Oneindige kleuren en smaken van onze 4-sterren camping aan het Gardameer

camping / kampeerleven / services
Welkom jullie allemaal! Onze 4-sterren camping aan het Gardameer in Manerba, aan de westkust van het grootste meer van Italië, heet u van harte welkom in het mooiste vakantieresort dat u ooit heeft gezien, Baia Verde. Bent u er klaar voor? De zomer komt eraan, boek en start een sprankelend aftellen!


De kenmerken van onze 4-sterren camping aan het Gardameer

Baia Verde is een realiteit, die ongeveer tien jaar geleden werd geboren, een familiebedrijf dat zich voortdurend uitbreidde. Het oorspronkelijke idee was om een prachtig groen gebied te creëren dat wordt gedomineerd door de typische natuur, perfect voor een vakantie in totale rust en vrede. Door de jaren heen hebben we het project ontwikkeld, we hebben het verrijkt door te luisteren naar alle verzoeken en behoeften van onze gasten, tot de huidige situatie, een zeer groot vakantieresort met staanplaatsen, allerlei soorten stacaravans, appartementen en directe toegang tot het meer.
Er is zoveel keuze, een brede en gevarieerde catalogus van structuren om uit te kiezen, zodat elke toerist helemaal tevreden zal zijn: van de “wilde” staanplaatsen van het Natural Green-gebied, tot de meer uitgeruste met een eigen badkamer en warm water; van stacaravans van alle soorten en maten, tot de gloednieuwe appartementen van de eco-residence Baia dei Fiori ... op basis van uw verzoeken, zullen wij u adviseren over de beste accommodatie voor u.

De diensten die een vakantie aan het Gardameer verrijken

Het is waar dat de locatie op zich al een zekerheid is, prachtige natuurlijke landschappen, tussen water en bergen, in het midden van de glooiende heuvels van Valtenesi ... maar we wilden net dat extra’ s toevoegen dat uw vakantie in een echte droom transformeert.
We hebben 3 zwembaden aangelegd, een grote in het midden van de camping, een kleinere met een veilige zone voor kinderen en een op het dak van het hoofdgebouw, verwarmd, met whirlpool. Ook voor kinderen is er een grote speeltuin op een grasveld, ideaal om vrienden te maken met alle andere kleine gasten in het resort. Er zijn ook nog de minimarkt, het bar-restaurant en de pizzeria, het multifunctionele sportveld, de tv-kamer en de speelkamer en wifi.
En voor een zichzelf respecterende 4-sterren camping aan het Gardameer, is animatie het hoogtepunt van het hoogseizoen! We hebben een aantal professionals geselecteerd om te animeren en jong en oud te vermaken met toernooien, spelletjes, dansavonden, karaoke, cursussen en meer.

Vakantie op een 4-sterren camping aan het Gardameer

U kunt uw zomervakantie doorbrengen in ons resort zonder u ooit te hoeven vervelen. Er zijn zoveel dingen te doen, ook uitrusten, natuurlijk, dat de dagen zo snel voorbij gaan dat u het niet eens merkt.
Als u daarentegen één voet van de camping wilt zetten, zult u zoveel mooie dingen vinden dat u niet kunt kiezen welke het eerst te zien! Pretparken die beroemd zijn in heel Europa (Gardaland, Movieland, Caneva, etc.), kleurrijke botanische tuinen (Andrè Heller in Gardone Riviera), historische en culturele bezienswaardigheden (de Vittoriale degli Italiani, de Grotte di Catullo, enz.), Museums, romantische promenades, sterrenrestaurants, routes voor trekking en mountainbiken ... enzovoort, enzovoort.
We zouden kunnen zeggen dat de vakantie op onze 4-sterren camping aan het Gardameer oneindige kleuren en smaken kan hebben, het is aan u om datgene te kiezen die u het beste bevalt.
Neem graag contact met ons op voor meer informatie!