Bungalow aan het Gardameer

Resort / services
Wie weet eigenlijk waarom we ze bungalows aan het Gardameer noemen? We zouden ze ook kleine huisjes temidden van het groen of kleine chalets aan het Gardameer of nog op een andere manier kunnen noemen. Eén ding is zeker, ze zijn de ideale accommodatie voor duizenden toeristen die elk jaar van over de hele wereld komen om dit unieke gebied te bezoeken.
Hemelse locatie, adembenemend uitzicht, persoonlijke accommodatie met aandacht voor elk detail, uniek comfort en service ... dit is het toeristische aanbod van camping Baia Verde en onze bungalows aan het Gardameer.


Bungalow aan het Gardameer: de geschiedenis van de naam

Het komt van de oorspronkelijke term "Bengalen", een regio in India waaraan de naam is afgeleid. De oorspronkelijke betekenis is die van een comfortabele inheemse hut met een vrij hoog rieten dak, met uitstekende kroonlijsten om schaduw te bieden. In de 19e eeuw was er zelfs een “bungalow” stijl verspreid die zorgde voor een bepaalde positieve en kleurrijke manier van leven, een kleine filosofie die ook in de architectuur tot uitdrukking kwam.
Er is een zeer lange weg afgelegd, vandaag de dag zijn de bungalows prachtige vakantiehuisjes volledig uitgerust met alle comfort en gemak, gehuisvest in campings omgeven door groen, net als die van ons, Baia Verde in Manerba, aan de westkust van het Gardameer.


Bungalowvakanties aan het Gardameer

De bungalow aan het Gardameer biedt de ideale accommodatie voor een gezin met kinderen, en wel om deze redenen:
1. maximale privacy
2. mogelijkheid om de favoriete gerechten van de familie te koken
3. niet verbonden aan vastgestelde tijden
4. comfort en grote beschikbare ruimtes
5. totale onderdompeling in de natuur
6. uitstekende services van de camping


En juist aan deze services willen we een paar woorden besteden. In de loop der jaren hebben we het toeristische aanbod verbeterd om u zeer speciale vakanties aan te bieden, die u zich altijd zult herinneren.
We zijn dan ook enorm trots op de drie zwembaden in het resort, waarvan er één veilig is voor kinderen en één verwarmd, heel romantisch, op het dak van het hoofdgebouw; en dan verder nog de speeltuin, het restaurant-pizzeria met afhaalmenu, de bar, de minimarkt (het hele seizoen geopend) en professionele animatie de hele dag door.

Bungalow aan het Gardameer: onze voorstellen

Laten we samen enkele voorstellen bekijken, welke is geschikt voor u?
- GREEN SUITE en SUITE DELUXE: 32m², ideaal voor 5 gasten, 2 slaapkamers en 2 badkamers, met ingerichte keuken, buitenveranda en airconditioning op aanvraag;
- FAMILY DELUXE: 32 m2, ideaal voor gezinnen tot 6 personen, 3 slaapkamers en 1 badkamer, ingerichte keuken, buitenveranda en airconditioning op aanvraag;
- CHARME: 24 m2, biedt plaats aan maximaal 5 personen, 2 slaapkamers, 1 douchecabine en 1 badkamer, ook in dit geval externe veranda en airconditioning op aanvraag;

- ELITE: 30 m2, ideaal voor gezinnen tot 6 personen, 3 slaapkamers, 1 douchecabine en 1 badkamer, overdekte veranda buiten en airconditioning op aanvraag;

- GIADA: 33m2 met 3 slaapkamers, 1 badkamer en 1 douchecabine, ingerichte keuken en buitenveranda, airconditioning op aanvraag, geschikt voor maximaal 6 personen.
- SPECIAL SUITE: stacaravan geschikt voor gehandicapten, 34m² met 2 slaapkamers en een badkamer, ingerichte keuken, trappenloze overdekte veranda, airconditioning op aanvraag en gratis wifi.

Bungalow aan het Gardameer omgeven door groen

Onder de kenmerken van de Baia Verde-structuren die het meest worden gewaardeerd door onze toeristen, is er zeker het feit dat we volledig ondergedompeld zijn in de natuur. Omgeven door eeuwenoude bomen en planten, kleurrijke en geurige mediterrane vegetatie, direct aan het strand Romantica van Manerba del Garda. Onze stacaravans, bungalows en alle staanplaatsen garanderen een ecologische en groene vakantie. En wat wil men tegenwoordig nog meer? Schone lucht, grote groene ruimtes, zones uitgerust met buitenspelen voor kinderen, adembenemende landschappen overal ... dit zijn de ingrediënten van onze vakantie!
De bungalows aan het Gardameer van Baia Verde zijn geschikt voor gezinnen met kinderen, ook de allerkleinsten, omdat ze maximale privacy garanderen en alle noodzakelijke diensten bij de hand hebben, maar ook voor groepen vrienden die samen gelukkige en zorgeloze momenten willen delen, en ook de kosten. Neem graag contact met ons op voor alle informatie, volg ons op de Facebook- en Instagram-pagina's om evenementen, foto's en video's rechtstreeks vanuit ons resort te ontdekken en boek, ook online! Sterker nog, de nieuwe boekingssite is al actief.


Bungalow aan het Gardameer voor vakantie met uw hond

Ja, u heeft het goed, ons resort is huisdiervriendelijk, u kunt uw vierbenige vrienden rustig  meebrengen voor een complete vakantie. Voor onze camping ligt een extern beheerd strand waar u honden naar het strand kunt meebrengen om heerlijk te zonnebaden, zodat ze altijd bij u kunnen blijven. Wat wenst u nog meer?

Neem graag contact met ons op om te reserveren, het is het juiste moment om te profiteren van superaanbiedingen en kortingen.