We presenteren u de nieuwe stacaravans aan het Gardameer, Green Suite

Resort / nieuws
Hadden we groot nieuws aangekondigd voor 2019? Nu kunnen we ze eindelijk onthullen ... met grote trots en enthousiasme. Het nieuws voor het toeristische seizoen dat op het punt staat te beginnen, waar we het vandaag over hebben, gaat over ons aanbod aan stacaravans aan het Gardameer. En u zou natuurlijk kunnen zeggen "maar de reeks voorstellen is al zo breed en gevarieerd, wat is er voor nieuws aan toegevoegd?". We hebben gedacht aan het enige dat nog ontbrak in het resort, oftewel stacaravans aan het Gardameer in het rustigste en groenste gebied dat we vorig jaar hebben toegevoegd. En nu presenteren we u dan graag GREEN SUITES van Baia Verde.
 

Stacaravans aan het Gardameer "total green"

Green Suites is een ruime stacaravan van 32 vierkante meter, geschikt voor maximaal 5 personen. Het is uiterst comfortabel en modern. De structuur heeft twee slaapkamers, een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden en een opklapbed; twee privé badkamers, compleet met douche, toilet, wastafel, haardroger en kastje; woonkamer met volledig uitgeruste kitchenette en een slaapbank; buitenruimte met overdekte veranda en ligstoelen. Op verzoek is het mogelijk om het airconditioningsysteem te activeren.
Het is de positie die het speciaal maakt. Het is dan ook gelegen in de nieuwe green zone, de wildste, de rustigste, met directe toegang naar het strand.


Stacaravans aan het Gardameer, Green Suite, voor een ontspannen vakantie

Dit type structuur is ideaal voor alle families die een lange vakantie willen doorbrengen ondergedompeld in de natuur van dit aardse paradijs, het Gardameer. Kiezen voor een camping is de beste manier om van het gebied te genieten. Om het stressvolle dagelijkse leven in de stad, waaraan we gewend zijn, te 'vertragen'. Om eens een andere ervaring te beleven dan normaal en de kinderen het meest echte en natuurlijke plezier te laten ervaren. Het delen van ruimtes en diensten met veel andere leeftijdsgenoten zal een perfecte gelegenheid zijn om te socialiseren en echte vriendschappen te sluiten.


De diensten van de stacaravans Green Suite

Zoals voor alle andere faciliteiten geldt in het resort, heeft u toegang tot 3 zwembaden (een grote in het midden van de camping, één met een veilige zone en entertainment voor kinderen en één op het dakterras van het hoofdgebouw, verwarmd en met psychedelische verlichting en whirlpool), de speeltuin voor de kleintjes, het animatie-team tijdens het hoofdseizoen, een kleine supermarkt, een pizzeria-restaurant en het gloednieuwe sanitairgebouw met achtergrondmuziek, dat speciaal is gebouwd in het natural green gebied.
Bij onze receptie kunt u informatie krijgen over evenementen, plaatsen om te bezoeken, verkoop van entree-kaartjes voor musea of pretparken, fietsroutes om te volgen en ga zo maar door. Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om direct op de camping e-bikes of city-bikes te huren.