Camping aan het Gardameer: nieuws voor het komende seizoen

nieuws
Zoals u weet, stopt camping Baia Verde aan het Gardameer nooit. We hebben net het toeristenseizoen 2021 beëindigd en zijn al weer klaar om ons toeristisch aanbod te verbeteren, dit jaar meer dan ooit. We hebben besloten te geloven in herstel en onze diensten te optimaliseren, om van ons vakantiedorp de perfecte plek voor uw vakantie te maken. Bent u er klaar voor? Klaar voor vertrek! Af! Hier al het nieuws voor lente / zomer 2022 aan het Gardameer.

Camping aan het Gardameer: ​​opening 9 april 2022

Laten we meteen beginnen met de opening: aanstaande 9 april, dus midden in de lente, 10 dagen voor Pasen. We weten dat velen van jullie wachten op de paasvakantie om een ​​lange voorjaarsvakantie door te brengen hier aan het grootste meer van Italië ... perfect, camping Baia Verde is voor u geopend!
Wat denken jullie, zou dit ook een fantastisch cadeau-idee kunnen zijn? Volgend voorjaar een familievakantie aan het Gardameer, de gedachte alleen al is mooi! Het enige wat u hoeft te doen is reserveren, de bevestiging van onze receptie uitprinten, het velletje in een mooie glitter envelop stoppen en het onder de kerstboom leggen! We zijn er zeker van dat iedereen in uw gezin er heel gelukkig mee zal zijn.

De prijzen voor het seizoen 2022 en vooral de aanbiedingen hebben we al online gepubliceerd! Voor vroeg boekers een mooie 5% korting op het bedrag en de traditionele promotie van camping aan het Gardameer Baia Verde 7 = 6 in het laagseizoen, dus een gratis nacht bij een verblijf van minimaal zeven dagen. Vraag de offerte aan op onze booking!

Het nieuws van camping Baia Verde aan het Gardameer

We komen nu bij de andere interessante dingen. Wat vindt u volgend jaar nieuw of gerenoveerd op het vakantiepark?

1. Zes nieuwe stacaravans Green Suite, dus in het meest rustige en wilde gedeelte van de camping, voor een ontspannen vakantie.
2. Drie nieuwe stacaravans Suite Deluxe
3. Een Suite Deluxe toegankelijk voor gehandicapten, comfortabel en praktisch, ook voor mensen met een rolstoel.
4. Een elektrisch laadstation voor auto's, met twee laadpalen.
5. Een zuil voor het onderhoud van fietsen en het opladen van elektrische fietsen.
6. Twee speelplekken voor kinderen, met geheel nieuwe faciliteiten en speeltuin.
7. Zes nieuwe privébadkamers die geplaatst worden op de Green Suite XL-staanplaats en worden zo dus XL Superior-staanplaats.
8. Uitbreiding van het fotovoltaïsche park, voor een steeds groenere vakantie.


Wat vindt u ervan? We hebben aan de kinderen gedacht, altijd talrijk in ons vakantiedorp, door de speeltuinen volledig te renoveren; aan mensen met een handicap, die comfortabele en praktische ruimtes verdienen voor uitzonderlijke vakanties; aan gasten die rust en ontspanning zoeken door het aantal stacaravans te vergroten; aan energiebesparing en de bescherming van het grondgebied, voor ecologische vakanties aan het Gardameer. De kers op de taart, de nieuwe zes badkamerblokken die op de XL-staanplaatsen in het Natural Green-gebied worden geplaatst, een super gevraagde en zeer gewaardeerde service van de gasten dit jaar.


Wat nog toe te voegen? Als dit nog maar het begin is, stelt u zich dan eens voor hoeveel dingen we u deze winter nog kunnen vertellen! Volg ons en boek uw vakantie aan het Gardameer 2022.