Staanplaatsen aan het Gardameer: reizen met camper is special!

camping
Wat een moeilijke tijd is dit voor het toerisme, maar weten we zeker dat we er sterker uit zullen komen dan voorheen? Waarom? Dat is heel eenvoudig, het Gardameer is een van de mooiste plekken ter wereld, een perfecte plek om een zomervakantie door te brengen midden in de natuur, in deze oase van vrede en rust die we door de jaren heen met veel werk en opoffering hebben opgebouwd. Mei is aangebroken, het is tijd om opnieuw op te starten ... nog een paar dagen geduld en dan kunnen we eindelijk de heropening plannen. Ondertussen spreken we met alle toeristen die het Gardameer als hun vakantiebestemming zullen kiezen, misschien reizend en verblijvend in een camper om zich nog veiliger te voelen. Dit is wat ons vakantie resort u aan te bieden heeft.
We wachten op jullie, houd de moed erin!

Camper eigenaren die een bezoek aan het Gardameer brengen zijn altijd talrijk, het is inderdaad een prachtige ervaring om een camper vakantie te houden, vooral in een gebied als de onze! Het ontdekken van de schoonheid van de natuur  met de mogelijkheid om u vrij te bewegen met alle comfort en alles bij de hand wat u nodig heeft in uw voertuig is zeer zeker comfortabel en heel leuk! Baia Verde biedt schaduwrijke en uitgeruste staanplaatsen aan het Gardameer voor uw camper.
Wat betreft de reservering, het is niet verplicht, maar vooral in het hoogseizoen adviseren wij u om het te doen, omdat de bezoeken en de aanwezigheid van toeristen echt opmerkelijk zijn, zodat u misschien het risico loopt om geen vrije locatie meer te vinden. Door het huren van staanplaatsen aan het Gardameer kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, oftewel  het zwembad, gratis strand, pizzeria - restaurant, een speeltuin en nog veel meer. Niet alleen wordt u omringd door ongerepte natuur en met direct uitzicht op het meer, u kunt zo ook heerlijk genieten van al deze voorzieningen om uw vakantie uniek en rijk te maken.
Bent u er klaar voor? Hoe lang nog voor het einde van uw countdown? Een vakantie met camper geeft altijd speciale emoties ... verblijf op een van de staanplaatsen aan het Gardameer van camping Baia Verde om heerlijke en onvergetelijke dagen door te brengen. We verwachten u allen met veel enthousiasme, met de hele familie! Voor alle informatie, neem contact met ons op.