Camping aan het Gardameer: tot ziens, tot de volgende vakantie

nieuws / kampeerleven
Jawel, met een beetje pijn in ons hart, is de laatste dag aangekomen dat onze camping aan het Gardameer geopend is. Het seizoen 2019 is omgevlogen, het was een mooie zomer, warm, vol verrassingen, rijk dankzij jullie ervaringen en om met jullie kennis gemaakt te hebben. Dus allemaal hartelijk bedankt. Dank aan al degenen die in ons resort voor een lente- of zomervakantie verbleven, dank aan degenen die zich hier bij ons goed hebben vermaakt en zelfs andere vrienden en familieleden hebben uitgenodigd om ons te bezoeken, dank aan all degenen die hun foto's op onze Facebook-pagina plaatsen en aan degenen die met veel emotie reageren, jullie glimlach betalen ons dubbel en dwars terug voor al het werk en de vermoeidheid. Maar het moet gezegd, leven in deze hoek van het paradijs, lijkt ook voor onszelf alsof we altijd op vakantie zijn.


De balans van het seizoen 2019 op de Baia Verde-camping aan het Gardameer

Het was een absoluut positief jaar, met een toename van het aantal bezoekers in vergelijking met vorig jaar en zoals altijd waren het Duitse en Nederlandse toeristen die het meest talrijk waren! In vergelijking met 2018 hebben we ook veel meer honden verwelkomd, velen van jullie hadden hun 4-potige vrienden meegenomen en we kunnen zelfs toegeven dat we op sommigen van hen echt verliefd zijn geworden... We hopen jullie dan ook volgend jaar weer terug te zien.
Wat de structuren betreft, er is veel vraag naar de verschillende stacaravans en ook een groot succes zijn onze appartementen van de eco-residence Baia dei Fiori ... het glamping-gedeelte van ons resort is bijzonder gewaardeerd door de meest veeleisende toeristen, dus we zijn volledig tevreden.


Wij denken al aan de zomer van 2020 ... aan het werk voor uw vakantie aan het Gardameer

Ja inderdaad, wat technische tijd om goed uit te rusten en een paar dagen welverdiende ontspanning, maar daarna gaan we weer onmiddellijk voor u aan het werk. Tegen het midden van de komende maand zullen we de nieuwe prijslijst publiceren, zodat u uw volgende verblijf op onze camping aan het Gardameer kunt boeken met geweldige kortingen en super promoties. We zullen de winter gebruiken voor al het benodigde onderhoud en verbeteringswerk en voor u he tweet is het alweer Kerstmis (een uitstekende gelegenheid overigens, om bijvoorbeeld iets spciaals te schenken zoals een romantisch lente weekend op onze camping, of een paasvakantie met het hele gezin).
Nogmaals, hartelijk dank aan jullie allemaal. Een fijne terugkeer gewenst naar uw werk en naar school voor de kleintjes. Blijf op de hoogte, verlies ons niet uit het oog, blijf ons volgen op onze sociale media en onze blogs. Groot nieuws komt eraan.