Staanplaatsen aan het Gardameer XL: meteen een nieuwtje voor 2020

nieuws / camping
Er gaat geen dag voorbij, dat we niets horen over ruimte en sociale afstand ... nu zijn het argumenten waar iedereen het over heeft. In de hoop dit alles snel te vergeten en te gaan genieten van de zomer, en u te kunnen verwelkomen in ons prachtige vakantie resort aan het Gardameer voor uw vakantie, presenteren we het nieuws die we al voor 2020 bedacht hadden, zelfs vóór de pandemie! Maar het toeval wil, dat onze projecten echter zeker interessant blijken te zijn. Vandaag hebben we het over de staanplaatsen aan het Gardameer in de Natural Green zone van onze camping genaamd "XL".

Inmiddels is de Natural Green zone van onze camping niet langer een nieuwtje ... ook dit jaar hadden we enorm veel aanvragen voor een staanplaats of een stacaravan midden in deze rustige omgeving, volledig ondergedompeld in de wildste natuur van het resort. En we moeten de waarheid vertellen, we hebben uitsluitend complimenten en grote waardering ontvangen, vooral na de werkzaamheden voor het seizoen 2019 en de bouw van het nieuwe sanitairgebouw. Gepromoveerd!
Maar er is iets nieuws. Het voorstel voor staanplaatsen aan het Gardameer Natural Green is gedupliceerd! In welke zin? We zullen het u meteen uitleggen.


Staanplaatsen aan het Gardameer: Natural Green en Natural Green XL

De grote beschikbare ruimte heeft ons in staat gesteld om ons aanbod van staanplaatsen te optimaliseren, en wel op basis van grootte: een plek tussen 70m² en 90m² en een andere, die we XL hebben genoemd, tussen 100m² en 180m². Alle andere functies zijn hetzelfde, zoals:
1. grasachtig terrein
2. een hele rustige en vredige zone van de camping
3. directe toegang tot het strand en het meer
4. gratis internetverbinding
5. aansluiting op de elektriciteitsvoorziening van 10AMP
6. watervoorziening
7. water afvoer
8. huisdiervriendelijk

Het is dus uitsluitend de beschikbare ruimte die verandert, nuttig in het geval van zeer grote voertuigen, tenten van groot formaat, de aanwezigheid van honden, enzovoort. Vanaf volgend seizoen heeft u dus ook deze keuze.

Voor alle andere informatie wat betreft de staanplaatsen aan het Gardameer, aangeboden door Camping Baia Verde, nodigen wij u uit om dit artikel te lezen.