Camping aan het Gardameer: ​​opening op 12 juni 2020

Drie ... twee ... één ... het aftellen is voorbij, we kunnen u eindelijk verwelkomen op onze camping aan het Gardameer Baia Verde, vanaf vandaag zijn onze poorten weer geopend. Het toeristenseizoen 2020 kan eindelijk beginnen, ook al is het wat laat, we weten zeker dat het ons veel voldoening zal geven.

We hebben de camping voorbereid en zo opgezet dat het aan alle wettelijke voorschriften voldoet, zodat we u de onvergetelijke en heerlijke vakantie kunnen bieden die u zo verdient heeft en een ​​maximale veiligheid te garanderen.


Na deze maanden thuis doorgebracht te hebben, wachtend op het einde van de Coronavirus-noodsituatie, nu de cijfers duidelijk verbeteren, kunnen we onze herstart organiseren, met alle nodige veiligheids- en voorzorgsmaatregelen. We bereiden de camping voor volgens alle wettelijke voorschriften, zodat wij u de sprankelende vakantie kunnen bieden die u zo verdient, om een ​​maximale veiligheid te garanderen.
Het toerisme aan het Gardameer, aan het grootste meer van Italië, omgeven door groen en prachtige natuur, staat klaar om opnieuw te beginnen, we zijn er klaar om jullie te verwelkomen na deze maanden van groot verdriet en bezorgdheid, om alles achter jullie te laten! Houd moed, nu verdienen we alleen nog maar mooie dingen en situaties.

Woonstructuren voor uw vakantie aan het Gardameer

Een camping kiezen aan het Gardameer is de perfecte keuze voor dit historische moment dat we meemaken. Laten we de stad verlaten, we geven de voorkeur aan groen en ongerepte landschappen, we doen het lekker rustig aan en absorberen alle energie die de wereld ons vandaag wil geven. Wat biedt ons resort jullie?

- comfortabele stacaravans
- staanplaatsen voor tenten, campers en caravans
- appartementen in de nieuwe eco-residence
- super uitgeruste en ruime villa

Hoe kunnen we het grote nieuws voor dit seizoen vergeten, namelijk de mogelijkheid om een ​​privébadkamer te boeken door een staanplaats te huren? In het Superior voorstel was het al voorzien, vanaf dit jaar is het mogelijk om een ​​eigen badkamer compleet met toilet, wastafel en douche met altijd beschikbaar warm water te hebben ook voor de gehele Natural Green zone. Privacy en intimiteit gegarandeerd.

Reserveringen kunnen beginnen, we moeten toegeven dat we al veel aanvragen hebben ontvangen, dus we zijn erg blij. Reserveer de faciliteit zo snel mogelijk om er zeker van te zijn dat u precies krijgt wat u wilt en dan kan uw persoonlijke aftellen beginnen. We zijn vanaf vandaag, 12 juni 2020  officieel geopend. We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen op Baia Verde, camping aan het Gardameer.