Staanplaatsen aan het Gardameer met privé badkamer

camping / nieuws
Steeds meer toeristen kiezen voor een green vakantie, omgeven door de natuur, ver van het verkeer en de chaos van de grote steden waaraan we allemaal gewend zijn. De "ecologische" ommekeer vond een paar jaar geleden plaats, maar elk seizoen verrast ons met de steeds toenemende aanvragen.

In deze context is onze camping aan het Gardameer een werkelijk bevoorrechte locatie voor uw zomervakantie: direct uitzicht op een van de mooiste en grootste stranden aan de westkust, omgeven door de natuur van de groene heuvels van Valtenesi, gekenmerkt door prachtige structuren en uitstekende service voor families en groepen vrienden. Lad os vende tilbage til nyheden fra sidste sæson 2021, som var utrolig værdsat af turisterne: vores campingplads giver alle gæster, der vælger pladserne Natural Green eller Superior, muligheden for at reservere et privat badeværelse. Men lad os se på, hvad det handler om.
 

Staanplaatsen aan het Gardameer met privé badkamers

De grootste angst die een gast meestal heeft die een staanplaats op een camping kiest, is de badkamer te moeten delen met alle andere toeristen. We hebben nog nooit onaangename incidenten in ons resort geregistreerd, misschien dankzij de educatie en het respect van al onze gasten, maar de behoefte aan een eigen badkamer kan er zeker zijn, precies zoals in de stacaravans of appartementen van de eco-residence, voor meer comfort en privacy.

Op de Superior staanplaatsen gebeurt dit al. Daarentegen in de Natural Green zone, per definitie zo natuurlijk mogelijk en zonder constructies, hebben we deze winnende oplossing gevonden:

de mogelijkheid om een eigen badkamer te boeken, compleet met toilet, wastafel en douche met warm water, altijd beschikbaar in het gloednieuwe badkamerblok gewijd aan dit gedeelte van de camping. Met een kleine toeslag kunt u niet alleen de staanplaats (standaard of XL) reserveren bij het boeken, maar ook uw eigen badkamer.- Superior standplaats: 90 m2 op grasveld, met eigen toiletcabine voorzien van wastafel, douche, warm water altijd aanwezig en externe wastafel.
- Natural Green-staanplaats: tussen 70 en 90 vierkante meter, grasrijke en rustige omgeving van de camping gedomineerd door de natuur, directe toegang tot het meer en de mogelijkheid om de privébadkamer cabine te boeken.
- Natural Green XL-staanplaats: tussen 100 en 180 vierkante meter, ideaal voor diegenen die veel ruimte nodig hebben, volledig omringd door de natuur, directe toegang tot het meer en ook hier, mogelijkheid om de privébadkamer cabine te boeken.

Neem voor alle informatie graag contact met ons op, wij staan ​​tot uw beschikking. Profiteer van de onmisbare aanbiedingen die u op onze website vindt.
 

De andere diensten van onze staanplaatsen aan het Gardameer

Om het aanbod van de verhuur van staanplaatsen aan het Gardameer voor tenten of campers te voltooien, herinneren we u er graag aan dat het een grasachtige bodem heeft en met directe toegang tot het meer en er zijn andere "uitstekende" diensten:

1. gratis internet-verbinding
2. aansluiting op elektriciteit met CEE-contactdozen
3. afvalwater-afvoer
4. toegankelijkheid ook voor uw 4-potige vrienden
5. gebruik van de drie grote zwembaden op de camping
6. kinderspeelplaats
7. professionele animatie
8. restaurant, pizzeria en bar
9. supermarkt
10. mogelijkheid om e-bikes, fietsen en boeien te huren


Camping met eigen badkamer aan het Gardameer

Nu de zomer ten einde loopt, kunnen we zeggen dat de privébadkamer zeker de meest gevraagde en gewaardeerde service is van onze gasten die ervoor hebben gekozen om hier op onze camping aan het Gardameer een staanplaats te huren. Comfort, privacy, veiligheid, hygiëne ... dit zijn de redenen waarom een ​​eigen badkamer in de buurt van uw accommodatie het verschil maakt.

De camping aan het Gardameer Baia Verde biedt u, naast dit aanbod van standplaats + badkamer, vele andere faciliteiten, comfortabele en gastvrije stacaravans, perfect voor diegenen die wat extra comfort willen. Vooral voor grote gezinnen met kleine kinderen kan de mogelijkheid van een huisje met aparte slaapkamers, een kitchenette om gerechten te bereiden en een of meer badkamers een fundamenteel hulpmiddel zijn om rustige, zorgeloze en ontspannende dagen door te brengen.


 

Voordelen van staanplaatsen aan het Gardameer met eigen badkamer

Als u met kleine kinderen reist, is het boeken van een eigen badkamer wellicht de handigste oplossing. We weten dat de kleintjes graag naar het zwembad gaan, in de parken en in het zand spelen, maar dat niet iedereen van douchen houdt. De staanplaatsen aan het Gardameer met eigen badkamer kunnen de kleintjes helpen om te douchen en gebruik te maken van de badkamer, juist omdat ze u meer privacy bieden en alle tijd kunt nemen die u nodig heeft. Maar ook voor volwassenen kunnen zelfstandige sanitaire gelegenheden handig zijn, zeker als u even wilt ontspannen tijdens het douchen. Dit kan de beste oplossing zijn als u van kamperen met tent, camper en caravan houdt en tegelijkertijd het comfort van een eigen badkamer niet wilt opgeven.


Groene vakantie op de staanplaats aan het Gardameer met eigen badkamer

Duurzaamheid is het motto van onze Natural Green staanplaatsen, maar de hele camping is gebaseerd op respect voor het milieu. Onder de nieuwe diensten die u op Camping Baia Verde vindt, bevinden zich het laadstation voor plug-in hybride en elektrische auto's (betaalde service) en de kolommen voor het onderhoud en opladen van fietsen en elektrische scooters en scootmobiels(gratis service). Zo kunt u tijdens uw vakantie nog duurzamer bewegen! De oever van het Gardameer is uitgerust met fietspaden waarmee u in alle rust van het landschap kunt genieten en per fiets makkelijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad kunt bereiken.

Waar wacht u nog op, boek nu uw staanplaats aan het Gardameer met eigen badkamer!