PLAATS Natural Green staanplaats

Natural Green staanplaats

Staanplaatsen volledig ondergedompeld in de natuur, in een zeer rustige groene omgeving van onze camping, met directe toegang tot het strand en het meer. Gratis internetverbinding. 70-90m2 | rustige omgeving, directe toegang tot het meer
Lees de campingregels
rustige omgeving
directe toegang tot het meer
10 Amp.
met gras begroeid terrein
Pet friendly
Free WiFi
Ongerepte natuur
Dit gedeelte van de camping is extreem rustig, de natuur overheerst. Er zijn veel oude bomen, er stroomt een beekje in de buurt en ook de vrije groene zones ontbreken niet.
 
Directe toegang tot het meer
De staanplaatsen van de groene zone zijn van 70 tot 90 vierkante meter en bieden directe toegang tot het strand en de wandelpromenade van Manerba del Garda. Vanuit uw tent, camper of caravan bereikt u het Gardameer door het groene, schaduwrijke en beschermde deel van de camping.
 
Met gras begroeid terrein
Het terrein bestaat uit 100% gras, zodat u heerlijk kunt uitrusten en comfortabel iets nuttigen liggend of zittend op het gazon en u kunt genieten van de bijna sprookjesachtige sfeer van deze natuurlijke omgeving. Er is genoeg schaduw onder de mooie groene bomen.
 
Services van de staanplaats
De Baia Verde Camping garandeert aansluiting op het elektriciteitsnet met een waarde van 10 AMP met stopcontacten in overeenstemming met de EEG, water toe- en afvoer voor alle staanplaatsen in deze zone.
 
Gratis wifi
Op de gehele camping is er 24 uur per dag een gratis draadloze internetverbinding (Internetverbinding voor toeristisch gebruik. Niet voor zakelijk gebruik / business).