Gezinsvriendelijk resort aan het Gardameer: laten we het hebben over ijs!

Gezinsvriendelijk resort rp aan het Gardameer: als u van ijs van hoge kwaliteit wilt genieten, raden wij drie plaatsen aan.

Vandaag praten we over ... ijs! Ja, de absolute koning van de zomer, datgene dat iedereen, jong en oud, op elk moment van de dag in perfecte harmonie brengt. Als gezinsvriendelijk resort aan het Gardameer, hebben we besloten om de beste ijssalon aan te bevelen, waar u het lekkerste ijs kunt vinden!
Wandelend door het historische centrum van Manerba of romantisch over de promenade langs het meer of op de stranden van ons stadje of die in de buurt, zult u zeker tientallen bars en ijssalons vinden waar u een ijsje kunt kopen. Maar waar kunt u het echte ijs proeven, dat alle smaakpapillen triggert, en waar u de volgende dag terug wilt komen, dat alle kinderen gelukkig maakt en het water in de mond doet lopen? Naar onze mening zijn er 3 beste ijssalons in de omgeving:

*    CIOCOLAT in Toscolano Maderno, ongeveer twintig minuten rijden van ons gezinsvriendelijk resort aan het Gardameer. Dit plaatsje is prachtig, heeft een lange romantische promenade langs het meer om te wandelen en veel souvenirfoto’s te maken, aan het einde ervan vindt u deze beroemde en kleine ijssalon, die door het tijdschrift Gambero Rosso twee achtereenvolgende jaren genomineerd is, waarbij ook de eigenaren Carmela Grotta en Andrea Florioli als opkomende ijsmakers benoemd worden voor hun creativiteit en techniek.
*    AL DUOMO en LA ROMANA in Salò, een ander buitengewoon stadje op ongeveer 10 minuten van onze camping, ook met een prachtige promenade langs het meer vol winkeltjes en kioskjes. Aan het begin en aan het einde van de wandeling vindt u deze ijssalons, de historische Al Duomo voor de majestueuze kerk van het oude stadscentrum en de meer moderne, La Romana, zeer gewaardeerd door de jeugd.

Zie ook
18/08/2015
26/08/2014
03/05/2016
06/05/2014
10/05/2016
24/12/2013

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects