Het vakantie resort aan het Gardameer Baia Verde in 2019

Resort / aanbiedingen / nieuws
Welkom nieuwjaar ... de beste wensen voor 2019 voor jullie allemaal! En ook de kerstvakantie is alweer voorbij, in no time bevinden we ons in het nieuwe jaar, de tijd vliegt! Heeft u het gevierd? Heeft u het grote familiefeest goed overleefd? En hoe waren de cadeaus? Het personeel van het vakantie resort aan het Gardameer Baia Verde maakt opnieuw van de gelegenheid gebruik, om u het allerbeste voor een goed en gelukkig nieuwjaar te wensen, dat voor iedereen vol vreugde, liefde en sereniteit mag zijn.
Nu, in het nieuwe jaar, kunnen we rustig praten over ... VAKANTIE! Ja, zo is het, als in november spreken over zomervakantie nog heel vreemd leek, nu is dat niet meer het geval. Bij terugkeer naar het werk en naar school, over het algemeen weemoedig, zou nadenken over het organiseren van de volgende vakantie een wondermiddel kunnen zijn. Het vakantie resort aan het Gardameer begint meteen met ... aanbiedingen!


Kortingen voor vakanties in vakantie resort aan het Gardameer

AANBIEDING EARLY BOOKING. Als u van tevoren uw verblijf bij Baia Verde boekt,  krijgt u 5% korting. De enige voorwaarde is:  reserveren vóór 10 februari 2019.
- AANBIEDING 7 = 6. In de periode van 13 april tot 6 juli en van 7 september tot 5 oktober schenkt Baia Verde u een nacht voor elk minimumverblijf van 7 nachten. Aanbod gereserveerd voor stacaravans, de eco-residence en de villa Fior di Sole.
- ACSI 2019 - ANWB 2019 - ADAC 2019. De conventie omvat Comfort of Natural Green staanplaatsen, 2 volwassenen en 1 hond tegen een dagprijs van € 20,00. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.
 

Het nieuws van ons vakantie resort aan het Gardameer

Wie vorig jaar bij ons te gast was, heeft de prachtige Villetta Fior Di Sole al gezien, een
3-kamerappartement op één verdieping, perfect voor grote gezinnen, die privacy en comfort niet willen opgeven. Voor 2019, absoluut een verrassing voor iedereen, zijn er twee nieuwtjes:
* de Natural Green zone ingericht en verbeterd, met een gloednieuw toiletgebouw, een prachtig en zeer rustig deel van de camping, volledig ondergedompeld in de natuur en met directe toegang tot het strand en het meer;
* de stacaravan GREEN SUITE, gelegen in de Natural Green zone, daarom rustig en stilgelegen, geschikt voor maximaal 5 personen met een oppervlakte van 32m², zeer binnenkort zullen we alle kenmerken en foto's van de structuur op onze website presenteren.
 

Boek uw vakantie aan het Gardameer

Als u al weet in welke periode u uw welverdiende vakantie kunt vieren, boek dan uw verblijf van tevoren, niet alleen om te profiteren van de geweldige aanbiedingen, maar ook om ervoor te zorgen dat u de accommodatie vindt die uw voorkeur heeft. We hebben al veel aanvragen, dus wacht niet te lang! Laten we 2019 beginnen op een leuke en positieve manier.