Camping aan het Gardameer: 3 zwembaden, gratis wifi, milieuvriendelijk

camping / services
Wat zijn de meest gevraagde en populairste diensten bij het kiezen van de toeristische faciliteit waar u voor uw volgende zomervakantie wilt verblijven? Er zijn geen twijfels, wij van Camping Baia Verde aan het Gardameer werken al vele jaren in de sector en we hebben heel veel ervaring met de verzoeken en behoeften van al onze gasten ... de meest gevraagde diensten in de afgelopen jaren zijn: WIFI GRATIS in de hele structuur en de aanwezigheid van een ZWEMBAD.
Hoe reageerden wij als structuur?
 

4-sterren camping met zwembad aan het Gardameer

Ons resort, geclassificeerd met 4 sterren, biedt aan al haar gasten niet alleen een zwembad maar wel drie. U heeft het goed, er zijn drie verschillende zwembaden met drie verschillende toepassingen:
- Zwembad van 375 vierkante meter, met centrale animatie-geisers en hydromassage plekken. Dit is ook het referentiepunt voor de animatie, in dit bad worden spelletjes georganiseerde, toernooien, water gymnastiek enzovoort;
- kinderbad, met veilige diepte, toegangsladder en centrale geisers, perfect om veilig te kunnen spelen onder toezicht van de ouders;
- zwembad op het zonne-dek, gelegen op het terras, verwarmd, acht hydromassage plekken, psychedelische verlichting en een zone om te zonnen, zeer rustig en romantisch.
In de loop der jaren hebben we geluisterd naar de behoeften van alle gasten die onze camping met zwembad hebben bezocht en daarom hebben we drie verschillende realiteiten aangelegd. We kunnen zeggen dat het een perfekt alternatief is voor een heerlijke frisse duik in de golven van het prachtige meer.
 

Camping aan het Gardameer met gratis wifi

De andere service die jaar na jaar essentieel is geworden, is de draadloze internetverbinding op het volledige oppervlak van het resort. Tegenwoordig is het niet langer mogelijk om zonder een mobiele telefoon die verbonden is met internet te leven. Of het nu is om foto’s  uit te wisselen of in contact te blijven met vrienden en familie of om gewoon heerlijk "tijd te verdoen" in de zon, en te navigeren tussen de ene social en de andere. 
En ook voor deze zeer precieze eis is Camping Baia Verde dan ook goed uitgerust met een krachtige internetverbinding die dekking kan bieden aan het massale gebruik, ook in het hoogseizoen. Er zijn  geïnstalleerde wifi-repeaters waar nodig, zodat in het hele resort bereik is.
Op onze camping aan het Gardameer is de wifi-verbinding volledig gratis, dus toeristen die uit andere landen komen, hoeven geen Italiaanse simkaart speciaal voor internet te kopen.


Andere diensten van onze camping aan het Gardameer


Het seizoen 2021 zal voor grote verrassingen zorgen voor iedereen die Baia Verde kiest als locatie voor hun zomervakantie. Vergeet niet om onze bedrijfsblog en onze sociale pagina's te volgen om ze allemaal te ontdekken, elke dag opnieuw.
Sinds vorig jaar zijn deze innovaties bijzonder populair:
- de staanplaatsen in de NATURAL GREEN-zone, vooral de gloednieuwe in de XL-versie, zeer gewaardeerd door liefhebbers van natuur, ontspanning en rust;

- het nieuwe sanitair-blok in het Natural Green gebied, met de mogelijkheid om ook een ​​eigen badkamer te reserveren;
Onze toewijding aan ecologische duurzaamheid en het aanbieden van vakanties die zo groen en ecologisch mogelijk zijn, gaat ook door, via de optimalisatie en verbeteringen op de camping met betrekking tot het gebruik van hernieuwbare energie en systemen met een zeer laag verbruik.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan ​​tot uw beschikking voor alle informatie. De prijslijst en aanbiedingen voor 2021 staan ​​al online, dus u kunt nu al boeken en nadenken over de mooie dingen die jullie volgend jaar kunnen beleven! We willen u dan ook inderdaad nog een leuk idee geven als u deze kerst nog niet aan iets heeft gedacht: waarom zou u niet een verblijf met het hele gezin op onze camping aan het Gardameer schenken?


Andere NIEUWE diensten van onze camping aan het Gardameer

Het seizoen 2019 zal voor al diegenen, die Baia Verde als locatie voor de zomervakantie kiezen, voor grote verrassingen zorgen. Allereerst zijn we deze dagen bezig met het reorganiseren van de NATUURLIJKE GROEN zone, om diensten en comfort te garanderen voor al degenen die deze zeer rustige staanplaatsen kiezen met directe toegang tot het meer, volledig ondergedompeld in de ongerepte natuur.
Ten tweede hebben we diensten voor de sportievelingen geactiveerd, zoals de mogelijkheid om fietsen bij ons te huren voor zeer opwindende excursies of de mogelijkheid om een boei te huren voor het aanmeren van uw boot (op reservering).
En verder nog zijn we druk bezig met onze toewijding aan ecologische duurzaamheid en met de  groenste en meest milieuvriendelijke vakantie-aanbod, inclusief optimalisatie en verbetering van de camping op het gebruik van hernieuwbare energie en systemen met een zeer laag verbruik.