Hoe bevielen u de nieuwe staanplaatsen aan het Gardameer?

Nieuwe staanplaatsen aan het Gardameer direkt aan het meer, nieuws 2016 van Baia Verde


Posted on 17 October 2017
Vandaag wenden wij ons tot onze gasten van onze nieuwe staanplaatsen aan het Gardameer in de "groene" zone: hoe vond u het? Wat denkt u ervan? Was het de moeite waard of niet?
Voor degenen die niet weten waarover we het hebben, de camping Baia Verde heeft tijdens het afgelopen seizoen een uitzonderlijk groot groen grondstuk aangekocht, direkt aan het meer dat voornamelijk bestemd is voor speciale “Green” staanplaatsen aan het Gardameer. In dit gebied domineert het groen, er zijn geen invasieve constructies, er heerst uitsluitend rust en vrede. Voor toeristen die van ongerepte natuur houden, die een strikt ontspannende vakantie willen doorbrengen, luisterend naar het geluid van de vogeltjes en de golven van het meer ... zijn deze nieuwe staanplaatsen aan het Gardameer ideaal. Natuurlijk, heeft u door het huren van een van deze staanplaatsen aan het Gardameer het recht om gebruik te maken van alle diensten en faciliteiten van de camping, zoals het zwembad, het restaurant en de pizzeria, bar, mini-markt (geopend het hele seizoen), een speeltuin voor de kinderen en wat al niet meer.
Wie van jullie hadden het genoegen om de vakantie in dit gebied door te brengen? Laat ons graag uw mening weten, vertel ons hoe u het vond en welke verbeteringen u graag het volgende seizoen zou willen aantreffen! We zijn heel erg geinteresseerd en waarderen deze uitmonding naar het meer en we zouden graag al uw handige tips lezen.


Zie ook
17/07/2017 Staanplaatsen aan het Gardameer in de nieuwe groene zone

17/12/2011 Aanbiedingen voor staanplaatsen voor de camper aan het Gardameer

17/03/2017 Staanplaatsen aan het Gardameer: Comfort en Superior

17/08/2015 Staanplaatsen aan het Gardameer op Camping Baia Verde

17/11/2015 Staanplaatsen aan het Gardameer in Valtenesi, grondgebied van de GAL


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects