Aanbiedingen voor staanplaatsen voor de camper aan het Gardameer

camping
Bent u op zoek naar staanplaatsen voor campers aan het Gardameer? Dan raden we camping Baia Verde aan. Deze camping is de ideale accommodatie voor iedereen die een onvergetelijke vakantie in dit gebied wil doorbrengen.
Op deze camping zijn er verschillende opties voor verblijven, van tenten tot stacaravans. Steeds meer toeristen kiezen voor een locatie die zo door de natuur wordt gedomineerd als de onze om temidden van het groen en volledig in vrede en rust te verblijven, de staanplaatsen aan het Gardameer lijken een echte zomertrend te zijn. Dus vooruit, laten we samen de voorstellen van de camping Baia Verde in Manerba del Garda ontdekken.

Staanplaatsen Comfort aan het Gardameer

De comfort staanplaatsen van Baia Verde hebben een oppervlakte van ongeveer 80 vierkante meter en bevinden zich in het midden van de camping, vlakbij het zwembad en het toiletgebouw. Ze hebben een grasachtige ondergrond en genieten heerlijke schaduwplekken gecreëerd door de vele oude bomen in het resort. Elektriciteit is gegarandeerd met een waarde van 16 AMP, aansluitingen in overeenstemming met EEG, water en waterafvoer voor uw camper.

Staanplaatsen Superieur aan het Gardameer

De superieure staanplaatsen hebben een oppervlakte van ongeveer 90 vierkante meter en zijn volledig omringd door typische aanplant. Ze hebben een met gras begroeide ondergrond, genieten buitengewone schaduwplekken en zijn uitgerust met een eigen badkamercabine en warm water. Hier kunt u niet alleen gebruik maken van de douche, wastafel en toilet alleen voor uw staanplaats, maar ook een gootsteen voor.
Stroomaansluiting op 16AMP, water en waterafvoer inbegrepen.

Staanplaatsen natural green aan het Gardameer

Onze trots van het vorige seizoen voor onze camping aan het Gardameer zijn de meer "wilde" staanplaatsen van de Green zone, in het deel met directe toegang naar het meer, dat onlangs door het resort werd verworven. Het is een zeer rustige en vredige zone met grasvelden en vijftig jaar oude bomen die schaduw creëren voor uw tenten of campers. Ze zijn verkrijgbaar in twee versies: Natural Green Standard, waarvan de grond 70 tot 100 vierkante meter meet en Natural Green XL staanplaats, met een oppervlakte van 100 tot 180 vierkante meter. In beide gevallen zijn ze voorzien van 10amp stroom met CEE stopcontacten en afvalwater afvoer.
Het nieuws van het seizoen 2019 is de bouw van een groot toilettengebouw, speciaal voor de staanplaatsen in dit gebied.

Services voor staanplaatsen aan het Gardameer

Door een van deze staanplaatsen te huren, kunt u gebruik maken van de zwembaden, de speeltuin voor kinderen, de grote groene velden, de sportvelden. Ook vindt u er een pizzeria - restaurant, een bar en zelfs een mini-supermarkt voor dagelijkse boodschappen.
Overal op de camping is er gratis wifi internet verbinding.
Als laatste dienst hebben we het nog graag over het sterke punt van het toeristische aanbod: het gloednieuwe badkamerblok. We hebben een nieuw badkamerblok met achtergrondmuziek gebouwd, modern en gastvrij, waarin het ook mogelijk is om een privé badkamer te boeken voor exclusief gebruik van de gast.
Oh ja, en niet te vergeten is het resort huisdiervriendelijk, dus u kunt ook uw hond meenemen en de mooiste vakanties van uw leven beleven, ecologisch en in contact met de natuur.

Aanbiedingen voor onze staanplaatsen aan het Gardameer

  • 7 dagen = 6 dagen: van 1 april tot 3 juli en van 4 september tot 6 november 2021 schenken we een gratis dag aan alle gasten die minimaal 7 nachten op de camping verblijven.
  •  in de periodes van 01.04.2021 t/m 27.06.2021 en van 06.09.2021 t/m 06.11.2021 overeenkomst ACSI 2019 - ANWB 2019 - ADAC 2019: dagprijs Comfort of Natural Green staanplaats, voor twee volwassenen en een hond,  € 20,00 (toeristenbelasting niet inbegrepen).
  •  Boek vóór 13 februari en u heeft recht op 5% korting op het totale bedrag.
Wat denkt u daarvan? Promoties die u niet mag missen! We wachten op u voor een van onze mooie staanplaatsen aan het Gardameer met uw camper, met uw caravan of gewoon een tent!


Staanplaatsen voor campers aan het Gardameer: tips voor de reis

We hebben een echt record aan toeristen met de camper op onze camping vastgesteld. De charme van de onvoorspelbare, vrije en ietwat hippy-achtige vakantie met dit vervoermiddel is nog steeds erg trendy. Daarom hebben we dan ook besloten om u wat aardige tips te geven om nog beter te reizen, en natuurlijk om u uitzonderlijke, gestructureerde en goed uitgerust staanplaatsen aan het Gardameer aan te bieden met veel comfort.

1. reisgenoten
kies uw reisgenoten voor uw reis goed uit, het wordt een vakantie "schouder aan schouder" of beter "elleboog aan elleboog". U zult de hele dag met elkaar optrekken, de hele tijd en vooral in heel kleine ruimtes, dus harmonie is wel een vereiste.

2. dingen om mee te nemen
We beginnen met de documenten (creditcard, verzekeringspapieren, circulatiedocumenten, identiteitskaart of paspoort enzovoort); als het niet al aanwezig is, raden we u ook aan om een koelkast en een elektrisch fornuis mee te nemen en de barbecue niet te vergeten, er is niets mooiers dan een lekker grill-avond buiten en in het maanlicht te organiseren; Hebben we insectenwerende middelen? Als de muggen van uw bloed houden, neem dan citronella, deet en verschillende sticks mee! Zeer belangrijk is een kleine EHBO-kit (waterstofperoxide, gaas, pleisters, pijnstillers, antibiotica en alle medicijnen die u gewoonlijk gebruikt).
We zijn aangekomen bij de kleding, reis licht! Geef de voorkeur aan comfortabele, lichte en makkelijk te dragen kleding ... en u kunt zich natuurlijk eenvoudig uitrusten met een droogrek om alles te wassen en te drogen.

Veilig reizen met een camper of een ander vervoermiddel is essentieel. Dus rust goed uit, indien mogelijk rijden jullie om de beurt, we raden aan geen alcohol te nuttigen ... fijne vakantie en veel plezier! Wij wachten op u op onze staanplaatsen aan het Gardameer.