Camping aan het Gardameer: Fior di Sole, onze kleine villa

nieuws / Appartementen
De camping aan het Gardameer Baia Verde streeft ernaar om u jaar na jaar altijd speciale vakantie-ervaringen aan te bieden, te proberen aan al uw wensen te voldoen. Daarom werken wij voortdurend aan nieuwe samenwerkingen, om u interessant materiaal te kunnen geven over te ondernemen activiteiten en vooral om de woonfaciliteiten te verbeteren, om aan alle behoeften te voldoen. Daarom voegen we elk seizoen iets nieuws toe en dat iets is het resultaat van onderzoek en toewijding nadat we naar uw suggesties hebben geluisterd.
We zijn begonnen met staanplaatsen en stacaravans, in de loop der jaren kwamen daar  verschillende soorten stacaravans bij, bungalows en hebben we tenten toegevoegd, toen de "total green" zone direct aan het meer met staanplaatsen omgeven door groen, de eco-residence, gebouwd in bio stijl, Baia dei Fiori met drie uitzonderlijke appartementen en de laatste, het nieuws van 2018, de kleine villa Fior di Sole.
Wat houdt dat in? Op onze camping aan het Gardameer, in de groene zone waar we eerder over spraken, bieden we een enkele villa omgeven door groen, met een woonkamer met slaapbank en een keuken, twee slaapkamers, twee badkamers, een eigen prieel en eigen tuin en een parkeerplaats. Het is een drie-kamerappartement van ongeveer 80 vierkante meterop een heerlijke rustige en schaduwrijke plek, van waaruit u alle diensten van de camping aan het Gardameer Baia Verde kunt bereiken zoals de zwembaden, sportvelden, restaurant pizzeria en ga zo maar door.
Het eerste jaar was een groot succes, bent u nieuwsgierig naar deze accommodatie voor uw volgende vakantie?