Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe kampeerplaatsen aan het Gardameer van Baia Verde

Werk in uitvoering en grote verbeteringen voor kampeerplaatsen aan het Gardameer in de groene zone van camping Baia Verde.


Posted on 28 November 2017
Gewone en buitengewone onderhoudswerkzaamheden zijn in volle gang in de gloednieuwe groene zone van camping Baia Verde, waar de mooiste en meest natuurvriendelijke kampeerplaatsen van het hele resort zich bevinden! Tijdens het afgelopen seizoen heeft onze camping dit nieuwe nog vrij wild gebied verworven met directe toegang tot het meer, gedomineerd door ongerepte natuur, in de schaduw van eeuwenoude bomen, waar zich de zeer exclusieve kampeerplaatsen aan het Gardameer bevinden. Op dit moment zijn we druk bezig om dit gebied nog aangenamer te maken voor een prettiger verblijf, met inachtneming van het groene karakter dat het onderscheidt!
Een van de werkzaamheden is de herbouw van een badhuis voor deze kampeerplaatsen aan het Gardameer, om u het grootste comfort en welzijn te bieden, ook in deze groene zone, waar het avontuur hoog in het vaandel staat! We zullen verder nog over verschillende diensten nadenken mochten die van het resort al niet genoeg zijn. Eén ding is zeker, deze kampeerplaatsen aan het Gardameer zijn absoluut uniek!
Als u afgelopen zomer in Baia Verde bent geweest, heeft u zeker de kampeerplaatsen aan het Gardameer gezien waar we het over hebben ... we nodigen u dan ook graag uit voor de komende lente om alle geweldige verbeteringen die er gaande zijn, zelf te kunnen zien! Tot gauw ... wees niet te laat met boeken, want ze gaan hard!


Zie ook
28/02/2010 Vakantieaanbod aan het Gardameer 

28/11/2013 Een camping aan het Gardameer die goed voor z'n gasten zorgt

28/09/2014 Camping in Lombardije en nazomerse aanbiedingen!

28/05/2011 De beste aanbiedingen voor uw vakantie bij het Gardameer

28/05/2011 Stacaravans bij het Gardameer voor uw zomervakantie


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects