Een evenement in de buurt van ons vakantie resort aan het Gardameer

"Smaken van druiven most", we vieren het einde van de oogst rondom het vakantie resort aan het Gardameer


Posted on 26 September 2017
Hoe kunnen we nou in deze bijzondere tijd van het jaar niet praten over wijn, waar ook de lucht rond ons vakantie resort aan het Gardameer ruikt naar most en druiven? Baia Verde ligt in feite temidden van een prachtig landschap rijk aan bebouwde heuvels, met een kostbaar toegang direct aan het meer, nieuws van 2017 en die zeer succesvol is geweest. Wij willen u een evenement voorstellen dat u niet mag missen: "Geuren van druiven most" op 8 oktober 2017.
Waar gaat het over? “Geuren van druiven most” is een geweldige wijn- en voedsel evenement georganiseerd om het einde van de oogst aan de Bresciaanse kust van het Gardameer te vieren, een circuit van 21 wijnbouwbedrijven met een aanbod aan combinaties van wijn- en typische streekproducten die echt uitzonderlijk zijn. Een zeer geslaagd festival, dat afgelopen jaar zo ongeveer 1.500 wijnliefhebbers aantrok, die niet alleen uit Lombardije komen maar ook van de omliggende regio’s en provincie’s ... we zullen dit jaar zien wat het wordt. Alles is klaar, onze vakantie resort aan het Gardameer zal gesloten zijn, maar voor degenen die deze plaatsjes nog bezoeken, mis de kans niet!
De laatste dagen van vakantie in ons vakantie resort aan het Gardameer, wie is nog bij ons te gast? Over oogst en typische wijnen gesproken, vraag gerust aan onze receptie waar deze uitstekende producten te kopen, als geschenk voor uw vrienden en familie thuis! Een geweldig souvenir!


Zie ook
26/12/2014 Een door families geteste vakantie resort aan het Gardameer

26/08/2017 Vakantie resort aan het Gardameer: de beste wensen voor Ferragosto!

26/05/2016 Bungalows aan het Gardameer: het evenement "Italië in Roze 2016"

26/08/2015 Vakantie resort aan het Gardameer en de EXPO in Milaan

26/09/2017 Een evenement voor de gasten van onze stacaravans aan het Gardameer


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects