Cadeau-idee voor Kerstmis 2023: een kampeervakantie aan het Gardameer

aanbiedingen
Ook dit jaar staat Kerstmis voor de deur, wat de magische sfeer met zich meebrengt van lichtjes overal in de stad, van kerstmarkten, van huisdecoraties en vooral van vele mogelijkheden om ons te wijden aan degenen van wie we het meest houden! Kerstmis brengt echter een taak met zich mee die stressvol kan zijn: het kiezen van het perfecte cadeau voor iedereen. Als u geen zin heeft om de gebruikelijke trui te geven, geef dit jaar dan een unieke ervaring cadeau: een kampeervakantie aan het Gardameer!

Geef een ervaring cadeau zoals een kampeervakantie aan het Gardameer

Ieder van ons is anders, houdt van verschillende dingen en heeft zijn/haar eigen idee van wat het perfecte kerstcadeau is. Zeker is echter dat de periode november en december de creativiteit van ons allemaal op de proef kan stellen en soms kiezen we uiteindelijk voor niet-originele cadeaus die onze geliefde niet het speciale gevoel geven dat hij of zij zou moeten hebben.

De oplossing voor dit probleem kan zijn om ervoor te kiezen om een ​​onvergetelijke ervaring te geven in plaats van een cadeau! Wat zijn de voordelen van deze keuze?

-    Als u een vakantie als cadeau kiest, betekent dit dat u de mensen van wie u houdt quality time geeft, want we weten dat niets, zelfs geen diamant, kostbaarder is dan tijd!

-    Vooral als het om Kerstmis gaat, is het cadeau van een ervaring echt ongebruikelijk: als u ervoor kiest, betekent dit dat u degene van wie u houdt echt verrast wordt, wat een factor van verwondering toevoegt op het moment van de schenking zelf. 

-    De kerstperiode, hoe spannend deze ook is, is ook een tijd van grote verspilling: een vakantie cadeau geven betekent dat u niet iets anders hoeft te kopen en inpakken waarvan we niet zeker weten of het gebruikt zal worden.
Kortom, het is een milieuvriendelijke manier om van de Kerstfeestelijkheden te genieten!

Als deze redenen u hebben geïntrigeerd, is het tijd om actie te ondernemen en uw dierbaren een kampeervakantie aan het Gardameer te schenken. Tussen adembenemende landschappen, karakteristieke historische dorpjes, eet- en wijnlekkernijen, veel sport- en culturele activiteiten om u in onder te dompelen, helpt u onuitwisbare herinneringen te creëren!

Een kampeervakantie aan het Gardameer als cadeau: tussen luxe en natuur

Als u als kerstcadeau voor 2023 een kampeervakantie aan het Gardameer heeft gekozen, kunt u eigenlijk niet anders dan onze camping Baia Verde als verblijfplaats kiezen, een glamping volledig ondergedompeld in de weelderige natuur en tegelijkertijd rijk aan vele diensten en met aandacht tot elk detail. Hebben wij u geïntrigeerd en wilt u meer weten?
Het kampeerterrein Baia Verde omvat vijf verschillende staanplaatsoplossingen die variëren in grootte (van 80 tot 180 m2), maar ook in het soort comfort dat wordt geboden (sommige staanplaatsen hebben directe toegang tot het meer of een privécabine met toilet). Voor degenen die op zoek zijn naar een meer appartement-/hoteloplossing, kunnen ze kiezen uit acht soorten stacaravans van verschillende groottes, maar allemaal gekenmerkt door moderne en verfijnde interieur, wifi internet-verbinding, een eigen badkamer en een kitchenette. Naast een ruime keuze aan accommodatiefaciliteiten onderscheiden we ons doordat we onze gasten een werkelijk uniek dienstenaanbod bieden: van het zwembad met lagune, hydromassage en geisers tot twee kinderspeelplaatsen, een minimarkt, een restaurant, een pizzeria en een bar en nog veel meer!
Waar wacht u nog op? Neem graag contact met ons op om een ​​kampeervakantie aan het Gardameer cadeau te geven met Kerstmis 2023!