De ecologische vakanties aan het Gardameer in Baia Verde

Veel toeristen vragen ons ecologische vakanties aan het Gardameer... dat is wat wij hen bieden.


Posted on 02 January 2018
Welkom nieuwjaar, welkom 2018! Hebben jullie het gevierd? Waren jullie tot diep in de nacht wakker om het vuurwerk te zien en te dansen met vrienden? Daar hebben jullie heel goed aan gedaan, alle feestelijkheden zijn nu bijna achter de rug, we wachten nog op de Driekoningen en dan iedereen weer aan het werk en naar school! Onze campingmedewerkers maken er gebruik van om u nogmaals het allerbeste te wensen... een heel gelukkig nieuwjaar voor iedereen!
Vandaag praten we over vakanties aan het Gardameer en in het bijzonder over ecologie. Steeds meer toeristen kiezen voor bestemmingen omgeven door groen, waar de natuur alles overheerst, structuren die oog hebben voor het milieu en het respecteren. Camping Baia Verde biedt ecologische vakanties aan het Gardameer gewijd aan de natuur, rust en de schoonheid van deze gebieden die ons omringen.
Voor toeristen die ecologische vakanties aan het Gardameer aanvragen, bieden wij:
• drie appartementen (twee driekamer- en één vierkamer) in een splinternieuwe residence gebouwd volgens ecologische maatstaven en gecertificeerd passivhaus, waarvoor niet-vervuilende materialen zijn gebruikt, zoveel mogelijk 0 km en waarvoor milieuvriendelijke isolatiesystemen zijn ontworpen en gebruik gemaakt word van ecologische energie;
• een gloednieuw "groen" gebied volledig gereserveerd voor staanplaatsen omringd door ongerepte natuur, in een prachtige zone direkt aan het meer en gedomineerd door eeuwenoude bomen.
Lang leve de ecologische vakanties aan het Gardameer en lang leve de structuren zoals de onze die gevoelig zijn voor milieubescherming. We wachten op jullie allemaal!


Zie ook
02/04/2018 Hoe een green vakantie te organiseren aan het Gardameer?

02/01/2018 Baia dei Fiori, ecologische residence aan het Gardameer

02/01/2018 Wat biedt onze camping aan het Gardameer

02/04/2018 Residence aan het Gardameer: een reis voor uw eco-vakantie

02/02/2011 Vakanties in Italië: de beste vakanties in Italië


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects