Regels voor reservering

1. Reserveren kunt u via: de internet site van de camping, via e-mail, per post, telefoon of fax. U krijgt een offerte toegestuurd inclusief het aanbetalingbedrag, dat moet worden voldaan via een ‘storting op buitenlandse rekening’ of eurogiro. De reserveringsbevestiging wordt toegezonden na ontvangst van de aanbetaling.
2. Extra gasten tijdens het verblijf zijn, in overleg met de directie, toegestaan.
3. De geboekte en bevestigde periode wordt in zijn totaliteit afgerekend, ook in geval van latere aankoms of vervroegd vertrekt ( standplaats + personen of verblijfplaats)
4. De Directie behoudt het recht om de vroeg vrijgekomen verblijfplaats te verhuren.
5. De toewijzing van de standplaats of verblijfplaats is een bevoegdheid van de Directie van de Camping, die rekening zal houden met de beschikbaarheid op het terrein en de bijzondere wens van de gast.
6. Mocht de gast niet aankomen op het afgesproken tijdstip, dan zal de Directie de besproken verblijfplaats tot 13.00 uur van de daaropvolgende dag beschikbaar houden.
7. Binnen een dag na aankomst moet het totaalbedrag van het verblijf worden voldaan.
8. Met de aanbetaling worden de reserveringsvoorwaarden en het interne reglement van de camping aangenomen.


RESERVERING STANDPLAATSEN
De geboekte standplaats is voor de gast beschikbaar vanaf 15.00 uur.

Aangetaling:
Is niet verplicht, maar wordt sterk aangeraden in het hoogseizoen, om de standplaats te reserveren. Voor de reservering wordt 50% aanbetaling gevraagd.

Annulering:
In geval van annulering, uiterlijk 45 dagen voor de dag van aankomst, zullen slechts de administratie kosten worden ingehouden. Uiterlijk 15 dagen voor de dag van aankomst, zal 50% van de aanbetaling worden ingehouden. Bij latere annuleringen wordt 100% van de aanbetaling ingehouden.


RERSERVERINGEN MOBIELEHOMES
De Directie heeft de bevoegdheid de verblijfplaats toe te wijzen; deze wordt schoon en netjes tussen 15.00 en 20.00 uur beschikbaar gesteld.

Aanbetaling:
Deze bedraagt 30% van het totale verblijf. Bij aankomst betaalt men € 100,00 borg die bij vertrek, na een positieve inventaris-, schoonmaak- en schadecontrole, geretourneerd zal worden.

Annulering:
In geval van annulering binnen uiterlijk 45 dagen voor de dag van aankomst, zullen slechts de administratie kosten worden ingehouden. Uiterlijk 15 dagen voor de dag van aankomst, zal 50% van de aanbetaling worden ingehouden. Bij latere annuleringen wordt 100% van de aanbetaling ingehouden.

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects