Residence aan het Gardameer, het eerste PassivHaus-certificaat

Residence aan het Gardameer voor een spectaculaire ecologische vakantie! Kies uw appartement

Baia dei Fiori is het eerste Residence aan het Gardameer gecertificeerd PassivHaus op 9 mei 2017. We zijn enorm trots op deze erkenning, deze eco-residence gebouwd in het Baia Verde village en is bedacht, ontworpen en gerealiseerd op een ecologische en duurzame manier, waardoor het de ideale accommodatie wordt voor alle toeristen die een ecologische vakantie willen ondernemen in direct contact met de natuur in de unieke omgeving van het Gardameer.

Tot uw beschikking zijn er drie gloednieuwe appartementen, twee 3-kamerappartementen op de begane grond van 57 m² met een tuin en veranda, één 4-kamerappartement van 115 m² op de eerste verdieping met een exclusief balkon van 30 m². In elk appartement vindt u een woonkamer met goed ingerichte keuken, vaatwasser, conventionele oven, inductieplaat, koelkast en vriezer, afzuigkap en andere accessoires, een tweepersoonsslaapbank en, in de 3-kamerappartementen is er een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met stapelbedden, douche met toilet, bidet en wastafel,  het 4-kamerappartement daarentegen heeft  twee slaapkamers met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en kledingkast, twee badkamers met douche, toilet, bidet en wastafel.

De belangrijkste kenmerken van deze residence aan het Gardameer hebben betrekking op het ecologische aspect: thermische isolatie, elektriciteit uit hernieuwbare bronnen, uitwisseling van lucht, 0 km materialen, vermindering van CO2-uitstoot enzovoort. Een prachtige structuur en uitzonderlijk wooncomfort voor uw mooiste ecologische vakantie van uw leven. Neem dan ook graag contact met ons op!

Zie ook
01/08/2017
29/01/2018
21/02/2017
06/12/2016
08/11/2016
19/09/2017

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects