Vrolijk Pasen gewenst door het vakantie resort aan het Gardameer Baia Verde

Resort / evenementen
De allerbeste wensen voor een vrolijk Pasen van het personeel van het toeristisch resort Baia Verde aan het Gardameer. Helaas zullen we elkaar niet persoonlijk kunnen geluk kunnen wensen, zoals we hadden gehoopt, vanwege de verschillende reisverboden als gevolg van de Coronavirus-pandemie. Maar we willen jullie allemaal een vredig en gelukkig Pasen wensen.

Camping Baia Verde in Manerba, hier aan het Gardameer, is er klaar voor, ja zelfs helemaal klaar om alle toeristen uit alle hoeken van de wereld te verwelkomen die de schoonheid van deze hoek van het paradijs op aarde willen ontdekken. Tot uw beschikking hebben we ​​staanplaatsen voor campers en tenten, ingerichte bungalows, stacaravans uitgerust met alle service, gloednieuwe en eco-duurzame appartementen ... kortom, alles en meer om u de accommodatie te bieden die precies aan uw verwachtingen voldoet. Voor dit toeristenseizoen 2021 hebben we ons voorstel met speciale services geoptimaliseerd om de totale veiligheid van onze gasten te garanderen.
We wachten alleen nog op groen licht om ons super toeristische resort aan het Gardameer officieel te openen.

Sterker nog, we nodigen u uit om uw vakantie aan het Gardameer nu van tevoren te boeken om de structuur te garanderen die u verkiest. Onze annuleringsvoorwaarden zijn specifiek ontworpen voor deze onzekere periode en zijn ten volle in het voordeel van de gast: bij annulering vóór 15 dagen voor aankomstdatum, zullen wij u de aanbetaling terugbetalen met behoud van alleen de onkosten (€ 20,00); vanaf 15 dagen tot de aankomstdatum, verlies van de aanbetaling.

Nogmaals de allerbeste wensen voor jullie allemaal voor een vrolijk Pasen. Moge het een gelukkige en vredige dag zijn met het gezin. We wachten op jullie!