Aanbiedingen voor staanplaatsen voor de camper aan het Gardameer

camping
Bent u op zoek naar staanplaatsen voor campers aan het Gardameer? Dan raden we camping Baia Verde aan. Deze camping is de ideale accommodatie voor iedereen die een onvergetelijke vakantie in dit gebied wil doorbrengen.
Op deze camping zijn er verschillende opties voor verblijven, van tenten tot stacaravans. Steeds meer toeristen kiezen voor een locatie die zo door de natuur wordt gedomineerd als de onze om temidden van het groen en volledig in vrede en rust te verblijven, de staanplaatsen aan het Gardameer lijken een echte zomertrend te zijn. Dus vooruit, laten we samen de voorstellen van de camping Baia Verde in Manerba del Garda ontdekken.

Staanplaatsen Comfort aan het Gardameer

De comfort staanplaatsen van Baia Verde hebben een oppervlakte van ongeveer 80 vierkante meter en bevinden zich in het midden van de camping, vlakbij het zwembad en het toiletgebouw. Ze hebben een grasachtige ondergrond en genieten heerlijke schaduwplekken gecreëerd door de vele oude bomen in het resort. Elektriciteit is gegarandeerd met een waarde van 16 AMP, aansluitingen in overeenstemming met EEG, water en waterafvoer voor uw camper.

Staanplaatsen Superieur aan het Gardameer

De superieure staanplaatsen hebben een oppervlakte van ongeveer 90 vierkante meter en zijn volledig omringd door typische aanplant. Ze hebben een met gras begroeide ondergrond, genieten buitengewone schaduwplekken en zijn uitgerust met een eigen badkamercabine en warm water. Hier kunt u niet alleen gebruik maken van de douche, wastafel en toilet alleen voor uw staanplaats, maar ook een gootsteen voor.
Stroomaansluiting op 16AMP, water en waterafvoer inbegrepen.

Staanplaatsen natural green aan het Gardameer

Onze trots van het vorige seizoen voor onze camping aan het Gardameer zijn de meer "wilde" staanplaatsen van de Green zone, in het deel met directe toegang naar het meer, dat onlangs door het resort werd verworven. Het is een zeer rustige en vredige zone met grasvelden en vijftig jaar oude bomen die schaduw creëren voor uw tenten of campers. De toonhoogte meet 70 tot 100 vierkante meter, heeft stroom voor 10AMP met EEG-aansluitingen en waterafvoer.
Het nieuws van het seizoen 2019 is de bouw van een groot toilettengebouw, speciaal voor de staanplaatsen in dit gebied.

Services voor staanplaatsen aan het Gardameer

Door een van deze staanplaatsen te huren, kunt u gebruik maken van de zwembaden, de speeltuin voor kinderen, de grote groene velden, de sportvelden. Ook vindt u er een pizzeria - restaurant, een bar en zelfs een mini-supermarkt voor dagelijkse boodschappen.
Overal op de camping is er gratis wifi internet verbinding.
Oh ja, en niet te vergeten is het resort huisdiervriendelijk, dus u kunt ook uw hond meenemen en de mooiste vakanties van uw leven beleven, ecologisch en in contact met de natuur.

Aanbiedingen voor onze staanplaatsen aan het Gardameer

  • 7 dagen = 6 dagen: van 13 april tot 6 juli en van 7 september tot 5 oktober schenken we een dag bij een verblijf van minimaal 7 nachten aan alle gasten die op de camping verblijven.
  • Conventie ACSI 2019 - ANWB 2019 - ADAC 2019: dagprijs voor Comfort of Natural Green-staanplaats, voor twee volwassenen en een hond, Euro 20,00 (toeristenbelasting niet inbegrepen)
  • E-bike en city bike: 10% korting bij het vooraf boeken voor het huren van onze nieuwe elektrische fietsen.
Wat denkt u daarvan? Promoties die u niet mag missen! We wachten op u voor een van onze mooie staanplaatsen aan het Gardameer met uw camper, met uw caravan of gewoon een tent!