Camping aan het Gardameer: opening op 28 april 2021


nieuws / camping
Drie ... twee ... een ... het aftellen is bijna voorbij, we kunnen jullie eindelijk een officiële openingsdatum geven van onze camping aan het Gardameer Baia Verde. Start het toeristenseizoen van 2021 en wel op 28 april! Ook al is het iets later begonnen dan gepland, we zijn er zeker van dat het ons deze lange zomer veel voldoening zal geven. We hebben de camping opgezet volgens alle wettelijke voorschriften, juist om u de sprankelende vakantie te bieden die u zo verdient en om u de hoogst mogelijke veiligheid te garanderen.

Het toerisme aan het Gardameer, het grootste meer van Italië, omgeven door groen en typische natuur, is klaar om weer van start te gaan, we staan ​​klaar om u na deze maanden van groot verdriet en de stop weer te verwelkomen, om alles achter u te laten! Wacht niet langer, nu verdienen we alleen nog maar mooie en goede dingen.

Huisvestingsfaciliteiten voor uw vakantie aan het Gardameer

Het kiezen van een camping aan het Gardameer is de perfecte keuze voor dit historische moment dat we meemaken. Laten we weggaan uit de stad, de voorkeurgevend aan groen en ongerepte landschappen, rustig aan doen en alle energie absorberen die de wereld ons vandaag wil schenken. Wat heeft ons resort jullie te bieden?
- comfortabele en gezellige stacaravans
- staanplaatsen voor tenten, campers en caravans
- appartementen in de nieuwe eco-residence
- super uitgeruste en ruime villa

Hoe kunnen we het grote nieuws van vorig seizoen vergeten, namelijk de mogelijkheid om een ​​privébadkamer te boeken bij het huren van een staanplaats? In het Superior voorstel was het al voorzien, nu is het mogelijk om een ​​eigen badkamer compleet met toilet, wastafel en douche met warm water altijd beschikbaar te hebben voor het hele Natural Green gebied. Gegarandeerde privacy en intimiteit.

De reserveringen kunnen beginnen, we moeten toegeven dat we al veel aanvragen hebben ontvangen, dus we zijn al zeer verheugd. Reserveer de faciliteit zo snel mogelijk om er zeker van te zijn dat u in de structuur verblijft die u wilt, en begin daarna met uw eigen persoonlijke aftelling. We zijn officieel geopend vanaf 28 april 2021. We wachten op jullie op camping aan het Gardameer Baia Verde.

Vakantie aanbiedingen op een camping aan het Gardameer

De promoties voor 2021? Niet te missen.
1. In de periode van 28 april tot 3 juli en van 4 september tot 6 november 2021 geven wij u 1 nacht gratis bij een boeking van minimaal 7 nachten op onze camping. Dus 7 nachten voor de prijs van 6.
2. 10% korting voor een verblijf van minimaal 4 nachten, geldig voor alle structuren (staanplaatsen, stacaravans, appartementen) in de periode van 22.05. tot 05.06. voor boekingen tot 08.05.2021
De ACSI 2021 - ANWB 2021 - ADAC 2021 - BEST DEAL 2021 conventie is altijd actief, met een dagelijkse actieprijs voor een Comfort of Natural Green standplaats, 2 volwassenen en 1 hond.

We zijn super gemotiveerd, we wachten op jullie!