Camping aan het Gardameer: ​​vakantieprijzen 2021

nieuws
We hebben de prijslijst en alle aanbiedingen voor de start van het seizoen 2021 op de website gepresenteerd, we hebben positiviteit en optimisme nodig!

Aanbiedingen en promoties voor vakanties aan het Gardameer 2021

Reserveringen zijn begonnen en uiteraard starten ook de geweldige aanbiedingen van camping Baia Verde:
1 – *** NIEUW *** 10% korting voor een minimumverblijf van 4 nachten zowel voor staanplaatsen voor stacaravans als voor appartementen geldig van 22.05 tot 05.06 voor boekingen tot 08.05
2 – 7 DAGEN = 6 DAGEN wij schenken u 1 vakantiedag op 7 dagen verblijf in een stacaravan of appartement, in de periodes van 1 april tot 3 juli en van 4 september tot 6 november, uiteraard 2021;
3 – CONVENTION ACSI 2021, ANWB 2021, ADAC 2021 actieprijs voor Comfort of Natural Green staanplaatsen, 2 volwassenen en een hond, € 20,00 / dag, in de periodes van 1 april tot 27 juni en van 6 september tot 6 november 2021.

Wat denkt u ervan? Dit zijn de allereerste aanbiedingen voor uw vakantie aan het Gardameer 2021, voordelig voor wie vroeg boekt. U krijgt uw offerte op maat via het boekingssysteem op onze website, eenvoudig, snel en direct.


We willen u geruststellen, want als u om welke reden dan ook niet kunt vertrekken, ook als u het niet zelf veroorzaakt of gewenst heeft, kunt u uw boeking zonder problemen annuleren. Zoals? In geval van annulering, voor 15 dagen voor de aankomstdatum, wordt de totale aanbetaling gerestitueerd, met inhouding van alleen de kosten (€ 20,00). Als de annulering daarentegen binnen 15 dagen voor de aankomstdatum aankomt, wordt de betaalde aanbetaling ingehouden.

De diensten van onze camping aan het Gardameer

De diensten voor volgend jaar, geslaagd en gepromoot met vlag en wimpel, ook in deze periode na de noodsituatie die we hebben meegemaakt, op maat gemaakt voor alle gezinsleden en voor alle leeftijden, zullen zijn:
- drie zwembaden, waarvan één romantisch Roof-Top en één met een diepte veilig voor kinderen;
- speeltuin
- restaurant, bar en pizzeria
- minimarkt het hele seizoen geopend
- honden zijn welkom
- professionele animatie


Naast dit alles hebben we het over twee diensten die misschien nog niet iedereen kent:
- twee nieuwe sanitairblokken uitgerust met alle voorzieningen, plus drie complete badkamers met toilet, wastafel en douche beschikbaar op de staanplaatsen Natural Green, die kunnen worden geboekt voor privégebruik tijdens het verblijf;
- vijf boeien voor onze camping om de boot aan te meren en parkeerplaats voor de trailer.

We staan voor u klaar en verwachten jullie allemaal, boek door te profiteren van de aanbiedingen! Met Pasen zijn wij open voor uw vakantie aan het Gardameer!