De beste wensen van de camping aan het Gardameer Baia Verde

Vrolijk kerstfeest en fijne feestdagen van het personeel van camping aan het Gardameer Baia Verde!


Posted on 19 December 2017
De camping aan het Gardameer Baia Verde wil van deze gelegenheid gebruik maken om u het allerbeste te wensen voor kerst en alle andere mooie feestdagen, die op het punt staan te arriveren. Jullie zijn vast al klaar met het optuigen van de kerstboom, met de decoraties in en om het huis, met cadeaus uitzoeken voor alle vrienden en familieleden ... en dan eindelijk over een paar dagen zal die speciale dag aanbreken en de kinderen zullen ongeduldig vroeg ontwaken om alle geschenken te openen en dan heerlijk gezellig aan tafel met z’n allen om de lekkernijen van moeders en grootmoeders te proeven.
Het is echt een magisch moment, de sfeer is perfect, een glimlach op het gezicht van alle gezinsleden ... de allerbeste wensen voor een vrolijk kerstfeest en gezellige feestdagen voor jullie allemaal. Moge het nieuwe jaar gelukkig voor jullie zijn, vol voldoening en liefde en dat al jullie wensen uit mogen komen! Wij van de camping aan het Gardameer Baia Verde verwachten u in het voorjaar om de mooiste vakanties van uw leven aan te bieden.
Zoals u weet, kunt u onze faciliteiten al reserveren, de opening van de camping aan het Gardameer staat gepland op 30 maart 2018, we verheugen ons u te mogen verwelkomen met groot enthousiasme.
Nogmaals, onze meest oprechte wensen voor een vrolijk Kerstfeest en fijne feestdagen voor jullie allemaal van het personeel van de camping aan het Gardameer Baia Verde.


Zie ook
19/04/2017 De beste wensen voor Pasen van onze camping aan het Gardameer

19/08/2017 Vakantie resort aan het Gardameer: de beste wensen voor Ferragosto!

19/01/2016 Bungalows aan het Gardameer: Welkom 2016

19/12/2016 De allerbeste wensen van vakantie resort aan het Gardameer Baia Verde

19/11/2011 Een camping aan het Gardameer voor een vakantie waar niets aan ontbreekt


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects