Camping aan het Gardameer Baia Verde: open tot 6 oktober

Camping aan het Gardameer en vakanties in september? Ja natuurlijk, we wachten op jullie

De camping aan het Gardameer Baia Verde is officieel geopend tot 6 oktober 2018, dus u heeft nog alle tijd, we wachten op jullie, bereid uw bagage voor en vertrek om de zomer met ons gedag te zeggen. Zoals u waarschijnlijk weet, is het toeristenseizoen aan het Gardameer veel langer dan in de beroemde badplaatsen aan zee, dit omdat het klimaat gunstig is gedurende de hele maand september, met de zon nog hoog in de lucht blijft de temperatuur zeer aangenaam, zonder die overmatige typische hitte in de maand augustus. Als we hieraan dan ook nog toevoegen dat de meeste toeristen naar huis zijn teruggekeerd, dus ook het verkeer en de chaos aanzienlijk zijn afgenomen, is het helemaal ideaal en mag u de kans om nog te komen niet missen!
Er zijn veel beroepen en banen die het niet toestaan om op vakantie te gaan in de centrale maanden van de zomer, maar dit betekent niet dat u niet ook een paar dagen van ontspanning verdiend. Als u net klaar bent met werken, bent u nog perfect op tijd om een verblijf op onze camping aan het Gardameer te boeken en u zult er zeer zeker geen spijt van krijgen. Tot uw beschikking staan stacaravans, bungalows, standplaatsen of appartementen om uit te kiezen, om vervolgens te profiteren van onze onberispelijke diensten zoals de 3 zwembaden, een speeltuin, multifunctionele sportvelden, een supermarkt en wat al niet meer.
Er zijn geen excuses, we verwachten jullie met veel enthousiasme in deze laatste weken van de opening van de camping aan het Gardameer Baia Verde, jullie zullen ons gelijk geven!
 

Zie ook
27/09/2016
23/09/2014
25/08/2015
22/09/2015
28/08/2018
06/09/2016

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects