Camping met mobilhomes aan het Gardameer

Resort / services
Bent u op zoek naar stacaravans aan het Gardameer? Misschien zelfs op een viersterrencamping? In een vakantie resort speciaal geschikt voor het hele gezin? En natuurlijk niet te vergeten de uitstekende services?
Dan is Camping Baia Verde in Manerba sul Garda precies wat u zoekt. Laten we specifiek kijken naar het voorgestelde toeristenaanbod.


De stacaravans aan het Gardameer van camping Baia Verde 


- Green Suite

Stacaravan van 32 vierkante meter, is geschikt voor maximaal 5 personen, bestaande uit twee slaapkamers (een met tweepersoonsbed, een met drie eenpersoonsbedden), twee complete badkamers, een woonkamer met kitchenette, een bank, een tafel en stoelen. Ingerichte buitenveranda en parkeerplaats.

- Suite Deluxe

Stacaravan van ongeveer 32 vierkante meter, ideaal voor gezinnen, het is geschikt voor maximaal 5 personen verdeeld over twee slaapkamers, een tweepersoonsbed en een met drie aparte bedden. Er zijn twee badkamers, een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met een bank, een gemeubileerde buitenveranda en een parkeerplaats.

- Family Deluxe

Stacaravan Family Deluxe is geschikt voor maximaal 6 personen, voor een totale oppervlakte van 32m². Het heeft drie slaapkamers (een met tweepersoonsbed en twee met elk twee eenpersoonsbedden), een complete badkamer, een elegant ingerichte woonkamer en goed uitgeruste  keuken. Het wordt compleet gemaakt door een parkeerplaats en een buitenveranda met tafel, stoelen en twee ligstoelen.

- Charme

Leuke stacaravan van 24m², is geschikt voor maximaal 5 personen met twee slaapkamers, een met tweepersoonsbed en een met drie eenpersoonsbedden. Het heeft twee badkamers, een woonkamer met kitchenette, een ingerichte buitenveranda en een parkeerplaats.

- Elite

Deze 30 m² tellende stacaravan aan het Gardameer, Elite, is ideaal voor grote gezinnen (tot 6 personen). Er zijn drie slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer met kitchenette en een bank, groot buitenterras en een parkeerplaats.

- Giada

De grootste stacaravan op onze camping, 33 vierkante meter ruimte die plaats biedt aan maximaal 6 personen. Drie slaapkamers, een douchecabine met wastafel en één met toilet en wastafel, goed ingerichte keuken, een bank in de woonkamer en met buitenveranda en een parkeerplaats.

 

Diensten voor stacaravans aan het Gardameer

Ons resort is omgeven door groen, tussen de glooiende heuvels van Valtenesi (westkust van het Gardameer), direct uitkijkend op een van de beroemdste stranden van Manerba. Een vakantie in een stacaravan, betekent in de eerste plaats veel privacy en intimiteit, u kunt de dag organiseren zoals uzelf wilt, zelf koken wat uw kinderen lekker vinden, in alle rust en vrijheid. Tegelijkertijd betekent het ook dat u gemeenschappelijke ruimtes deelt met andere toeristen, nieuwe vrienden maakt, mensen van over de hele wereld ontmoet.
En niet te vergeten, de services! Door een van deze vakantie-accommodaties te huren die we u hebben aangeboden, kunt u genieten van: 3 zwembaden (een voor volwassenen, een voor kinderen en een op het dak van het hoofdgebouw met hydromassage en verwarmd water), een grote speeltuin voor kinderen, grote groene ruimtes, een restaurant, pizzeria, bar en een minimarkt die het hele seizoen geopend is. De animatie completeert het toeristische aanbod van het resort Baia Verde.


Stacaravans aan het Gardameer: een groene vakantie


Degenen die ervoor kiezen om een stacaravan aan het Gardameer te huren voor hun vakantie, hebben zeer zeker een bijzondere gevoeligheid voor de natuur. Onze camping loopt voorop in de bescherming en verbetering van dit prachtige gebied en biedt u de kans om heerlijke dagen volledig ondergedompeld in de natuur en in schone lucht door te brengen.
Maar laten we in detail bekijken, wat betekent precies eco-camping? Wat hebben we gedaan en wat doen we nog steeds, dag na dag, voor ecologie?

1. Thermische zonnepanelen en fotovoltaïsche panelen
We gebruiken zonnepanelen voor de productie van sanitair warm water, water voor het verwarmde zwembad op het zonnedak met whirlpool en voor de badkamers van de Superior staplaatsen. Voor de productie van elektrische energie op de camping daarentegen, gebruiken we de kracht van zonnestralen, getransformeerd door het fotovoltaïsche paneelsysteem.

2. De inzameling van gescheiden afval
Niet minder belangrijk is afvalbeheer in het resort. We hebben ervoor gekozen onze gasten gescheiden afvalinzameling aan te bieden, om zoveel mogelijk materiaal te kunnen recyclen. U vindt, verspreid over de camping, alle verschillende containers om glas / plastic / papier en diversen te kunnen scheiden.

3. Vegetatie en natuur
We hebben ervoor gekozen om het terrein zo natuurlijk mogelijk te houden, dus de weggetjes van het resort zijn niet geasfalteerd, maar in natuurlijk grind gehouden, waardoor ook de absorptie van regenwater wordt bevorderd. Ook bij de verdeling van het terrein gaven we er de voorkeur aan om alleen planten en bomen te planten die typisch zijn voor het territorium, km0, om de maximaal mogelijke balans te behouden.

4. CO2-absorptie
Een ervaren agronoom heeft de fotosynthetische kracht van onze planten bestudeerd en vastgesteld dat de lucht op de camping gezond en schoon is, met een lage hoeveelheid kooldioxide dankzij de absorptie door het gemeenschappelijke groen.

Wat denkt u ervan? Het huren van een van de stacaravans aan het Gardameer op camping Baia Verde betekent zeker dat u kiest voor een natuurlijke vakantie, ondergedompeld in de natuur, ontspannend en ook positief voor uw longen. Neem voor meer informatie graag contact met ons op.


Stacaravans aan het Gardameer: ​​prijzen en aanbiedingen

Met het economische aspect, nooit als voor dit jaar, moet absoluut rekening worden gehouden. We zijn ervan overtuigd dat iedereen een vakantie aan het Gardameer nodig heeft om de zorgen en het verdriet van de afgelopen maanden te vergeten, net zoals we van mening zijn dat kinderen terug moeten nemen wat van hen is afgenomen: het plezier en vrijheid. Welnu, we hebben besloten om u enkele onmisbare aanbiedingen aan te bieden, uitzonderlijke kortingen zodat iedereen kan vertrekken en verblijven op onze camping, in een stacaravan, in een appartement of op een staanplaats.
- In de periode van 1 april tot 3 juli 2021 en van 4 september tot 6 november 2021 schenken wij u 1 dag verblijf in ons resort bij een verblijf van minimaal 7 nachten. Wat betekent dit? Een vakantie aan het Gardameer voor een week, 7 nachten, slechts 6 nachten betalen! Deze aanbieding is geldig voor alle stacaravans in het resort en ook voor de appartementen van onze Residence Baia dei Fiori.
- In de periode van 1 april tot 27 juni 2021 en van 6 september tot 6 november 2021 is het ACSI ANWB ADAC CONVENTION actief, waarvoor dagelijks een actieprijs geldt voor een Comfort of Natural Green staanplaats voor twee volwassenen en een hond (exclusief toeristenbelasting, niet combineerbaar).
- Actieprijs voor het boeken van de staanplaats in het weekend, van vrijdag tot zaterdag of zondagavond
Wacht niet langer, het is tijd om uw vakantie aan het Gardameer te boeken, een klein stukje paradijs op aarde perfect voor gezinnen, vriendengroepen en ook voor jongeren!