Waarom is onze Residence aan het Gardameer zo speciaal?

Residence aan het Gardameer: Baia dei Fiori is anders dan alle anderen, dit is waarom.

Heeft u ooit een residence aan het Gardameer gevonden, gebouwd in een groot vakantie resort? Over het algemeen zijn de residences autonome structuren, die appartementen aanbieden voor de vakantie, maar Baia Dei Fiori is anders, het is speciaal om deze redenen: het heeft een bevoorrechte positie, het is een eco-residence aan het Gardameer, het is ecologisch duurzaam en het heeft services van een vakantie resort.


De locatie van de residence aan het Gardameer Baia dei Fiori


Waar bevinden we ons? Aan de westkust van het grootste meer in Italië, in de provincie Brescia, in de gemeente Manerba, ondergedompeld in de natuur van de Valtenesi-heuvels en ... luister luister, direct uitkijkend over het strand. Ja, het resort dat Baia dei Fiori huisvest heeft directe toegang tot het meer, zodat u geen gevaarlijke wegen hoeft over te steken om het strand en het meer te bereiken.
Het strand in kwestie is een gratis openbaar badstrand, zodat u makkelijk en rustig van de zon kunt genieten, een frisse duik in het zoete water van het meer kunt nemen, een drankje kunt drinken of bij de receptie kunt vragen om een boot te huren of iets anders.
Op een paar minuten van onze residence vindt u het historische centrum van Manerba vol met winkeltjes om te winkelen en met prachtig uitzichten op het landschap. Tijdens de zomer worden er feesten, festivals, evenementen en vele live-concerten georganiseerd om de vakantie te verrijken van de vele toeristen, die jaarlijks van over de hele wereld, hier in Manerba komen.


Baia dei Fiori is een eco-residence aan het Gardameer


Wat betekent eco-residence? Baia Dei Fiori is een struktuur gebouwd met het PassivHaus-protocol met respect voor de omgeving, gecertificeerd op 9 mei 2017. Het is de eerste Residence aan het Gardameer gerealiseerd in bio-bouw. Dit betekent dat bij de constructie het grondgebied niet is beschadigd, 0 km materialen de voorkeur hebben, inheemse aanplantingen zijn gekozen voor de tuin en alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen om zo min mogelijk te vervuilen en energiebesparingen te garanderen.
We zijn ervan overtuigd dat de bescherming van het grondgebied tegenwoordig fundamenteel is, niet alleen voor ons maar ook voor toekomstige generaties. Daarom hebben we middelen en tijd geïnvesteerd in dit project dat ons vandaag zoveel voldoening schenkt.


Baia Dei Fiori biedt een eco-duurzame vakantie aan het Gardameer


Wie deze filosofie omarmt en zich bekommert om de bescherming van het grondgebied, kan eigenlijk niet anders dan kiezen voor een “groene” vakantie aan het Gardameer in onze nieuwe residence Baia dei Fiori.
Het gebouw heeft een hoge thermische isolatie, winter en zomer; exploiteert hernieuwbare bronnen voor de productie van elektriciteit en warm water voor huishoudelijk gebruik; vermindert de CO2-uitstoot tot een minimum; is uitgerust met hydraulische systemen tegen waterverspilling; geeft de voorkeur aan biologische producten op km0.
Maar een “groene” vakantie is niet alleen dit. Een andere belangrijke stap voorwaarts van onze camping en onze residence is de mogelijkheid om elektrische fietsen te huren tijdens uw verblijf. Laat de auto op de parkeerplaats en ga met onze E-bikes onze prachtige groen gedomineerde omgeving verkennen, u zult grote voldoening hebben!
Als u op zoek bent naar ideeën voor uw “groene” vakantie aan het Gardameer, lees dan ons artikel.


De services van onze residence aan het Gardameer


Dit is een ander belangrijk punt dat ons kenmerkt: de aangeboden services. Baia dei Fiori ligt in een van de grootste vakantie resorts in de omgeving en de gasten mogen gebruik maken van alle services, waaronder het gebruik van de drie zwembaden, het multifunctionele sportveld, de speelplaats voor de kinderen , restaurant en bar, de supermarkt geopend het hele seizoen en het professionele animatie-team tijdens de warmste maanden van de zomer.
Als u kiest voor een van de appartementen van de residence aan het Gardameer Baia dei Fiori, kiest u voor een ecologische, ontspannen, rustige, uiterst comfortabele vakantie, midden in de natuur maar ook leuk, geanimeerd, sportief, nooit saai.

 


De vakantie-appartementen tot uw beschikking


De residence aan het Gardameer Baia dei Fiori biedt u 3 appartementen, twee driekamer-appartementen van 57 vierkante meter op de begane grond met privétuin en een vierkamer-appartement van 115 vierkante meter op de eerste verdieping met terras voor exclusief gebruik. Ze zijn als volgt ingedeeld: twee of drie slaapkamers, afhankelijk van het type, een grote woonkamer met een slaapbank, een volledig uitgeruste keuken met inductieplaat, conventionele oven, vaatwasser, vriezer, koelkast en kookgerei, een of twee badkamers en buitenbereik uitgerust met tuinmeubels.
Afhankelijk van uw behoeften, kunt u kiezen welk appartement u wilt boeken, doe dit ver van tevoren want we hebben al veel aanvragen ontvangen! Wij nodigen u uit om de foto's van onze residence Baia Dei Fiori te bekijken.

Zie ook
21/02/2017
08/11/2016
01/08/2017
27/12/2016
25/10/2016
19/09/2017

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects