Vakantie aan het Gardameer voor Ferragosto

Ferragosto is de datum, die ons er helaas aan herinnert dat de zomer niet oneindig is. Het seizoen is zeker laat begonnen, dit heeft ons in het nadeel gebracht, maar het is nur op het hoogtepunt en we moeten van deze centrale weken van het seizoen met volle teugen genieten. De temperaturen zijn erg hoog, de zon schijnt in de blauwe lucht, het water van ons meer is glashelder ... dus wacht niet langer, pak uw koffers en kom genieten van deze mooie zomer: we wachten op u voor een fijne vakantie aan het Gardameer voor Ferragosto!

De camping aan het Gardameer Baia Verde op Ferragosto

Als u de mogelijkheid heeft om te vertrekken en een paar dagen vakantie door te brengen in deze buitengewone maand van het hoogseizoen, aarzel dan niet om dit te doen, u zult zeer tevreden zijn. Lange zonnige dagen, plezier, zonnebaden, ontspanning, diners bij kaarslicht, winkelen, duiken en wie wat u al niet kan bedenken.
Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete woongelegenheid kiezen, één die aan alle behoeften van het hele gezin voldoet, beschikbaarheid aanvragen en wat bagage voorbereiden. Klaar voor de start, af! Ook last minute, neem vrijblijvend contact met ons op, wij zullen er alles aan doen om met Ferragosto aan uw vakantiewensen aan het Gardameer te voldoen.
U kunt kiezen tussen:
- stacaravans voorzien van alle comfort en service
- schaduwrijke plaatsen op grasveld voor tenten of campers
- luxe appartementen van de nieuwste generatie en design

Vanzelfsprekend heeft u door het huren van een van deze structuren het recht om te profiteren van de vele diensten van het vakantie resort: zwembaden, speeltuin, entertainment, bar, restaurant, pizzeria, sportvelden enzovoort. U vindt ze allemaal in detail beschreven door op de SERVICES-pagina van onze website te klikken.

Half augustus aan het Gardameer: ​​de geur van barbecue

En wat zou 15 augustus zijn zonder een barbecue in de buitenlucht? Hier op camping Baia Verde kunt u in alle veiligheid een leuke barbecue organiseren met uw familie of met vrienden die u heeft leren kennen hier in het resort, en daarna lekker picknicken op het strand of op het grote groene gazon. Een dutje in de vroege namiddag, daarna een duik in het frisse water van het meer of in het zwembad om wakker te worden, een heerlijk aperitiefje geserveerd in onze bar ... en wat wilt u nog meer! Vraag de receptie van de camping naar de meest interessante evenementen in Manerba en omgeving tijdens uw vakantie aan het Gardameer.

Aanbiedingen en promoties voor vakanties aan het Gardameer

Als u denkt dat het onmogelijk is om midden augustus voor Ferragosto een vakantieaanbieding te vinden aan het Gardameer, dan heeft u het mis! Voor zo'n speciale zomer als deze, hebben we bedacht om al onze welkome gasten te gemoet te komen, om zelfs tijdens de meest populaire periode aanbiedingen en gepersonaliseerde kortingen aan te bieden. Dus naast de reeds vastgestelde kortingen die u kunt vinden op de AANBIEDINGEN-pagina, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om de beste prijs te kunnen ontvangen!

Wat denkt u ervan? Is het een goed ideee om Ferragosto te organiseren op de camping aan het Gardameer Baia Verde? We wachten op jullie.