Camping met internet aan het Gardameer: de september vakantie

kampeerleven / nieuws
Welkom september! Zeker een boeiende maand, die een beetje gezonde melancholie met zich meebrengt vanwege het einde van de zomer, de vakantieperiode bij uitstek. Dit jaar heeft september echter een bijzondere lading: moed en hoop die nooit eerder gekend waren, we willen dat alles goed gaat, zowel in Italië als in de rest van de wereld, laten we deze afschuwelijke pandemie van Covid19 verslaan!
Wij laten, op onze eigen bescheiden manier, de deuren van onze camping aan het Gardameer open, tot 10 oktober 2020 zullen we u graag als onze gasten ontvangen om in deze nazomer een welverdiende warme en verrassende vakantie door te brengen. Jawel, het grootste meer van Italië is ook in september en oktober prachtig, een periode waarin de natuur haar plek weer inneemt en een adembenemend kleurenspel creëert. Zien is geloven!
 

Camping vakantie aan het Gardameer met internet

Wie echt wil ontspannen, kiest voor september en camping Baia Verde aan het Gardameer voor een nazomer vakantie! Wat staat jullie te wachten? Zonnige dagen maar zonder die verstikkende hitte van juli en augustus, romantische aperitieven terwijl jullie naar een van de mooiste zons-ondergangen ter wereld kijken, wandelingen in de natuur en excursies, typische producten en smakelijke streekgerechten om kennis te maken met het lokale eten en de wijnen, heerlijk ontspannen bij ons zwembad ... en nog veel meer.
De troef achter de hand? Baia Verde is een camping met gratis internet aan het Gardameer, gegarandeerd door de hele structuur, zodat u al deze emoties ook met uw vrienden en familie thuis kunt delen. Geen angst voor dure tarieven, geen speciaal gekochte simkaart om vanuit Italië met het buitenland te kunnen communiceren ... onze camping aan het Gardameer biedt u gratis internet in het resort voor toeristisch gebruik.


De andere diensten van camping Baia Verde aan het Gardameer

Ons resort evolueert voortdurend, jaar na jaar proberen we ons toeristisch aanbod te optimaliseren en te verbeteren om aan al uw verwachtingen te voldoen, of zelfs te overtreffen. De zomervakantie is een langverwachte en zeer gewenste tijd, we doen ons best om eraan te voldoen. De andere diensten om uw vakantie aan het Gardameer te verrijken zijn:
1. drie zwembaden, waarvan één voor wellness en één met veilig diepte voor kinderen

2. speeltuin

3. multifunctionele sportvelden

4. minimarkt het hele seizoen geopend

5. bar, restaurant en pizzeria

6. toegankelijk voor honden (op afspraak met receptie)

7. gratis internet wifiVergeet niet de pagina met aanbiedingen te bezoeken en ons te schrijven voor gepersonaliseerde offertes. Wacht niet langer, de zomer is nog niet voorbij, u heeft tijd om van buitengewone vakanties te genieten in heerlijke ontspanning en rust. We wachten op jullie!