Waarom is onze Residence aan het Gardameer zo speciaal?

grondgebied / aanbiedingen / Residence
Heeft u ooit een residence aan het Gardameer gevonden, gebouwd in een groot vakantie resort? Over het algemeen zijn de residences autonome structuren, die appartementen aanbieden voor de vakantie, maar Baia Dei Fiori is anders, het is speciaal om deze redenen: het heeft een bevoorrechte positie, het is een eco-residence aan het Gardameer, het is ecologisch duurzaam en het heeft services van een vakantie resort.


De locatie van de residence aan het Gardameer Baia dei Fiori


Waar bevinden we ons? Aan de westkust van het grootste meer in Italië, in de provincie Brescia, in de gemeente Manerba, ondergedompeld in de natuur van de Valtenesi-heuvels en ... luister luister, direct uitkijkend over het strand. Ja, het resort dat Baia dei Fiori huisvest heeft directe toegang tot het meer, zodat u geen gevaarlijke wegen hoeft over te steken om het strand en het meer te bereiken.
Het strand in kwestie is een gratis openbaar badstrand, zodat u makkelijk en rustig van de zon kunt genieten, een frisse duik in het zoete water van het meer kunt nemen, een drankje kunt drinken of bij de receptie kunt vragen om een boot te huren of iets anders.
Op een paar minuten van onze residence vindt u het historische centrum van Manerba vol met winkeltjes om te winkelen en met prachtig uitzichten op het landschap. Tijdens de zomer worden er feesten, festivals, evenementen en vele live-concerten georganiseerd om de vakantie te verrijken van de vele toeristen, die jaarlijks van over de hele wereld, hier in Manerba komen.


Baia dei Fiori is een eco-residence aan het Gardameer


Laten we vanaf het begin beginnen, een "passieve huis" is een gebouw dat wordt gekenmerkt door een zeer laag energieverbruik in de winter en de zomer. Dit gebeurt dankzij een hoge thermische isolatie, een luchtdichtheid van de externe omhulling en een systeem van mechanische ventilatie van de lucht voor de warmte en voor de luchtuitwisseling zelf. Het concept van Passivhaus werd ontwikkeld in Duitsland en Zweden, de kwaliteitsnorm werd bepaald aan het Passivhaus-instituut in Darmstadt en vandaag moeten de geaccrediteerde instellingen in Italië om deze certificering te erkennen, aan de standaard voldoen.
Wat zijn dus de belangrijkste kenmerken van het "passieve huis" en dus van onze residence aan het Gardameer Baia dei Fiori?
1 - thermische isolatie van het omhulsel van het gebouw
2 - hoge weerstand tegen tocht en verlies van lucht
3 - driedubbele glazen ramen
4 - mechanische ventilatie voor warmte-terugwinning
5 - energiezuinige apparaten
6 - hernieuwbare bronnen (fotovoltaïsch of wind)
7 - zonnepanelen voor waterverwarming


Aan al deze kenmerken hebben we ook nog toegevoegd, de aandacht die we besteden aan de natuur en de omgeving. U vindt daarom voldoende groene zones tot uw beschikking, typische beplantingen, km0-producten, mogelijkheid om e-bikes te huren om verkeer te beperken en om green verplaatsingen  aan te moedigen, recycling door gescheiden inzameling van afval in de hele structuur, afwezigheid van betonnen wegen ten voordele van onverharde wegen en ga zo maar door.


Baia Dei Fiori biedt een eco-duurzame vakantie aan het Gardameer


Wie deze filosofie omarmt en zich bekommert om de bescherming van het grondgebied, kan eigenlijk niet anders dan kiezen voor een “groene” vakantie aan het Gardameer in onze nieuwe residence Baia dei Fiori.
Het gebouw heeft een hoge thermische isolatie, winter en zomer; exploiteert hernieuwbare bronnen voor de productie van elektriciteit en warm water voor huishoudelijk gebruik; vermindert de CO2-uitstoot tot een minimum; is uitgerust met hydraulische systemen tegen waterverspilling; geeft de voorkeur aan biologische producten op km0.
Maar een “groene” vakantie is niet alleen dit. Een andere belangrijke stap voorwaarts van onze camping en onze residence is de mogelijkheid om elektrische fietsen te huren tijdens uw verblijf. Laat de auto op de parkeerplaats en ga met onze E-bikes onze prachtige groen gedomineerde omgeving verkennen, u zult grote voldoening hebben!
Als u op zoek bent naar ideeën voor uw “groene” vakantie aan het Gardameer, lees dan ons artikel.


De services van onze residence aan het Gardameer


Dit is een ander belangrijk punt dat ons kenmerkt: de aangeboden services. Baia dei Fiori ligt in een van de grootste vakantie resorts in de omgeving en de gasten mogen gebruik maken van alle services, waaronder het gebruik van de drie zwembaden, het multifunctionele sportveld, de speelplaats voor de kinderen , restaurant en bar, de supermarkt geopend het hele seizoen en het professionele animatie-team tijdens de warmste maanden van de zomer.
Als u kiest voor een van de appartementen van de residence aan het Gardameer Baia dei Fiori, kiest u voor een ecologische, ontspannen, rustige, uiterst comfortabele vakantie, midden in de natuur maar ook leuk, geanimeerd, sportief, nooit saai.

 


De vakantie-appartementen tot uw beschikking

De residence aan het Gardameer Baia dei Fiori biedt u 3 vakantie appartementen, twee driekamer-appartementen en een vierkamer-appartement. Laten we ze samen ontdekken

- Driekamer vakantie appartement Iris en driekamer vakantie appartement Girasole
Deze twee appartementen van elk 57 vierkante meter bevinden zich op de begane grond van Baia dei Fiori. Ze hebben elk een prachtig deel van de exclusieve tuin (ongeveer 15 vierkante meter) om 100% van de omringende natuur te genieten, om buiten te lunchen en lekker te zonnebaden op de ligstoelen. Ze bestaan uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee overlappende bedden, een woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, een tafel met stoellen en een slaapbank, een complete badkamer en de hele inrichting is tot in het kleinste detail bestudeerd. Bovendien zijn ze uitgerust met airconditioning.
Iris en Girasole van onze Residence aan het Gardameer zijn de ideale oplossing voor gezinnen met twee kinderen / tieners, maar zijn geschikt voor maximaal 4 + 2 personen.

- Vierkamer vakantie appartement Rosa
Rosa ligt op de eerste verdieping van de eco-residence Baia dei Fiori. Het heeft een oppervlakte van 115m² en is geschikt voor maximaal 8 personen, dus het is de ideale locatie voor grote gezinnen of groepen vrienden.
Het heeft dan ook 3 slaapkamers, twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer, een grote woonkamer met een ingerichte kitchenette, tafel met stoelen en een slaapbank en twee complete en moderne badkamers. Om het voorstel te verrijken is er het privéterras van 30m², met tafel en stoelen om buiten te eten en ligstoelen.

Afhankelijk van uw behoeften, kunt u kiezen welk appartement u wilt boeken, doe dit van tevoren omdat we al heel veel aanvragen hebben ontvangen! Wij nodigen u uit om de foto's van onze residence Baia Dei Fiori te bekijken.