijdens de centrale maanden van het seizoen, altijd toernooien, spelletjes, dansavonden en nog veel meer organiseert in en rond het zwembad, voor groot en klein.

Zie ook
10/05/2016
10/07/2018
29/03/2016
26/07/2016
06/06/2017
09/02/2016

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects