Residence aan het Gardameer met unieke diensten

Appartementen / Residence
Deze eerste zon van het seizoen verwarmt niet alleen de ziel maar ook onze verbeelding! De laatste zomervakantie is nu een verre herinnering, dit is de perfecte tijd om de volgende te plannen ... laten we magie en geluk toevoegen aan deze dagen. Wie van jullie heeft duidelijke ideeën? Wie twijfelt nog steeds tussen verschillende locaties en structuren? We hebben een ... speciale aanbieding! Hier is het:

Een residence aan het Gardameer ... in een vakantie resort.

Wat houdt dit precies in? Baia dei Fiori is een zeer recente eco-residence gebouwd in het grote vakantie resort Baia Verde, in Manerba aan de westkust van het Gardameer, Noord-Italië. Het herbergt drie vakantie-appartementen, twee 3-kamerappartementen van 57m² en een 4-kamerappartement van 112m². Het is PassivHaus-gecertificeerd omdat het in bio-stijl is gebouwd, met respect voor het grondgebied, voorkeur en gebruik van km0-elementen en garandeert maximale energiebesparingen (door thermische isolatie, zonnepanelen, ecologische irrigatiesystemen, etc.).
Deze appartementen zijn echt prachtig, allemaal met stijl ingericht en verzorgd in elk detail, voorzien van alle gemakken en comfort, en niet te vergeten een mooie tuin en met privé-veranda om van de natuur te kunnen genieten. Design, luxe meubels, technologie ... alle functies die deze residence heeft laten opnemen in de lijst van de beste glamping aan het Gardameer.

We zeiden "in een vakantie resort" omdat het op onze grote camping is gebouwd, al vol met mooie stacaravans en kampeerplaatsen voor tenten en campers, volledig omgeven door groen, zodat u kunt profiteren van exclusieve diensten zoals het gebruik van de drie zwembaden, professionele animatie, de aanwezigheid van een pizzeria, restaurant, bar en mini-markt, evenals een grote speeltuin voor de kinderen en een multifunctioneel sportveld. Degenen, die kiezen voor een vakantieappartement aan het Gardameer, hebben gewoonlijk niet al deze diensten tot hun beschikking, karakteristiek daarentegen voor realiteiten zoals campings en resorts. Door een
3-kamerappartement of een 4-kamerappartement van Baia dei Fiori te huren, heeft u dus dit voorrecht.


De prijzen van een vakantie in de residence aan het Gardameer

Om de prijzen van onze vakantieappartementen te kennen, nodigen wij u uit om onze online booking te proberen, om uw aanvraag op de best mogelijke manier te kwantificeren, inclusief de optionals. Neem voor verdere vragen graag contact met ons op. Wij staan tot uw beschikking.
We raden jullie dan ook aan, mis onze superaanbiedingen niet!