Vakantie aan het Gardameer voor Ferragosto

Ferragosto is de datum die ons er helaas aan herinnert dat de zomer niet oneindig is. De temperaturen zijn nog steeds erg hoog, de zon schijnt aan de blauwe hemel, de strandfeesten vermenigvuldigen zich ... hoe kunnen we ons voorstellen dat dit binnen een paar weken zal eindigen? Het is de bittere waarheid, maar we kunnen nu iets doen om te genieten van deze laatste periodes van de zomer: een leuke vakantie aan het Gardameer met Ferragosto!


Baia Verde, de camping aan het Gardameer is geopend op 15 augustus

Voor ons is de zomer in volle gang, hoe kunnen we nou niet met Ferragosto geopend zijn? Als u de gelegenheid heeft om een paar dagen vrij te nemen en door te brengen in dit buitengewone hoogseizoen, aarzel dan niet om dit te doen, u zult zeer tevreden zijn. Lange dagen zon, plezier, zonnebaden, ontspanning, strandfeesten, diners bij kaarslicht, live muziek, winkelen, duiken enzovoort, wachten op u.
Het enige dat u hoeft te doen, is uw favoriete accommodatie kiezen, die aan de behoeften van het hele gezin voldoet, beschikbaarheid aanvragen en wat bagage voorbereiden. Klaar voor de start, af! Ook op het laatste moment kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, we zullen er alles aan doen om aan uw wensen voor een vakantie aan het Gardameer met Ferragosto te voldoen.


Ferragosto aan het Gardameer: de geur van barbecue

En wat zou het voor een 15 augustus zijn zonder een barbecue buitenshuis? Hier op camping Baia Verde kunt u in alle veiligheid een leuke barbecue organiseren met uw familie of vrienden, wat resulteert in een heerlijke picknick op het strand of op de grote groene weide tot uw beschikking. Heerlijke even een dutje doen in de vroege middag, een lekkere duik in het frisse water van het meer of in het zwembad als u wakker wordt, een aperitief geserveerd in onze bar ... en op naar het feest! Vraag informatie en tips aan bij de receptie van de camping over de meest interessante evenementen in en rond Manerba tijdens uw vakantie aan het Gardameer.