Camping met mobilhomes aan het Gardameer

Resort / services
Bent u op zoek naar stacaravans aan het Gardameer? Misschien zelfs op een viersterrencamping? In een vakantie resort speciaal geschikt voor het hele gezin? En natuurlijk niet te vergeten de uitstekende services?
Dan is Camping Baia Verde in Manerba sul Garda precies wat u zoekt. Laten we specifiek kijken naar het voorgestelde toeristenaanbod.


De stacaravans aan het Gardameer van camping Baia Verde 


- Green Suite

Stacaravan van 32 vierkante meter, is geschikt voor maximaal 5 personen, bestaande uit twee slaapkamers (een met tweepersoonsbed, een met drie eenpersoonsbedden), twee complete badkamers, een woonkamer met kitchenette, een bank, een tafel en stoelen. Ingerichte buitenveranda en parkeerplaats.

- Suite Deluxe

Stacaravan van ongeveer 32 vierkante meter, ideaal voor gezinnen, het is geschikt voor maximaal 5 personen verdeeld over twee slaapkamers, een tweepersoonsbed en een met drie aparte bedden. Er zijn twee badkamers, een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met een bank, een gemeubileerde buitenveranda en een parkeerplaats.

- Family Deluxe

Stacaravan Family Deluxe is geschikt voor maximaal 6 personen, voor een totale oppervlakte van 32m². Het heeft drie slaapkamers (een met tweepersoonsbed en twee met elk twee eenpersoonsbedden), een complete badkamer, een elegant ingerichte woonkamer en goed uitgeruste  keuken. Het wordt compleet gemaakt door een parkeerplaats en een buitenveranda met tafel, stoelen en twee ligstoelen.

- Charme

Leuke stacaravan van 24m², is geschikt voor maximaal 5 personen met twee slaapkamers, een met tweepersoonsbed en een met drie eenpersoonsbedden. Het heeft twee badkamers, een woonkamer met kitchenette, een ingerichte buitenveranda en een parkeerplaats.

- Elite

Deze 30 m² tellende stacaravan aan het Gardameer, Elite, is ideaal voor grote gezinnen (tot 6 personen). Er zijn drie slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer met kitchenette en een bank, groot buitenterras en een parkeerplaats.

- Giada

De grootste stacaravan op onze camping, 33 vierkante meter ruimte die plaats biedt aan maximaal 6 personen. Drie slaapkamers, een douchecabine met wastafel en één met toilet en wastafel, goed ingerichte keuken, een bank in de woonkamer en met buitenveranda en een parkeerplaats.

 

Een vakantie in een stacaravan aan het Gardameer


Ons resort is omgeven door groen, tussen de glooiende heuvels van Valtenesi (westkust van het Gardameer), direct uitkijkend op een van de beroemdste stranden van Manerba. Een vakantie in een stacaravan, betekent in de eerste plaats veel privacy en intimiteit, u kunt de dag organiseren zoals uzelf wilt, zelf koken wat uw kinderen lekker vinden, in alle rust en vrijheid. Tegelijkertijd betekent het ook dat u gemeenschappelijke ruimtes deelt met andere toeristen, nieuwe vrienden maakt, mensen van over de hele wereld ontmoet.
En niet te vergeten, de services! Door een van deze vakantie-accommodaties te huren die we u hebben aangeboden, kunt u genieten van: 3 zwembaden (een voor volwassenen, een voor kinderen en een op het dak van het hoofdgebouw met hydromassage en verwarmd water), een grote speeltuin voor kinderen, grote groene ruimtes, een restaurant, pizzeria, bar en een minimarkt die het hele seizoen geopend is. De animatie completeert het toeristische aanbod van het resort Baia Verde.


Stacaravans aan het Gardameer: een groene vakantie


Degenen die ervoor kiezen om een stacaravan aan het Gardameer te huren voor hun vakantie, hebben zeer zeker een bijzondere gevoeligheid voor de natuur. Onze camping loopt voorop in de bescherming en verbetering van dit prachtige gebied en biedt u de kans om heerlijke dagen volledig ondergedompeld in de natuur en in schone lucht door te brengen.
Maar laten we in detail bekijken, wat betekent precies eco-camping? Wat hebben we gedaan en wat doen we nog steeds, dag na dag, voor ecologie?

1. Thermische zonnepanelen en fotovoltaïsche panelen
We gebruiken zonnepanelen voor de productie van sanitair warm water, water voor het verwarmde zwembad op het zonnedak met whirlpool en voor de badkamers van de Superior staplaatsen. Voor de productie van elektrische energie op de camping daarentegen, gebruiken we de kracht van zonnestralen, getransformeerd door het fotovoltaïsche paneelsysteem.

2. De inzameling van gescheiden afval
Niet minder belangrijk is afvalbeheer in het resort. We hebben ervoor gekozen onze gasten gescheiden afvalinzameling aan te bieden, om zoveel mogelijk materiaal te kunnen recyclen. U vindt, verspreid over de camping, alle verschillende containers om glas / plastic / papier en diversen te kunnen scheiden.

3. Vegetatie en natuur
We hebben ervoor gekozen om het terrein zo natuurlijk mogelijk te houden, dus de weggetjes van het resort zijn niet geasfalteerd, maar in natuurlijk grind gehouden, waardoor ook de absorptie van regenwater wordt bevorderd. Ook bij de verdeling van het terrein gaven we er de voorkeur aan om alleen planten en bomen te planten die typisch zijn voor het territorium, km0, om de maximaal mogelijke balans te behouden.

4. CO2-absorptie
Een ervaren agronoom heeft de fotosynthetische kracht van onze planten bestudeerd en vastgesteld dat de lucht op de camping gezond en schoon is, met een lage hoeveelheid kooldioxide dankzij de absorptie door het gemeenschappelijke groen.

Wat denkt u ervan? Het huren van een van de stacaravans aan het Gardameer op camping Baia Verde betekent zeker dat u kiest voor een natuurlijke vakantie, ondergedompeld in de natuur, ontspannend en ook positief voor uw longen. Neem voor meer informatie graag contact met ons op.


Stacaravans aan het Gardameer: ​​prijzen en aanbiedingen


Het economische aspect, nooit zoals dit jaar, moet absoluut in aanmerking worden genomen. Wij zijn er sterk van overtuigd dat iedereen een vakantie aan het Gardameer nodig heeft om de zorgen en verdriet van de afgelopen maanden te vergeten, net zoals wij vinden dat kinderen moeten terugkrijgen wat hen is ontnomen: plezier en vrijheid. Welnu, we hebben besloten om u onmisbare aanbiedingen en uitzonderlijke kortingen aan te bieden, zodat iedereen kan vertrekken en verblijven op onze camping, in een stacaravan, in een appartement of op een kampeerplaats.

- In de periode van 5 september 2020 tot 10 oktober 2020 schenken wij u 1 dag verblijf in ons resort bij een verblijf van minimaal 7 nachten. Wat betekent dit? Een week, 7 nachten vakantie aan het Gardameer, slechts 6 nachten betalen! Deze aanbieding is geldig voor alle stacaravans in het resort en ook voor de appartementen van onze Residence Baia dei Fiori.

- Van 05.09.2020 tot 10.10.2020 is de ACSI ANWB ADAC CONVENTION actief, waarvoor de dagprijs Euro 20,00 is voor een Comfort of Natural Green staanplaats voor twee volwassenen en een hond (exclusief toeristenbelasting, niet combineerbaar).

- We komen tot het meest interessante voorstel: voor de maanden juli en augustus, dus super hoogseizoen voor onze camping, hebben we bedacht we om volledig gepersonaliseerde aanbiedingen en kortingen aan te bieden. Wat betekent dit precies? Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen, vertel ons over uw behoeften en de verblijfsperiode, de voorkeur van de structuur (of het nu stacaravans aan het Gardameer, appartementen of staanplaatsen zijn) en wij zullen de hoogst mogelijke korting voor u toepassen. Wat wilt u nog meer?
Wacht niet langer, de zomer is al aangebroken en gaat meedogenloos verder, het is tijd om uw vakantie aan het Gardameer te boeken, een klein stukje paradijs op aarde dat perfect is voor families, vriendengroepen en ook voor jongeren!