Camping aan het Gardameer: tot ziens, tot de volgende vakantie

nieuws / kampeerleven
En jawel hoor, met veel nostalgie is de laatste dag van opening van onze camping aan het Gardameer aangebroken. Het seizoen 2020 was echt bijzonder, het begon erg laat vanwege de noodsituatie met het coronavirus, we beleefden het in naam van veiligheid en sociale afstand, maar toch ook mooi, sprankelend en krachtig dankzij jullie verlangen om te komen en weer opnieuw te beginnen, weer tot leven te komen en ook om de ergste en verontrustende momenten te vergeten. Dus dankjewel. Dank aan degenen die ons vertrouwden en die hun vakantie hier in ons resort verbleven, aan degenen die zich op hun gemak voelden en andere vrienden en familieleden uitnodigden om ons te bezoeken, aan degenen die hun foto's op onze Facebook-pagina plaatsen en aan degenen die met veel emotie reageren, uw glimlach beloont ons voor al het werk en de vermoeidheid. Ook al is het wonen in deze hoek van het paradijs, ook voor ons een beetje alsof we altijd op vakantie zijn.

We maken de balans op van het seizoen 2020 op camping Baia Verde aan het Gardameer


Het was beslist een uniek jaar, we registreerden een toename van het aantal Italiaanse toeristen vergeleken met voorgaande jaren, ook al waren er, zoals altijd, veel Duitse en Nederlandse toeristen die ons kwamen bezoeken! In vergelijking met vorig jaar hebben we veel meer honden mogen verwelkomen, er waren veel gasten die hun vierpotige vrienden hadden meegebracht en we moeten toegeven dat we echt op sommigen van hen verliefd zijn geworden ... We hopen van ganser harte jullie dan ook volgend jaar weer te zien.
Wat betreft de faciliteiten, er is veel vraag naar de verschillende stacaravans en er is ook veel vraag naar onze appartementen in de eco-residence Baia dei Fiori ... het glampinggedeelte van ons resort wordt vooral gewaardeerd door de meer veeleisende gasten, dus we zijn volledig tevreden. Vooral  het nieuwe sanitairgebouw was bijzonder welkom en de mogelijkheid voor staanplaatsen om ook in het Natura Green-gebied een privé badkamer te boeken.


We denken nu al aan de zomer van 2021 ... aan het werk voor uw vakantie aan het Gardameer


Ja zeker, dit jaar hebben we niet eens de tijd genomen om te "rusten en herstarten", we werken nu al weer voor jullie en voor het volgend seizoen. We hebben dan ook al de nieuwe prijslijst gepubliceerd, zodat u uw volgende verblijf op onze camping aan het Gardameer kunt boeken met enorme kortingen en aanbiedingen. We zullen de winter gebruiken voor al die noodzakelijke onderhouds- en verbeteringswerken en voor we het weten komt de Kerst er al weer aan (uitstekende gelegenheid om onder andere een bijzonder cadeau te schenken, zoals bijv. een romantisch weekend op onze camping in de lente, of een paasvakantie met het hele gezin).

Nogmaals hartelijk dank aan jullie allemaal. Een fijne thuiskomst en weer aan het werk en naar school voor de kleintjes, heel veel sterkte en geluk allemaal. Blijf op de hoogte, verlies ons niet uit het oog, blijf ons volgen op onze sociale netwerken en in ons bedrijfsblog. Groot nieuws onderweg.