Profiteer van de aanbiedingen voor een vakantie aan het Gardameer

aanbiedingen
Eindelijk bevinden we ons dan in de volle kracht van deze hete zomer 2020, die jawel heel laat begon, maar we hebben ons al weer helemaal hervonden! De wens om te leven, om gelukkige en zorgeloze momenten door te brengen, om speciale vakanties te beleven,te genieten van de zon en zoet water, van plezier en de natuur is zo sterk dat jullie al in grote getale zijn gekomen om onze stranden te vullen en op onze camping aan het Gardameer te verblijven. We weten dat er dit jaar in het bijzonder rekening moet worden gehouden met het economische aspect, daarom hebben we aanbiedingen bedacht die ook persoonlijk zijn, zodat u uw vakantie aan de oevers van het grootste meer van Italië kunt verbrengen, als onze gasten.
We laten het u zien in detail, hier zijn speciale aanbiedingen voor camping vakanties aan het Gardameer.


Aanbiedingen op onze camping aan het Gardameer

Camping Baia Verde heeft speciale aanbiedingen voor uw vakantie aan het Gardameer bedacht:
- VROEGBOEKINGEN,  - 5% van het totale verblijf voor diegenen die boeken vóór 15 februari 2020
- 7 dagen = 6 dagen, we geven u een verblijfsdag voor een verblijf van minimaal zeven nachten in een stacaravan of appartement, in de periodes van 05.09.2020 tot 10.10.2020
- OVEREENKOMST MET ACSI ANWB ADAC, in de periodes van 05.09.2020 tot 10.10.2020 dagelijkse prijs Euro 20,00 voor Comfort of Natural Green staplaats voor twee volwassenen en één hond (exclusief toeristen belasting, niet combineerbaar).
- E-BIKE EN CITY-BIKE, korting op de dagelijkse huurprijs van e-bikes Euro 20,00 per dag (in plaats van Euro 35,00) en fietsen Euro 10,00 per dag (in plaats van Euro 15,00 ) op onze camping.


Accomodatie’s op camping Baia Verde sul Garda

U kunt profiteren van deze aanbiedingen door een van het grote aanbod aan huisvesting te huren die u op onze camping zult vinden:
- Staplaatsen van alle soorten en maten, ook in de natural green zone, dat vorig seizoen zeer succesvol was;
- Stacaravans uitgerust met alle comfort en service, ideaal voor gezinnen met kinderen;
- Appartementen in onze buitengewone eco-residence, nieuw en met een geweldig design;
- Vrijstaand privé woning voor maximale ontspanning in het resort.
Voor alle accomodatie’s worden dezelfde uitstekende diensten geboden, die een vakantie heel bijzonder maken: het gebruik van 3 zwembaden, een grote speeltuin voor kinderen, gratis wifi, mini-markt het hele seizoen geopend, restaurant-pizzeria en bar, professioneel entertainment en heel veel plezier.
Verspil geen tijd meer, boek nu!