Laatste weekend open van onze residence aan het Gardameer

We zijn aangekomen aan het eind van het toeristische seizoen 2018, bijna aan de eindstreep! Jawel, ook al lijkt het gisteren dat we in de lente de opening hebben aangekondigd, de lange zomer is voorbij en nu zijn we er klaar voor om de herfst te verwelkomen, ook al lijken deze warme temperaturen ons anders te vertellen! De camping Baia Verde en de residence aan het Gardameer Baia dei Fiori nodigen u uit voor dit laatste weekend nog open, als u de kans heeft om last minute te kunnen vertrekken, dan wachten wij nog op jullie, u zult er geen spijt van krijgen. Denk eraan, de volgende vakantie is hoogstwaarschijnlijk met Kerstmis, dus twijfel niet langer, jullie willen toch niet zolang wachten?
Zoals u ongetwijfeld weet, is er op de grote camping nog niet zolang een mooie residence gebouwd, in bio-bouw naar het PassivHaus-protocol, wat betekent dat het gebouw ecologisch duurzaam is. Het is gerealiseerd met de grootste aandacht voor het milieu, met bescherming van de natuur, de keuze van materialen km 0, energiebesparing en lage CO2-emissies. We kunnen het absoluut definiëren als een eco-residence aan het Gardameer, perfect voor uw groene vakantie, volledig ondergedompeld in de typische natuur van dit gebied.
Tot uw beschikking drie appartementen, twee 3-kamerappartementen en een 4-kamerappartement uitgerust met alle comfort en gemakken, en bovendien alle diensten van de camping Baia Verde, zoals de zwembaden, de speeltuin, de sportvelden en ga zo maar door. Wat nog meer te verlangen? We wachten op jullie om de zomer van 2018 samen vaarwel te zeggen!