Bungalows aan het Gardameer en fietspaden

Vandaag wenden we ons tot de fietsvrienden en aan al degenen die genieten op twee wielen. De Camping Baia Verde met zijn mooie bungalows aan het Gardameer ligt in het centrum van een dicht netwerk van veilige fietspaden en wordt omgeven door de natuur, ideaal voor uitstapjes en interessante en spannende excursies. Als u tijdens uw volgende vakantie een ervan wilt experimenteren, hier zijn tal van voorgestelde routes te vinden: http://www.gardabelloebuono.en/Ciclabili.
We stellen u op dit moment voor route nummer 18, die vlak langs onze bungalows aan het Gardameer loopt: "Vanaf de baai van Manerba naar de Golf van Salò, tussen de Romaanse kerken en oude dorpjes door". Het is een route van ca. 12 km, moeilijkheidsgraad 4 op de 5, op een geasfalteerde weg en slechts af en toe onverhard. Tijdens deze tour zijn de kerk van Santa Maria di Tenesi, de kerk van San Fermo en de parochiekerk van San Felice, het kasteel van San Felice, het heiligdom van de Madonna del Carmine en nog veel meer te zien.

Fietsen in deze prachtige natuurlijke omgeving is een ervaring die niet gemist mag worden. Vergeet het verkeer en de smog van de stad, ontdek de typische vegetatie en het fietsen onder een blauwe bijna sprookjesachtige hemel. Dit is wat u te wachten staat door het huren van een van de bungalows aan het Gardameer van Baia Verde voor uw zomervakantie.
In het geval u uw eigen fiets niet wilt of kunt meebrengen, zal het personeel van de camping u de dichtstbijzijnde winkel wijzen waar u kunt huren, geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw bungalow aan het Gardameer te reserveren.