Residence aan het Gardameer, het eerste PassivHaus-certificaat

Residence aan het Gardameer voor een spectaculaire ecologische vakantie! Kies uw appartement


Posted on 17 July 2018
Baia dei Fiori is het eerste Residence aan het Gardameer gecertificeerd PassivHaus op 9 mei 2017. We zijn enorm trots op deze erkenning, deze eco-residence gebouwd in het Baia Verde village en is bedacht, ontworpen en gerealiseerd op een ecologische en duurzame manier, waardoor het de ideale accommodatie wordt voor alle toeristen die een ecologische vakantie willen ondernemen in direct contact met de natuur in de unieke omgeving van het Gardameer.

Tot uw beschikking zijn er drie gloednieuwe appartementen, twee 3-kamerappartementen op de begane grond van 57 m² met een tuin en veranda, één 4-kamerappartement van 115 m² op de eerste verdieping met een exclusief balkon van 30 m². In elk appartement vindt u een woonkamer met goed ingerichte keuken, vaatwasser, conventionele oven, inductieplaat, koelkast en vriezer, afzuigkap en andere accessoires, een tweepersoonsslaapbank en, in de 3-kamerappartementen is er een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met stapelbedden, douche met toilet, bidet en wastafel,  het 4-kamerappartement daarentegen heeft  twee slaapkamers met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en kledingkast, twee badkamers met douche, toilet, bidet en wastafel.

De belangrijkste kenmerken van deze residence aan het Gardameer hebben betrekking op het ecologische aspect: thermische isolatie, elektriciteit uit hernieuwbare bronnen, uitwisseling van lucht, 0 km materialen, vermindering van CO2-uitstoot enzovoort. Een prachtige structuur en uitzonderlijk wooncomfort voor uw mooiste ecologische vakantie van uw leven. Neem dan ook graag contact met ons op!


Zie ook
17/08/2017 Residence aan het Gardameer Baia Dei Fiori, we verwachten jullie

17/02/2017 Residence aan het Gardameer: Girasole, Iris en Rosa

17/01/2018 Baia dei Fiori, ecologische residence aan het Gardameer

17/11/2016 Een residence aan het Gardameer binnenin een vakantie resort

17/12/2016 Vakantie appartementen aan het Gardameer: de eerste eco-residence


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects