Het reisprobleem voor uw vakantie met hond aan het Gardameer

De hond kan met u mee in het vliegtuig, geen transport probleem voor uw vakantie met hond aan het Gardameer


Posted on 07 November 2017
Een van de grootste problemen bij het kiezen van de bestemming voor de zomervakantie voor een gezin met een trouwe viervoeter is beslist het transport en natuurlijk zijn verblijf.
Zoals u ongetwijfeld weet, heeft de camping Baia Verde de deuren geopend voor uw viervoeters, waardoor u de kans krijgt om de mooiste vakantie met hond aan het Gardameer door te brengen. Gewoon respect en een beetje gezond verstand en enkele gemeenschappelijke regels voor een goede samenleving zal voor iedereen een uiterst positieve ervaring zijn.
Wat het vervoer betreft, vooral voor toeristen die van ver komen, is de bezorgdheid over de hond opgesloten in het ruim van een vliegtuig enorm... en voor velen daardoor oorzaak om van de reis zelf af te zien. Maar wist u dat sommige maatschappijen honden toelaten om met hun baasje in de cabine mee te reizen? Jawel, en zo hebben we dus ook het transport probleem opgelost voor uw vakantie met hond aan het Gardameer!
Hoe werkt het? De vliegtuigmaatschappijen die dit toestaan, vragen over het algemeen het gebruik van een drager of box en er mogen niet meer dan twee honden per vlucht mee, om mogelijk lawaai of storingen te beperken. U kunt dus gerust reizen, niet alleen vergezeld door uw familie, maar ook met uw onafscheidelijke viervoeter! U hoeft alleen nog maar uw volgende vakantie met hond aan het Gardameer bij Baia Verde te boeken!


Zie ook
07/01/2014 Vakantie aan het Gardameer met hond

07/03/2010 Vakanties met uw eigen hond aan het Gardameer: Boekt u meteen de vakantie voor u en voor uw hond in de Camping Baia Verde!

07/10/2016 Vakantie met hond aan het Gardameer: Nee tegen verlating!

07/02/2011 Vakantie met hond op camping: relax op camping met hond

07/03/2018 Vakantie met de hond aan het Gardameer: de essentiële documenten


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects