Staanplaatsen aan het Gardameer met privé badkamer

camping / nieuws
Steeds meer toeristen kiezen voor een green vakantie, omgeven door de natuur, ver van het verkeer en de chaos van de grote steden waaraan we allemaal gewend zijn. De "ecologische" ommekeer vond een paar jaar geleden plaats, maar elk seizoen verrast ons met de steeds toenemende aanvragen.

In deze context is onze camping aan het Gardameer een werkelijk bevoorrechte locatie voor uw zomervakantie: direct uitzicht op een van de mooiste en grootste stranden aan de westkust, omgeven door de natuur van de groene heuvels van Valtenesi, gekenmerkt door prachtige structuren en uitstekende service voor families en groepen vrienden. Maar we komen nu bij het nieuws van het seizoen 2020, onze camping, biedt aan alle gasten die de staanplaatsen aan het Gardameer Natural Green kiezen, de mogelijkheid om een eigen badkamer te boeken. Laten we kijken wat het precies betekent.

Staanplaatsen aan het Gardameer met privé badkamers

De grootste angst die een gast meestal heeft die een staanplaats op een camping kiest, is de badkamer te moeten delen met alle andere toeristen. We hebben nog nooit onaangename incidenten in ons resort geregistreerd, misschien dankzij de educatie en het respect van al onze gasten, maar de behoefte aan een eigen badkamer kan er zeker zijn, precies zoals in de stacaravans of appartementen van de eco-residence, voor meer comfort en privacy.

Op de Superior staanplaatsen gebeurt dit al. Daarentegen in de Natural Green zone, per definitie zo natuurlijk mogelijk en zonder constructies, hebben we deze winnende oplossing gevonden:

de mogelijkheid om een eigen badkamer te boeken, compleet met toilet, wastafel en douche met warm water, altijd beschikbaar in het gloednieuwe badkamerblok gewijd aan dit gedeelte van de camping. Met een kleine toeslag kunt u niet alleen de staanplaats (standaard of XL) reserveren bij het boeken, maar ook uw eigen badkamer.- Superior standplaats: 90 m2 op grasveld, met eigen toiletcabine voorzien van wastafel, douche, warm water altijd aanwezig en externe wastafel.
- Natural Green-staanplaats: tussen 70 en 90 vierkante meter, grasrijke en rustige omgeving van de camping gedomineerd door de natuur, directe toegang tot het meer en de mogelijkheid om de privébadkamer cabine te boeken.
- Natural Green XL-staanplaats: tussen 100 en 180 vierkante meter, ideaal voor diegenen die veel ruimte nodig hebben, volledig omringd door de natuur, directe toegang tot het meer en ook hier, mogelijkheid om de privébadkamer cabine te boeken.

Neem voor alle informatie graag contact met ons op, wij staan ​​tot uw beschikking. Profiteer van de onmisbare aanbiedingen die u op onze website vindt.

De andere diensten van onze staanplaatsen aan het Gardameer

Om het aanbod van de verhuur van staanplaatsen aan het Gardameer voor tenten of campers te voltooien, herinneren we u er graag aan dat het een grasachtige bodem heeft en met directe toegang tot het meer en er zijn andere "uitstekende" diensten:

1. gratis internet-verbinding
2. aansluiting op elektriciteit met CEE-contactdozen
3. afvalwater-afvoer
4. toegankelijkheid ook voor uw 4-potige vrienden
5. gebruik van de drie grote zwembaden op de camping
6. kinderspeelplaats
7. professionele animatie
8. restaurant, pizzeria en bar
9. supermarkt
10. mogelijkheid om e-bikes, fietsen en boeien te huren