Hoe een green vakantie te organiseren aan het Gardameer?

5 belangrijke tips om een mooie green vakantie aan het Gardameer te organiseren


Posted on 24 April 2018
Wilt u een green vakantie aan het Gardameer? Heeft u de behoefte om uw zomervakantie op een "ecologische" manier door te brengen? Hier zijn enkele belangrijke suggesties voor het organiseren van vakanties die zo respectvol mogelijk zijn voor de natuur.

1- NIET HET TICKET UITPRINTEN
Als u een vliegticket, treinkaartje, buskaartje of de reserveringsbevestiging heeft van waar u te gast zult zijn, print deze dan niet uit, bespaar papier en geef de voorkeur aan de digitale versie. Op deze manier bent u er ook zeker van dat u nooit uw documenten verliest!

2- KIES EEN ECOLOGISCHE STRUCTUUR
Als u echt een ecologische vakantie aan het Gardameer wilt beleven, zou u moeten kiezen voor een structuur die deze filosofie van u omarmt, dus aandacht voor verspilling, energiebesparing, zero-kilometer producten en milieubescherming. In dit geval zou ons resort Baia Verde volledig omringd door ongerept natuurschoon en met het nieuwe voorstel van de eco-residence perfect zijn!

3- REIS ZO LICHT MOGELIJK
Verminder uw bagage zo veel mogelijk, breng geen items mee die u niet nodig heeft of te veel aan kleding. Vergeet niet dat reizen met lichte bagage of zelfs met slechts één handbagage ook erg handig is.

4- HET VERPLAATSEN
Vanzelfsprekend, als u zich moet verplaatsen, geeft u de voorkeur aan openbaar vervoer als de afstand tussen het ene punt en het andere te lang is, maar onderschat ook de mogelijkheid niet om een fiets te huren, om de meest verborgen en suggestieve plekken op de twee wielen te ontdekken. Het is het zeer zeker waard.

5- GEEF DE VOORKEUR AAN LOKALE PRODUCTEN
Vergeet niet om typische lokale producten te proeven, km 0 (we raden u aan de olie, wijn, kazen, vis van het meer, truffels, etc. te proberen) ook perfect als souvenirs om mee te nemen voor vrienden en familie als aandenken van de mooie reis.


Zie ook
24/06/2018 Eén toerist op twee is op zoek naar een green vakantie aan het Gardameer

24/01/2018 Renovatie van het nieuwe deel van onze natural green camping aan het Gardameer

24/09/2018 Staanplaatsen aan het Gardameer green, een groot succes!

24/06/2018 Plaatsen voor campers aan het Gardameer: het Natural Green-gebied is officieel geopend

24/03/2018 Stacaravans aan het Gardameer: promoties en aanbiedingen


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects