De ecologische vakanties aan het Gardameer in Baia Verde

Dit zeer moeilijke historische moment waarin we leven, heeft ons één ding geleerd: als we de natuur, het milieu en de dieren niet respecteren, vroeg of laat keert alles zich tegen ons. Vandaag, meer dan ooit, wanneer we weer kunnen gaan leven en reizen, is het noodzakelijk om een eco-duurzaam toerisme te ervaren en met een voorkeur voor een groene vakantie, met respect voor het milieu ... ook met evenveel voordelen, natuurlijk voor de toerist.
U weet heel goed dat onze camping aan het Gardameer u een zorgeloze, vreugdevolle en tijd en een beetje geluk wil schenken, dus met veel enthousiasme beginnen we al te praten over uw volgende ecologische vakantie aan het Gardameer, u verdient iets unieks na zo'n pijnlijke en trieste periode, toch?


Ecologische en groene vakanties aan het Gardameer

Baia Verde camping biedt vakanties aan in naam van natuur, rust, schoonheid van deze gebieden die ons omringen. Voor toeristen die gevoelig zijn voor deze filosofie en die vragen om een ecologische vakantie aan het Gardameer, bieden wij in ons resort:
drie appartementen (twee driekamerappartementen en één vierkamerappartement) in een splinternieuw structuur, gebouwd in bio-stijl en Passivhaus-gecertificeerd, waarvoor niet-vervuilende materialen zijn gebruikt, zoveel mogelijk op km 0 en waarvoor isolatiesystemen zijn ontworpen en met ecologisch energieverbruik;
• een gloednieuwe "green" zone dat volledig gereserveerd is voor standplaatsen midden in de natuur, het ligt prachtig direct aan het meer en wordt gedomineerd door eeuwenoude bomen;
• de traditionele standplaatsen (Comfort, Superior, Natural Green en Natural Green XL nieuw dit seizoen) voor tenten, campers en caravans op grasterreinen, zoveel mogelijk in de schaduw van eeuwenoude bomen.

Natuurlijk kunt u door één van deze voorstellen te huren, profiteren van alle diensten van het resort, zodat u tijdens uw ecologische vakantie aan het Gardameer heerlijk kunt duiken in drie prachtige zwembaden, alledrie verschillend, voetballen of beachvolleyballen op de sportvelden, winkelen in de minimarkt die het hele seizoen open is, genieten van typische streekgerechten in het restaurant of de pizzeria en uw kinderen laten spelen in het grote speelpark dat speciaal voor hen is ingericht. Maar hier houdt het niet op, ontdek alle andere diensten, bekijk de afbeeldingen van het resort om erachter te komen wat u precies te wachten staat.
#staysafe en ... tot gauw!