De allerbeste wensen van Baia Verde, camping aan het Gardameer

evenementen
Het is bijna zover en dan is het Kerstmis, nog een paar dagen en eindelijk zal deze werkelijk magische dag komen. Zijn de voorbereidingen al in volle gang bij u thuis? De boom mooi versierd, de ingepakte geschenken eronder, de ramen verlicht en het Kerstmenu bedacht? De opwinding en verwachting van kinderen zijn misschien wel het meest verrassende en mooiste van deze periode. Hen zien opkijken naar alle prachtige lichtjes, luisteren naar de verhalen die ze vertellen over de langverwachte Kerstman, en naar de leuke Kerstliedjes die ze zingen.
Het personeel van camping Baia Verde aan het Gardameer wil u in deze buitengewone heerlijke kerstsfeer de beste wensen overbrengen voor een zalige Kerst en een heel gelukkig Nnieuwjaar. We wensen dat jullie allemaal gezellige dagen in de familie doorbrengen, vol liefde, met mooie verrassingen en onverwachte omhelzingen ... want dat is toch wel de essentie van Kerstmis. En dan, voor het nieuwe jaar, wensen wij dat uw dromen zullen uitkomen en dat u altijd gelukkig zult zijn.

Tussen de voorbereidingen door, willen we u ook graag advies geven over een geschenk: denkt u voor uw gezin aan iets unieks en uitzonderlijks, een heel belangrijk geschenk! Dat kan dan heel goed een leuke vakantie zijn, om samen door te brengen. De tijd die u met uw kinderen doorbrengt is onbetaalbaar, boek een leuk verblijf op camping Baia Verde aan het Gardameer voor het volgende seizoen, doe de reserveringsbevestiging in een mooie envelop en leg deze onder de boom! Het is niet alleen een vakantie, het is tijd van de allerhoogste kwaliteit om heerlijk samen door te brengen.
Nogmaals de allerbeste wensen van de camping Baia Verde. Deel met ons uw decoraties, uw diners en heerlijke lunches ... wij zijn één grote familie, dus leef u uit op onze Facebook- en Instagram-pagina! Hele fijne Kerstdagen voor jullie allemaal.