Vakantie aan het Gardameer met hond en kinderen

camping / services
Als we het hebben over vakantie met het hele gezin, bedoelen we echt allemaal! Ja, want ook onze viervoetige vrienden maken deel uit van het gezin en vaak zijn we bezorgd en verdrietig als we ze in een pensioen laten voor de vakantieperiode. Tegenwoordig zijn er echter veel faciliteiten die honden accepteren, informeer voordat u reserveert, zodat u geen onaangename verrassingen zult hebben, uw vakantie aan het Gardameer met de hond en de kinderen moet uniek en speciaal zijn.
Camping Baia Verde in Manerba, in het hart van Valtenesi, aan de westkust van het grote meer, is een groot resort dat gezinsvriendelijke vakanties aan het Gardameer aanbiedt, dus ideaal voor kinderen en honden.
We hebben stacaravans, schaduwrijke staanplaatsen, appartementen in een eco-residence of een enkele villa tot uw beschikking; in het resort zijn er 3 zwembaden, waarvan een enorm met wellnessfaciliteiten en een veilige zone voor kinderen, multifunctionele sportvelden, een speeltuin, een minimarkt, een pizzeria en nog veel meer; tijdens het hoogseizoen weet een animatieteam hoe jullie van 's morgens vroeg tot
‘s avonds laat te entertainen met activiteiten voor alle leeftijden. Wat nog meer te verlangen?
Jullie blij en tevreden, de kinderen blij en uw honden kwispelend, dit zijn de vakanties aan het Gardameer op de Baia Verde camping ... een garantie. We openen officieel het nieuwe seizoen op 30 maart 2019, we wachten op uw reserveringen en al uw speciale verzoeken.