Vakantie aan het Gardameer 2024: de boekingen zijn geopend

aanbiedingen
Droomt u al over de komende zomervakantie? Waarom regelt u uw verblijf niet op tijd? De camping Baia Verde aan het Gardameer heeft al reserveringen geopend voor het seizoen 2024. U zult al veel aanbiedingen vinden en er is nieuws dat wacht op u in de structuur. Laten we ze samen ontdekken!

Vakantieverblijf aan het Gardameer 2024

Een van de belangrijkste keuzes die u moet maken bij het organiseren van uw vakantie, is de accommodatie waar u wilt verblijven. Het succes van de reis hangt hiervan af en het is daarom belangrijk om zo te kiezen dat het beste bij onze behoeften past. Elk gezin heeft andere gewoonten en behoeften en camping Baia Verde weet dit heel goed. Om deze reden probeert het elk jaar de keuze aan accommodaties die het haar gasten ter beschikking stelt, uit te breiden. Laten we beginnen bij het resort gedeelte en de huisvestingsoplossingen die u kunt boeken! We hebben zeer comfortabele stacaravans beschikbaar, ontworpen voor grotere gezinnen die niets aan comfort willen missen. Huisjes met 2 en 3 slaapkamers zijn beschikbaar om de privacy van alle gasten te waarborgen. Bovendien bestaat elke accommodatie uit een of meer privébadkamers met douche, een woonkamer met goed ingerichte keuken en eettafel en een buitenveranda met ontspanningsruimte.

Ecologische vakanties aan het Gardameer 2024

De volgende huisvestingsoplossingen die we aanbieden, maken deel uit van de eco-residence die aanwezig is in onze structuur. We hebben het over:

●    appartement Girasole

●    appartement Iris

●    appartement Rosa

●    Villa Fiori di Sole


Deze verblijven zijn perfect voor families en vriendengroepen die oog hebben voor het milieu. Ze zijn ontworpen voor een low-impact vakantie, die reflecteert op afval en de problemen van een toerisme dat het territorium en de vegetatie niet respecteert. De appartementen zijn voorzien van alle comfort, gemaakt van duurzame materialen en aangedreven door hernieuwbare bronnen. Bovendien hebben ze een eigen groene ruimte die wordt geïrrigeerd met een substraatsysteem om waterverspilling te voorkomen.


Traditioneel kamperen tijdens de vakantie aan het Gardameer 2024

Ten slotte mogen we het kampeerterrein niet vergeten, uitgerust met grote staanplaatsen op gras, schaduwrijk en allemaal uitgerust met aansluitingen op de elektriciteit, met de mogelijkheid om afvalwater te lozen voor campers en caravans. We weten dat veel gezinnen genieten van de traditionele versie van een kampeervakantie, maar tegelijkertijd graag het comfort van een privé-accommodatie willen hebben. Daarom kunt u ook dit jaar weer de superior en superior XL staanplaatsen boeken compleet met privé badkamercabine.
De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos en we herinneren u er graag aan dat elke accommodatie en elke staanplaats toegang geeft tot alle diensten die beschikbaar zijn op Baia Verde, camping aan het Gardameer. De aanbiedingen op vroegboekingen voor het seizoen 2024 zijn al actief. Mis ze niet en begin meteen met het inpakken van uw koffer!


Een comfortabele kampeervakantie

Bij het kiezen van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in 2024 telt niet alleen de functionaliteit van de aangeboden oplossingen, maar ook het comfort en de toegang tot services die u zullen helpen een werkelijk unieke en bijzondere vakantie aan het meer te beleven! Vanuit dit oogpunt is er niets beters dan Camping Baia Verde, een locatie die ruimtes biedt voor ontspanning en plezier die ons tot een zeer gewilde bestemming maken voor koppels, groepen en gezinnen! Onze gasten hebben namelijk de beschikking over een prachtige zwembadzone bestaande uit een zwembad van 370 m2 met lagune, maximale diepte van 1,38 m, hydromassage en gayser en één voor kinderen met een maximale diepte van 0,63 m.
Deze zone, geliefd bij zowel volwassenen als jongeren, wordt aangevuld met een zwembad in het Roof-Solarium, waar u zelfs op regenachtige dagen heerlijk kunt zwemmen, acht hydromassagestations en psychedelische verlichting.
Voor het vermaak van de kinderen hebben we twee zones van het park gebruikt als onlangs gerenoveerde speelplaatsen op gras, tafelvoetbal- en pingpongtafels, een podium waar entertainmentshows worden gehouden, een tv-kamer en een speelkamer en een multifunctioneel veld waar u kunt beachvolleyballen of genieten van een voetbalwedstrijd. Het eindigt hier niet! We hebben ook gedacht aan uw maaltijden en uw snacks of aperitieven in gezelschap met een bar, restaurant en pizzeria midden op de camping met afhaalservice. Voor degenen die in hun accommodatie willen koken of een snack voor op het strand willen kopen, hebben we ook een minimarkt beschikbaar. Nog steeds niet overtuigd? Voor iedereen die graag het meer per boot wil verkennen, stellen wij gratis vijf boeien ter beschikking direct voor de camping om boten aan te meren! Waar wacht u nog op om een werkelijk bijzondere vakantie op Camping Baia Verde te boeken?Aanbiedingen van Camping Baia Verde voor het seizoen 2024

U zult inmiddels begrepen hebben dat Camping Baia Verde de ideale plek is voor uw vakantie aan het Gardameer: ​​tussen de verscheidenheid aan accommodatieoplossingen die wij aanbieden en de diensten waardoor u zich echt verwend zult voelen, zal uw verblijf zeker een bijzondere ervaring zijn. Als u dus vastbesloten bent uw vakantie op onze camping te boeken, wacht dan niet te lang! Ook dit jaar hebben we een aantal werkelijk unieke aanbiedingen gereserveerd voor degenen die ervoor kiezen hun verblijf vooraf te organiseren. Hier wat het precies inhoudt:

- wie vóór 29 februari 2024 boekt, kan profiteren van een korting van 5% op de totale kosten dankzij de Vroegboekactie!- In combinatie met deze aanbieding bieden wij in de periodes van 28 maart t/m 29 juni en van 7 september t/m 6 oktober bovendien 5% extra korting bij vakantieboekingen van minimaal 7 nachten.Deze aanbiedingen vormen een perfecte mogelijkheid om een ​​vakantie op een werkelijk bijzondere en prachtige plek te boeken tegen een onverslaanbare prijs! Waar wacht u nog op, neem graag contact met ons op.